Vipbus Schiphol Airport

Bent u op zoek naar luxe zakelijk vervoer om belangrijke internationale klanten, collega's of zakenrelaties in stijl op te halen van Schiphol Airport? Vipbus Schiphol Airport biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van vipvervoer. Bij vipbus.nl vindt u zakelijk vervoer van het hoogste niveau. Onze voertuigen beschikken over diverse bijzondere eigenschappen waardoor u, uw klanten, collega's of zakenrelaties niets te kort zullen komen tijdens de rit.

Vipbus Schiphol Airport, het wagenpark..

Wij hebben verschillende vipbussen klaar staan waarmee wij ritten van en naar Schiphol Airport kunnen verzorgen. Al onze voertuigen bieden beschikken over een luxe, zakelijke uitstraling en diverse bijzondere kenmerken die de bussen ideaal maken voor business travel. Bij Vipbus Schiphol Airport kunt u vipbussen en vipbusjes huren in soorten en maten waardoor er voor ieder gezelschap een passend vervoersmiddel beschikbaar is;

vipbus huren schiphol airport

vipbus schiphol airport

Vipbus Schiphol Airport, diverse mogelijkheden..

Door de jaren heen heeft Vipbus Schiphol Airport diverse soorten bedrijven en instanties van en naar het vliegveld vervoerd. Hierdoor weten wij precies wat de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten zijn. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vipbussen volledig aangepast. Wij hebben diverse eigenschappen toegevoegd aan onze voertuigen waardoor de vipbussen van vipbus.nl ideaal zijn voor:

vipbus schiphol

Schiphol vipbus

Vipbus Schiphol Airport, de eigenschappen..

Er is aan alles gedacht om onze klanten een zo comfortabele reis mogelijk te bieden. Tijdens de rit zult u niets te kort komen. U kunt onderandere gebruik maken van de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Luxe, lederen feateuils 
 • Totale rondzit (ideaal voor vergaderingen onderweg)
 • Meerdere tafeltjes
 • Volledig aanpasbare LED verlichting
 • Digital Climat Control
 • Multimedia computer
 • Diverse LCD schermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • En nog veel meer...

Luxe cateringmogelijkheden

Zoals u ziet is Vipbus Schiphol Airport van alle gemakken voorzien. Wilt u onderweg ook nog graag wat eten en drinken? In onze voertuigen is er altijd een standaard assortiment drank aanwezig (bier, wijn en fris). Wilt u graag wat anders drinken onderweg, zoals koffie of sterke drank? Geef dit dan vooraf bij ons aan en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat. Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij samen met de beste cateraars uit de omgeving. Neem een kijkje op onze cateringlijst om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden.

Vipbus Schiphol Airport, de mogelijkheden..

Vanaf Schiphol Airport brengen wij u graag naar plaatsen door het hele land. Of u nou naar Breda, Tilburg, Den Bosch, of Eindhoven gebracht wilt worden, niets is ons te gek! Ook voor kortere ritten vanaf Schiphol naar bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag staan wij graag voor u klaar! Laat ons weten hoe laat uw vlucht vertrekt of aankomt en wij zorgen ervoor dat we optijd met onze vipbus op Schiphol Airport staan!

Vipbus huren Schiphol Airport?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een luxe busje bij Vipbus Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Op deze manier kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen de beschikbaarheid controleren en een offerte op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

busje Schiphol

Schiphol vervoer

Wilt u binnenkort in stijl naar Schiphol Airport gebracht worden? Of landen er binnenkort belangrijke internationale klanten of zakenrelaties op het vliegveld en wilt u hen met een luxe bus op laten halen? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Hieronder kunt u meer lezen over de diverse mogelijkheden van VIP bus huren Schiphol Airport.

Vipvervoer van het hoogste niveau!

Bij Vip bus huren Schiphol vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Door de jaren heen hebben wij diverse groepen van het vliegveld op mogen halen, zowel zakelijk als particulier. Voor het grootste gedeelte verzorgen wij luchthaven vervoer van en naar schiphol voor zakelijke klanten. Hierdoor weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden als het gaat om vipvervoer van of naar Schiphol Airport. Wij hebben ons wagenpark volledig aangepast op de wensen en behoeften van deze klanten.

