Zakelijk vervoer

Zoekt u vervoer voor een zakelijke gelegenheid? Vipbus.nl biedt u de oplossing. Wij zijn specialist op het gebied van zakelijk vervoer. Wij verzorgen namelijk al jaren het zakelijk vervoer voor diverse bedrijven en instanties binnen Nederland én België. Zoekt u naar zakelijk vervoer van het hoogste niveau? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wanneer u uw zakelijk vervoer laat verzorgen door vipbus.nl, bent u verzekerd van een luxe VIP ervaring. Tijdens de reis bent u van alle gemakken voorzien en kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten.

Zakelijk vervoer onderweg

zakelijk vervoer

Tijd is geld!

Vipbus.nl is dé partner op het gebied van zakelijk vervoer. Wij begrijpen dat u gebonden bent aan een strakke tijdsplanning. Hier houden wij ten alle tijden rekening mee. Wij zorgen dat wij u optijd ophalen, zodat u ook weer optijd op uw bestemming aankomt. Ook zorgen wij ervoor dat u de reistijd zo optimaal mogelijk kunt benutten. In onze vipbussen zijn allerlei faciliteiten aanwezig die er voor zorgen dat u tijdens de reis gewoon door kunt werken. Zo is het in onze vipbussen bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen, presentaties te verzorgen en u kunt gebruik maken van het mobiele internet in onze bussen. Op deze manier gaan er geen kostbare minuten verloren, want wij weten, tijd is geld!

Zakelijk vervoer? De mogelijkheden:

Door de jaren heen hebben wij voor veel bedrijven het zakelijk vervoer verzorgd. Hierdoor weten wij precies welke wensen onze zakelijke klanten vaak hebben en hebben wij onze bussen hierop aangepast. Zo hebben wij onze vipbussen bijvoorbeeld ingericht als een echte mobiele vergaderruimte, hierdoor kunt u onderweg vergaderen. Hiernaast biedt de mobiele vergaderruimte de mogelijkheid om onderweg presentaties te geven, door het aanbod van een modern multimediasysteem. Wilt u zakelijk vervoer graag op een andere manier inzetten? Onze vipbussen zijn bijvoorbeeld ook in te zetten als beursstand of reclamebus

zakelijk vervoer

luxe zakelijk vervoer huren

Meer informatie over zakelijk vervoer van vipbus.nl

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van het zakelijk vervoer van vipbus.nl? Klik dan op één van de onderstaande mogelijkheden om hier meer informatie over te krijgen. 

zakelijk bus vervoer

zakelijke kantoorbus

Diverse mogelijkheden

In enkele bussen van ons is het ook mogelijk om onderweg te video conferencen, dat kan zowel via Webex, Teams, Google Meets, Zoom of Skype. Al deze systememen zijn geinstalleerd in onze conference bussen en beschikbaar voor onze klanten. In de conference bussen is dus ook een 4k webcam aanwezig almede conference microfoonsets. Door de supersnelle modems welke wij gebruiken in deze VIP-Bussen met de beste 5G internetabonnementen is het al rijdend door heel Europa mogelijk om storingsvrij te video conferencen in UHD streaming kwaliteit, zowel upstream als downstream.   

Zoals u kunt zien kunt u een vipbus huren voor diverse zakelijke oplossingen. Zo kunt u belangrijke internationale klanten of zakenrelaties met één van onze luxe bussen van het vliegveld op laten halen, of u kunt onze vipbus inzetten als vervoersoplossing voor bijvoorbeeld het directieteam. Wilt u een vipbus in zetten voor een bijzondere manier van zakelijk vervoer? U kunt de mogelijkheden met ons bespreken door contact met ons op te nemen. Wij bieden u graag zakelijk vervoer op maat! Zo kunt u bij ons altijd een bus met tafeltjes huren zodat u onderweg kunt werken.

