Grote bus huren

Bent u bezig met het organiseren van een uitje met collega's, vrienden of familie? En bent u daarvoor nog op zoek naar passend groepsvervoer? Bij vipbus.nl vindt u het mooiste groepsvervoer voor kleine tot grote groepen. Bent u met een grote groep en bent u daarom op zoek naar een grote bus om te huren? Zoek dan niet verder! Bij vipbus.nl kunt u een grote bus huren welke van alle gemakken is voorzien, u zult samen met uw hele gezelschap uitgerust en in stijl aankomen op jullie bestemming. Wilt u een grote bus huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze personenbussen? Lees dan hieronder verder...

Grote bus huren? De opties:

Om zo goed mogelijk aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen hebben wij diverse soorten en maten grote bussen aan ons wagenpark toegevoegd. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met de grotere groepen. Zo hebben wij een luxe personenbus te huur voor groepen tot 35 personen en zelfs tot 50 personen! Is jullie groep nog groter? Dan staan wij natuurlijk ook graag voor u klaar met een combinatie van onze bussen. U kunt kiezen uit een combinatie van meerdere kleine busjes of een combinatie van onze twee grote bussen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende opties:

Een grote bus met unieke eigenschappen

U kunt bij ons een grote luxe bus huren die van alle gemakken is voorzien. Met het ontwerpen en ontwikkelen van onze grote vipbussen is voornamelijk rekening gehouden met de zakelijke klant. Om deze reden hebben onze grote bussen een totale rondzit waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om onderweg te vergaderen. Ook zijn er diverse multimedia aan deze bussen toegevoegd, zoals meerdere beeldschermen en een professionele geluidsinstallatie, wat onze bussen uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld productpresentaties. Maar deze eigenschappen maken een rit met vrienden of familie natuurlijk ook helemaal compleet; de rondzit zorgt voor een gezellige sfeer in de bus en op de beelschermen kunnen jullie gezellig een film kijken. Willen jullie het nog gezelliger maken in de bus? Dan kunnen jullie natuurlijk ook gebruik maken van de geluidsinstallatie.

Wanneer u een van onze grote personenbussen huurt, kunt u een stijlvol voertuig verwachten met de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Stijlvolle uitstraling door donkerblauwe lak
 • Comfortabele lederen stoelen in totale rondzit
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere beeldschermen
 • Draadloze microfoons
 • Multicolor LED-verlichting
 • WiFi
 • Keukenblokje met koffiemachine
 • Koelingen gevuld met bier, wijn en fris
 • Toilet
 • Mogelijkheid te branding

Een grote bus huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen richten wij ons voornamelijk op zakelijk vervoer. Door de unieke eigenschappen welke wij aan onze grote bussen hebben toegevoegd is het mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen. Door de unieke eigenschappen kunt u uw reistijd samen met collega's, zakenrelaties of klanten zo optimaal mogelijk benutten waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Wij denken graag met u mee over hoe de rit met een van onze grote bussen zo optimaal mogelijk verzorgd kan worden. Bij vipbus.nl is alles mogelijk, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bus in de huisstijl van uw bedrijf te wrappen, of wij kunnen de catering verzorgen tijdens de rit. Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij denken graag met u mee!

Zoekt u een grote vipbus voor uw zakelijke uitstap? Neem gerust te tijd om onze website en mogelijkheden te bekijken. In Europa zijn weinig maatschappijen welke een grote vipbus verhuurt met de mogelijkheden die in onze voertuigen voorzien zijn. Als u naar ons wagenpark kijkt, zijn er twee voertuigen welke wij kunnen inzetten.

Grenzeloze mogelijkheden

U kunt onze grote bussen huren voor ritten door het gehele land. Het maakt dus niet uit of wij u moeten ophalen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda of Maastricht, wij bieden onze bussen altijd aan tegen een scherpe prijs. Wij brengen u graag in stijl naar uw bestemming, ook als deze zich in België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk bevindt. Door de comfortabele stoelen in onze bussen zult u ook na langere ritten uitgerust op uw bestemming aan komen.

Grote bus huren?

Bent u na het lezen van deze pagina en het zien van onze foto's geïnteresseerd geraakt in het huren van een van onze grote bussen of een combinatie van onze kleinere bussen? Dan verwijzen wij u graag naar ons offerte formulier. Laat ons middels dit formulier weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag wat er mogelijk is en maken voor u een prijs op maat.

Vipbus.nl, het online wagenpark

Dit zijn de meest complete en multifunctionele vipbussen van Europa met een scala aan mogelijkheden aan boord. Deze mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de zakelijke consument in kaart te brengen. Aan de hand van deze resultaten zijn er een groot aantal mogelijkheden voorzien.

Grote vipbus, exclusiviteit kenmerkt zich:

U kunt bij ons een luxe touringcar huren met diverse unieke eigenschappen. Deze eigenschappen maken het mogelijk om uniek vervoer te verzorgen bij diverse soorten gelegenheden. Onderweg kunt u namelijk gebruik maken van:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Digital climat control
 • Privacy beglazing
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Modern multimedia installatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • en nog veel meer

De laatste jaren merken we een toename aan reserveringen voor een grote vipbus vanuit de Belgische bedrijfssector. Dit heeft te maken met het geringe aantal maatschappijen dat vipvervoer verzorgt. Neemt u eens een kijkje in het foto album voor een impressie van de vele mogelijkheden. Onze unieke bussen zijn compleet ingericht als mobiel kantoor waarin u onderweg kunt werken en vergaderen, ook presentaties verzorgen behoort tot de mogelijkheden.

Gaat u gebruik maken van onze cateringservice? Bent u klaar voor een culinaire verwennerij? Wij werken enkel met cateraars die gespecialiseerd zijn in hoogstaande producten. Of het nu een versnapering betreft of een uitgebreide BBQ, wij zorgen ervaar dat het aan niks ontbreekt. Indien u een offerte aanvraagt, zal de cateringlijst bijgesloten zijn.

De grote bus kun je in heel Nederland huren, denk dan aan de steden als Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Den Haag en natuurlijk nog veel meer.

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een grote vipbus of over een luxe bus huren? Middels het offerteformulier kunt u uw gegevens en ritdetails achterlaten. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen met de beste prijs voor uw bijzondere event. En dat veelal binnen enkele werkdagen. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze medewerkers om de voertuigen te komen bekijken.

Offerte aanvragen