VIP bus huren Schiphol, het aanbod

Wij begrijpen dat niet voor ieder gezelschap hetzelfde voertuig geschikt is, om deze reden hebben wij ons wagenpark gedurende de afgelopen jaren zo veel mogelijk uitgebreid met diverse modellen vipbussen en vipbusjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Vip bus huren Schiphol voor uw rit? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hier vindt u onze diverse modellen voertuigen, welke ieder over unieke elementen beschikken om uw rit helemaal compleet te maken. Hieronder een beknopt overzicht van de mogelijkheden van VIP bus huren Schiphol Airport;

vip bus huren schiphol

vip bus huren schiphol

VIP bus huren Schiphol, de unieke kenmerken...

Zoals eerder vernoemd beschikkende de bovenstaande voertuigen van Vip bus huren Schiphol over diverse unieke eigenschappen. De twee grootste vipbussen beschikken bijvoorbeeld over de volgende unieke eigenschappen:

 • Totale rondzit (ideaal voor bijvoorbeerd vergaderingen onderweg)
 • Luxe lederen stoelen
 • Meerdere tafeltjes
 • Diverse LCD schermen 
 • Moderne multimedia computer
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Luxe keukenblok
 • Koffiemachine 
 • Toilet
 • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol airport voor zakelijk vervoer..

Bovenstaande eigenschappen hebben wij aan onze bussen toegevoegd om er voor te zorgen dat deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Om deze reden worden onze luxe bussen niet alleen ingezet voor luxe vervoer in stijl van en naar Schiphol Airport maar ook voor diverse andere zakelijk doeleinden. Vip bus huren Schiphol wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet voor de volgende gelegenheden:

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de vipbussen van vipbus.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? U kunt uw vragen stellen aan onze medewerkers, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Een complete ervaring met Vip bus huren Schiphol

Wij willen onze klanten een complete VIP ervaring bieden, daarom verzorgen wij niet alleen het vervoer van A naar B, maar doen wij net dat beetje meer voor onze klanten. Om deze reden zijn de luxe bussen van Vip bus huren Schiphol volledig aangepast op de wensen van onze klanten en kunt u gebruik maken van onze extra's. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luxe cateringservice en is het mogelijk om via ons een hostess in te zetten tijdens de rit. 

Vipbus verhuur Schiphol en meer!

Vipbus.nl verzorgd niet alleen het vervoer van en naar Schiphol Airport, maar ook voor diverse andere ritten binnen de gehele Benelux. Wij verzorgen ook graag het vliegveldvervoer van en naar Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Brussels Zaventem Airport. Maar u bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor luxe luchthaven vervoer, wij halen u bijvoorbeeld ook graag op in de stad Amsterdam, Maastricht, Rotterdam of Breda. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen.

Meer informatie over VIP bus huren Schiphol Airport?

Wilt u graag meer informatie over Vip bus huren Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Door de jaren heen heeft vipbus.nl regelmatig het vipvervoer van en naar Schiphol Airport verzorgd voor diverse groepen. Grotendeels zijn de ritten die wij verzorgen voor zakelijke klanten. Dus komen er binnenkort belangrijke internationale klanten of zakenrelaties uw bedrijf in Nederland bezoeken en wilt u hen graag in stijl van het vliegveld ophalen? Lees dan hier meer over Vip bus huren Schiphol bij vipbus.nl. U, uw klanten of zakenrelaties zullen niet tekort komen tijdens de rit.

Schiphol vipbus Huren

Schiphol huren vipbus

VIP bus huren Schiphol voor zakelijk vervoer...

Omdat het grootste deel van onze klanten zakelijke klanten zijn weten wij precies wat deze groep belangrijk vindt op het gebied van luchthavenvervoer. Door de ervaring die wij hebben opgedaan weten wij bijvoorbeeld dat onze zakelijke klanten hun reistijd zo optimaal mogelijk willen benutten, zodat er geen kostbare werktijd verloren gaat. Om deze reden hebben wij onze vipbussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om gedurende de rit te werken. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende faciliteiten aan de luxe bus toegevoegd waardoor het mogelijk is om onderweg te vergaderen.

