Zakelijk vervoer

Zoekt u vervoer voor een zakelijke gelegenheid? Vipbus.nl biedt u de oplossing. Wij zijn specialist op het gebied van zakelijk vervoer. Wij verzorgen namelijk al jaren het zakelijk vervoer voor diverse bedrijven en instanties binnen Nederland én België. Zoekt u naar zakelijk vervoer van het hoogste niveau? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wanneer u uw zakelijk vervoer laat verzorgen door vipbus.nl, bent u verzekerd van een luxe VIP ervaring. Tijdens de reis bent u van alle gemakken voorzien en kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten.

Tijd is geld!

Vipbus.nl is dé partner op het gebied van zakelijk vervoer. Wij begrijpen dat u gebonden bent aan een strakke tijdsplanning. Hier houden wij ten alle tijden rekening mee. Wij zorgen dat wij u optijd ophalen, zodat u ook weer optijd op uw bestemming aankomt. Ook zorgen wij ervoor dat u de reistijd zo optimaal mogelijk kunt benutten. In onze vipbussen zijn allerlei faciliteiten aanwezig die er voor zorgen dat u tijdens de reis gewoon door kunt werken. Zo is het in onze vipbussen bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen, presentaties te verzorgen en u kunt gebruik maken van het mobiele internet in onze bussen. Op deze manier gaan er geen kostbare minuten verloren, want wij weten, tijd is geld!

Zakelijk vervoer? De mogelijkheden:

Door de jaren heen hebben wij voor veel bedrijven het zakelijk vervoer verzorgd. Hierdoor weten wij precies welke wensen onze zakelijke klanten vaak hebben en hebben wij onze bussen hierop aangepast. Zo hebben wij onze vipbussen bijvoorbeeld ingericht als een echte mobiele vergaderruimte, hierdoor kunt u onderweg vergaderen. Hiernaast biedt de mobiele vergaderruimte de mogelijkheid om onderweg presentaties te geven, door het aanbod van een modern multimediasysteem. Wilt u zakelijk vervoer graag op een andere manier inzetten? Onze vipbussen zijn bijvoorbeeld ook in te zetten als beursstand of reclamebus

Meer informatie over zakelijk vervoer van vipbus.nl

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van het zakelijk vervoer van vipbus.nl? Klik dan op één van de onderstaande mogelijkheden om hier meer informatie over te krijgen. 

Diverse mogelijkheden

Zoals u kunt zien kunt u een vipbus huren voor diverse zakelijke oplossingen. Zo kunt u belangrijke internationale klanten of zakenrelaties met één van onze luxe bussen van het vliegveld op laten halen, of u kunt onze vipbus inzetten als vervoersoplossing voor bijvoorbeeld het directieteam. Wilt u een vipbus in zetten voor een bijzondere manier van zakelijk vervoer? U kunt de mogelijkheden met ons bespreken door contact met ons op te nemen. Wij bieden u graag zakelijk vervoer op maat!

Zakelijk vervoer huren?

Wilt u een vipbus huren voor zakelijk vervoer? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Het invullen van het offerteformulier is gratis en geheel vrijblijvend. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Het is bij ons mogelijk om zakelijk vervoer te huren door heel Nederland en België. Dus wilt u bijvoorbeeld belangrijke internationale klanten ophalen van het vliegveld. Of wilt u samen met klanten een bouwplaats gaan bekijken in bijvoorbeeld Breda, Amsterdam, Rotterdam om Utrecht? Voor elke rit binnen de Benelux zijn wij u graag van dienst! 

 

 

Offerte aanvragen