vipbus Heerlen

Vipbus Heerlen is de specialist in het verzorgen van zakelijk vervoer met een vipbus op maat. Onze voertuigen verhuren wij voor een scala aan gelegenheden en voor verschillende groottes gezelschappen. Vipbus Heerlen beschikt over een zeer divers aanbod. Hieronder vindt u een overzicht van deze uitvoeringen.

Vipbus Heerlen, het actuele aanbod:

Wilt u een luxe busje huren of een bijzondere personenbus huren? Bij Vipbus Heerlen heeft u de keuze uit de volgende opties:

Heerlen vipbus

Vipbus Heerlen

U ziet dat vipbus Heerlen voor elke grootte een gepaste oplossing heeft. Doordat wij een bepaalde standaard hanteren, en zo goed mogelijk willen aansluiten op de vraag van de consument, zijn wij continu op zoek naar partners die meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Dit extra meer bieden we voornamelijk door de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn in de diverse modellen. Vooral als gekeken wordt naar onze twee viptouringcars.

The Experience & The Reference, de kenmerken:

 • Totale rondzit voorzien van lederen fauteuils
 • Presentatie mogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Mogelijkheid tot belettering
 • 230V aansluiting 
 • Kleine tafeltjes
 • Digital Climat Control
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Minieme bedrijfsreclame
 • en nog veel meer

Heerlen vipbus

Heerlen verhuur vipbus

Deze eigenschappen zijn slechts een aantal van de velen die voorzien is in onze vipbussen. De eigenschappen zijn tot stand gekomen door een marktonderzoek onder de zakelijk en particuliere doelgroep. Na analyse zijn een groot deel van bovenstaande mogelijkheden ingebouwd om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers. Het grote voordeel van deze kenmerken is dat uw loze reistijd investeerd wordt in werktijd. TIJD IS GELD.

Vipbus Heerlen voor diverse doeleinden..

Door de diverse unieke eigenschappen van Vipbus verhuur Heerlen kunt u bij ons terecht voor vipvervoer voor diverse soorten gelegenheden en evementen. Onze vipbussen en vip busjes worden bijvoorbeeld regelmatig ingehuurd voor de volgende doeleinden:

Zoals u ziet is er vanalles mogelijk bij Vipbus Heerlen. Wilt u een vipbus huren voor een bijzondere gelegenheid en bent u benieuwd wat er voor deze rit mogelijk is? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag op weg!

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Heerlen

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten een zo comfortabel mogelijk rit aanbieden. Om deze reden hebben wij de mooiste luxe bussen en luxe touringcars aan ons wagenpark toegevoegd, allen met bijzondere eigenschappen. Zo heeft het grootste gedeelte van onze luxe bussen en busjes een groot aantal tafeltjes. Deze tafeltjes maken het mogelijk om onderweg te werken, te eten maar ook om te onspannen, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een spelletje te spelen aan deze tafeltjes. Wanneer u kiest voor een bus met tafeltjes is er dus vanalles mogelijk, daarbij beschikken deze bussen ook over allerlei andere eigenschappen waardoor een rit in een van onze bussen altijd een bijzondere ervaring zal zijn.

Cateringservice vipbus Heerlen

Een van de veel gevraagde service is onze uitmuntende cateringservice. Doordat wij aan de bovenkant van de markt zitten qua vipvervoer  is het belangrijk dat dit ook zo is met onze gerechten en versnaperingen. Na lang zoeken en uitproberen zijn wij een samenwerking aangegaan met een lokale cateraar die enkel werkt met dagverse producten en het gerecht ook op een bepaalde manier presenteert, waardoor wij een bepaalde status kunnen garanderen.

Meer informatie over vipbus Heerlen?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Heerlen? Wij verwijzen u graag naar het offerteformulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw ritgegevens invullen. Aan de hand van de gegevens kunnen onze medewerkers u een op maat gemaakte prijs toesturen. Voor een kleine beeldimpressie van onze voertuigen kunt u een kijkje nemen op onze filmpagina of foto album.

 

Zoekt u vipbus verhuur buiten Heerlen?

Heeft u een onderneming in de buurt van Heerlen en u wil gebruik maken van onze diensten? Regelmatig zijn wij te vinden in Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Kerkrade en Simpelveld. Geen plaats is onbereikbaar voor ons! Ook wanneer u een rit wilt boeken verder buiten Heelen zijn wij u graag van dienst. Wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België. Dus zoekt u vipvervoer op maat in bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Delft, Emmen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Den Haag, EindhovenGooise Meren of Haalrem? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Vul het offerte formulier in voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid.

Offerte aanvragen