De unieke kenmerken van VIP bus huren Schiphol Airport

Dus wilt u een vip bus huren naar of naar Schiphol zodat u uw reistijd optimaal kunt benutten? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt onder andere gebruik maken van de volgende bijzondere eigenschappen van vip bus huren Schiphol:

 • Een totale rondzit (ideaal voor vergaderingen onderweg)
 • Luxe lederen stoelen
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloos internet
 • Meerdere LCS schermen
 • Luxe keukenblok
 • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol, inzetbaar bij diverse events

Zoals u ziet bent u bij Vip bus huren Schiphol Airport aan het juiste adres wanneer u in stijl opgehaald wilt worden van het vliegveld. Maar wij verzorgen niet alleen luchthaven vervoer. Diverse bedrijven en instanties zetten onze vipbussen regelmatig in bij andere soort gelegenheden. Vipbus.nl is bijvoorbeeld regelmatig te gast bij de volgende zakelijke events:

VIP bus huren Schiphol, het ruime aanbod

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark zo veel mogelijk uit proberen te breiden zodat er voor ieder gezelschap een voertuig klaar staat dat voldoet aan de wensen. Zo kunt u bij Vip bus huren Schiphol kiezen uit diverse kleine vipbusjes, maar ook uit een aantal grote vipbussen. Elk voertuig beschikt over unieke eigenschappen. Wanneer u kiest voor één van onze voertuigen zult u zich wanen in luxe. U kunt bij vipbus huren Schiphol kiezen uit de volgende voertuigen:

Vip bus huren Schiphol Airport, de extra's

Wilt u een vipbus huren voor een rit van of naar Schiphol Airport? Dan heeft u bij Vip bus huren Schiphol de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij willen onze klanten een complete VIP ervaring kunnen aanbieden en daarom kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden, hier zult u zien dat u de keuze uit diverse snacks en borrelhapjes, maar u kunt ook kiezen uit verschillende complete maaltijden. Voor iedereen is er dus wel een cateringmogelijkheid naar wens, heeft iemand speciale dieetwensen of allergiën? Geef dit dan tijdig bij ons aan, dan zullen wij hier rekening mee houden. Verder is het ook mogelijk om een hostess in te zetten tijdens de rit, deze zal gedurende de reis uw hapjes en drankjes verzorgen.

Meer info ontvangen over VIP bus huren Schiphol Airport?

Wilt u graag meer informatie over VIP bus huren Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid voor u controleren en wanneer het door u gewenste voertuig nog beschikbaar is zullen zij een offerte voor u op maat maken. Is het gewenste voertuig niet meer beschikbaar? Dan zoeken wij graag samen met u naar een andere mogelijkheid. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Zoekt u nog luxe groepsvervoer waarmee u in stijl naar Schiphol Airport gebracht kunt worden? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u diverse luxe vipbussen en vipbusjes huren. Hierdoor is er voor ieder gezelschap wel een passend voertuig beschikbaar. Onze grootste bus kan zelfs groepen tot 50 personen vervoeren van en naar Schiphol Airport!

Schiphol airport vipbus

schiphol Airport

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Schiphol Airport

De reis begint natuurlijk al wanneer u in één van onze voertuigen stapt richting Schiphol Airport, en deze reis wilt u natuurlijk zo ontspannen mogelijk beginnen. Om deze reden hebben wij onze bussen voorzien van diverse luxe faciliteiten. Hierdoor zult u niets te kort komen tijdens de rit en kunt u volledig ontspannen. Heeft u nog geen tijd om te onspannen en moet u eigenlijk nog werken onderweg? Ook dan bieden de bussen van vipbus.nl diverse mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeerd gemakkelijk onderweg vergaderen en presentaties verzorgen.

De unieke kenmerken van Vipbus Schiphol Airport

Door de jaren heen hebben wij diverse groepen van en naar Schiphol Airport gebracht, hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften onze klanten die gebruik maken van luchthavenvervoer hebben. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vipbussen aangepast en zijn de volgende unieke kenmerken tot stand gekomen:

Luchthaven vervoer in verschillende soorten en maten

Onze voertuigen zijn te huur in verschillende soorten en maten. Zoals hierboven al vernoemd werd hebben wij een luxe busje beschikbaar waarmee u met een groep tot 50 personen naar Schiphol Airport gebracht kunt worden. Hiernaast verhuren wij ook nog diverse andere voertuigen in verschillende maten die natuurlijk ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om grote groepen van en naar Schiphol Airport te vervoeren! Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verhuurde voertuigen voor luchthavenvervoer Schiphol Airport:

Vervoer naar Schiphol Airport en meer...

