Vervoer bedrijfsfeest

vip bus huren tot 16 personen

Vipbus huren tot 16 personen

Sinds 1964 is vipbus.nl de ervaren specialist in het verzorgen van zakelijk vervoer voor iedere gezelschapsgrootte. Bij ons kunt u een vip busje huren voorzien van alle opties om uw zakenreis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, daarmee bent u van alle gemakken voorzien.

Lees verder

vip bus huren

Vipbus huren tot 35 personen

Een exclusieve vipbus huren voor middelgrote gezelschappen met alle gewenste opties en aanvullende services? Onze multimediale vipbussen zijn optimaal inzetbaar voor een zakenreis en voorzien van alle faciliteiten om uw reis optimaal te laten verlopen.

Lees verder

vipbus huren

Vipbus huren tot 50 personen

Voor grote gezelschappen kunt u bij ons een luxe bus huren van het hoogste niveau. Deze specials zijn voorzien van een totale rondzit in vergaderopstelling en alle wenselijke functionaliteiten. Maak uw businesstrip tot een optimaal ontspannen of productieve reis. 

Lees verder

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest en wil jij er voor zorgen dat jouw collega's veilig op de feestlocatie aan komen en ook weer veilig terug gebracht worden? Dan ben je bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren luxe busjes en touringcars is verschillende soorten en maten. 

De voordelen van busvervoer bij een bedrijfsfeest

Wanneer je kiest voor het huren van een van onze luxe voertuigen voor jouw bedrijfsfeest, zorgen wij er voor dat wij op het gebied van vervoer de zorgen bij jou uit handen nemen. Wij denken vooraf graag mee over de vertrektijden en de beste route. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat jullie veilig op jullie bestemming aan komen en jullie hoeven verder nergens meer aan te denken. Jullie hoeven geen BOB's te regelen en wij nemen ook de eventuele parkeerstress bij jullie uit handen.

Luxe vervoer bedrijfsfeest

Al onze vipbusjes en vipbussen hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Jullie komen hierdoor in stijl en ontspannen aan op jullie feestlocatie. Zo beschikken onze bussen over een professionele geluidsintallatie, beeldschermen, muziekcomputers, koffiemachines, koelingen gevuld met drankjes en nog veel meer. Je kunt bij ons bussen huren in diverse maten, van kleine 5 persoons busjes tot grote 50 persoons vipbussen.

Partyvervoer bedrijfsfeest

Wil je dat het feest onderweg naar de feestlocatie al begint en wil je dat het feest op de terugweg nog even doorgaat? Dan kun je bij ons ook een partybus huren als vervoer voor het bedrijfsfeest. Met een partybus huur je een echte discotheek op wielen. Onze partybussen beschikken over een totale rondzit voor een gezellige sfeer, feestverlichting, lasershows, rookmachines en nog veel meer. Met een partybus ben je verzekerd van het meest gezellige vervoer voor een bedrijfsfeest. Neem een kijkje op Partybus.nl voor onze partybussen.

Vervoer bedrijfsfeest huren?

Of je nu kiest voor een luxe bus of vip busje, of voor een partybus, bij vipbus.nl ben je aan het juiste adres voor vervoer voor een bedrijfsfeest. Wil je meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan kun je het beste het offerte formulier invullen op onze website voor een vrijblijvende offerte. Aan de hand van de gegevens die je invult in het offerte formulier kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een prijs op maat maken. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen