Vipbus Vlaardingen

Vipbus Vlaardingen heeft zich gespecialiseerd in vipvervoer voor de zakelijke markt. De mogelijkheden die wij aanbieden, zijn ideaal voor het vervoeren van grote en kleine gezelschappen. Ons portfolio bestaat uit diverse voertuigen in verschillende uitvoeringen. De diverse modellen hebben elk bijzondere eigenschappen die uw reis vergemakkelijken.

vipbus verhuur vlaardingen

vip bus vlaardingen

Vipbus Vlaardingen, het online aanbod

Vipbus Vlaardingen heeft een ruim aanbod op het gebied van bijzonder groepsvervoer. Wilt u een luxe touringcar huren of een luxe busje huren? Bij vipbus.nl heeft u de keuze uit de volgende luxe bussen:

De diverse vipcoaches die vipbus Vlaaringen ter verhuur aanbieden, zijn niet allen in eigendom van ABC Specials. Wij werken samen met meerdere aanbieders die net iets meer kunnen bieden dan enkel vervoer van A naar B. De diverse features van de verschillende vipbussen maken het mogelijk om uw reistijd optimaal te benutten. Een aantal jaren geleden huurde je een vipbus en het enige wat je kon doen tijdens de reis was een kopje koffie drinken, de krant lezen en wachten tot je bent aangekomen.

Vlaardingen vipbus

Vlaardingen vipbus verhuur

Vipbus Vlaardingen, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Bij vipbus.nl zetten we deze tijd om in geïnvesteerde tijd. Neem plaats in de totale rondzit, videoschermen naar beneden en de presentatie start. U kunt een vergadering realiseren in slechts een aantal stappen. Dit en nog veel meer is mogelijk in onze grote limousine bussen. U zult nergens anders in Europa vergelijkbare touringcars of minibussen vinden welke zijn uitgerust met onze mogelijkheden. Deze kenmerken zijn inzetbaar voor een diversiteit aan events, zoals:

Luxe vervoer voor zakelijke events

Wij mogen regelmatig het vervoer verzorgen bij zakelijke events voor diverse soorten bedrijven en instanties. De reden hiervoor is dat onze bussen unieke mogelijkheden bieden. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als mobiele vergaderruimte. Aan boord van deze bussen kunt u alles verwachten wat u nodig zou kunnen hebben bij een vergadering of presentatie onderweg. Denk hierbij aan draadloos internet, een unieke vergaderopstelling, meerdere beeldschermen en draadloze microfoons. Kortom, alles wat u zou kunnen verwachten in een mobiele kantoorruimte.

vip bus huren vlaardingen

Luxe bus vlaardingen

Vipbus Vlaardingen huren?

Bent u benieuwd naar wat vipbus Vlaardingen nog meer voor u kan doen? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Op dit aanvraagformulier kunt u uw rit samenstellen en gegevens achterlaten. Aan de hand hiervan kunnen wij u de mogelijkheden voorstellen met bijbehorende tarieven. Wij garanderen u een reis op maat.          

In de nabije omgeving van Vlaardingen zijn diverse grote en kleine bedrijven. In Westwijk, Maasland, Dijkpolder, Zouteveen of De Lier halen wij regelmatig zakelijke gezelschappen op om ze op maat gemaakt vervoer aan te bieden.

Ook rijden we naar andere grote steden toe:

Offerte aanvragen