Wij verzorgen niet alleen vipvervoer van en naar Schiphol Airport, wij verzorgen ook ritten voor diverse andere gelegenheden. Onze bussen zijn zowel zakelijk als particulier inzetbaar. Wilt u een vip bus huren voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onze vipbussen onder andere voor de volgende gelegenheden:

Zoals u kunt zien kunt u een vip bus huren voor diverse soorten gelegenheden, niets is bij ons te gek. Dus heeft u een bijzonder idee waarvoor u een vip bus wilt inzetten? Aarzel niet en neem contact met ons op! Niets is ons te gek. Onze medewerkers bekijken de mogelijkheden graag samen met u.

Haal uw zakenrelaties in stijl op bij Schiphol Airport

Wilt u bijvoorbeeld een belangrijke zakenrelatie ophalen van Schiphol Airport? Dan zijn de luxe bussen van vipbus.nl zeker een goede optie. Met onze voertuigen haalt u hen in stijl op. Vervolgens bieden onze voertuigen de mogelijkheid om uw reistijd zo optimaal mogelijk te besteden. U huurt bij ons eigenlijk een complete mobiele kantoorruimte. Ondeweg of aangekomen op locatie kunt u vergaderen, presentaties verzorgen, aan het werk of heerlijk ontspannen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vipbus verhuur in heel Nederland en België!

Voor de bovengenoemde events zijn onze bussen regelmatig te gast in steden door heel Nederland en België. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te vinden in:

Vipbus huren Schiphol Airport?

Wilt u ook graag een vip bus huren voor het vervoer van of naar Schiphol Airport, of voor een andere gelegenheid? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen kunt u het beste het offerte formulier op onze website invullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers de beschikbaarheid controleren en een offerte voor u op maat maken. Deze op maat gemaakte offerte kunt u binnen enkele werkdagen in uw mailbox verwachten. Voor vragen die geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of middels het contactformulier.

Gaat u samen met een groep collega's op zakenreis en wilt u in een luxe vipbus naar Schiphol gebracht worden? Of komen er belangrijke internationale zakenrelaties naar Nederland en wilt u hen in stijl op laten halen? Vipbus.nl helpt u graag bij het vipvervoer van en naar Schiphol Airport. Wij hebben voor diverse gezelschappen een passend voertuig klaar staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het luchthavenvervoer van vipbus.nl? Lees dan hieronder verder.

Schiphol vipbus

Schiphol vipbus

Uniek en luxe vervoer naar Schiphol

Uw reis begint natuurlijk al met het vervoer naar Schiphol toe. Om uw reis zo ontspannen mogelijk te kunnen beginnen hebben wij luxe vipbussen voor u klaar staan welke van alle gemakken zijn voorzien. U kunt tijdens de rit volledig ontspannen, maar u kunt ook vergaderen of presentaties verzorgen onderweg. U kunt uw reistijd op deze manier volledig naar wens indelen. Om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten kunt u gebruik maken van de volgende unieke features:

 • Totale rondzit
 • Luxe lederen stoelen
 • Draadloos internet
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD schermen
 • Luxe keukenblok
 • Koffiemachine
 • Koelkasten gevuld met verschillende soorten drank
 • Professionele geluidsinstallatie
 • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol? Bekijk ons ruime aanbod!

We hebben verschillende modellen vipbussen voor u klaar staan om te halen of brengen van of naar Schiphol Airport. Het maakt dus niet uit hoe groot het gezelschap is waarmee u gaat reizen, wij hebben altijd een passend voertuig voor u klaar staan. Van kleine vip busjes tot grote vipbussen, bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod.

Luchthavenvervoer Schiphol en meer...

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor ritten van en naar Schiphol. Ook voor diverse andere doeleinden verhuren wij regelmatig onze bussen. Dus wilt u een vip bus huren met een andere reden? Ook dat is mogelijk bij vipbus.nl. We verzorgen zowel voor particuliere als zakelijke klanten ritten voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden en events waarvoor wij regelmatig het vipvervoer verzorgen.

Vipbus huren Schiphol?

Wilt u graag een vipbus huren voor een rit van of naar Schiphol en bent u benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Wij brengen u vanaf Schiphol naar plaatsen door heel Nederland en België. Van Breda tot Amsterdam en van Rotterdam tot Utrecht, alles is mogelijk bij vipbus.nl! Dus wilt u een luxe touringcar huren of een luxe bus huren? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Offerte aanvragen