Zakelijk vervoer voor groepen

Zakelijk vervoer voor groepen is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar comfortabele en professionele manieren om hun medewerkers of klanten te vervoeren. Er zijn verschillende opties voor zakelijk vervoer voor groepen, afhankelijk van uw behoeften en budget. Populaire keuzes zijn busjes of minibussen voor kleine groepen, of volledige touringcars voor grotere groepen, daarnaast kunt u bij ons ook diverse andere luxe taxibusjes huren.

Zakelijk vervoer voor groepen biedt vele voordelen, zoals comfortabele zitplaatsen, professionele en ervaren chauffeurs, en vaak ook extra's zoals wifi en entertainment aan boord. Dit maakt het een ideale oplossing voor langere reizen of voor het vervoeren van groepen naar afgelegen locaties.

Bovendien kan het huren van zakelijk vervoer voor groepen ook tijd en geld besparen, aangezien u niet hoeft te wachten op openbaar vervoer of verschillende auto's hoeft te huren voor uw groep.

Als u op zoek bent naar professioneel vervoer voor uw groep, overweeg dan zakelijk vervoer voor groepen.

Een luxe bus huren voor een bedrijfsbezoek

Een luxe bus huren voor een bedrijfsbezoek kan een comfortabele en professionele manier zijn om uw team naar een zakenbijeenkomst of een andere zakelijke gelegenheid te vervoeren. Deze bussen zijn vaak voorzien van luxe voorzieningen, zoals comfortabele stoelen, airconditioning, entertainment-systemen en soms zelfs een kleine keuken.

Een luxe bus huren kan ook een praktische oplossing zijn als u een groter team heeft dat naar een vergadering moet reizen of als u naar een locatie gaat die moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is. Bovendien kan het huren van een luxe bus uw team de gelegenheid bieden om onderweg te werken of te ontspannen, wat kan helpen om de productiviteit te verhogen en de reiservaring voor iedereen aangenamer te maken.

Zakelijk taxivervoer

Zakelijk taxivervoer is een essentiële dienst voor professionals die streven naar efficiëntie en comfort in hun dagelijkse zakelijke activiteiten. Of het nu gaat om het bijwonen van belangrijke vergaderingen, het halen van strakke deadlines of het ontvangen van belangrijke klanten, zakelijke taxi's bieden een betrouwbare en stijlvolle transportoplossing. Met ervaren chauffeurs achter het stuur en goed onderhouden voertuigen, kunnen zakelijke reizigers vertrouwen op punctualiteit, veiligheid en professionele service op het gebied van zakelijk taxivervoer. Bovendien bieden zakelijke taxi's een comfortabele en rustige omgeving waarin professionals zich kunnen concentreren op hun werk of zich ontspannen voordat ze hun bestemming bereiken. Dankzij de flexibiliteit, luxe en klantgerichte benadering is zakelijk taxivervoer een waardevol hulpmiddel geworden voor moderne professionals die waarde hechten aan efficiëntie en comfort tijdens hun reizen.

Vipbus.nl heeft zakelijk taxivervoer in diverse soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld samen met een groep collega's of zakenrelaties reizen? Dan hebben wij ook verschillende luxe taxibusjes voor u klaar staan.

Zakelijk vervoer huren?

Wilt u een vipbus huren, een luxe busje huren of een luxe touringcar huren voor zakelijk vervoer? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Het invullen van het offerteformulier is gratis en geheel vrijblijvend. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Zakelijk vervoer van vipbus.nl beschikbaar in gehele Benelux!

Het is bij ons mogelijk om zakelijk vervoer te huren door heel Nederland en België. Dus wilt u bijvoorbeeld belangrijke internationale klanten ophalen van het vliegveld. Of wilt u samen met klanten een bouwplaats gaan bekijken in bijvoorbeeld Breda, Amsterdam,Tilburg, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam om Utrecht? Voor elke rit binnen de Benelux zijn wij u graag van dienst! 

 

 

 

Deze tekst in gecontroleerd en inhoudelijk goedgekeurd door Edwin Leuris, Specialist zakelijk vervoer op maat

Offerte aanvragen