Vipbus Drenthe

Bent u op zoek naar vipvervoer met diverse mogelijkheden in Drenthe, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met het organiseren van een zakelijke reis? Dan bent u bij Vipbus Drenthe aan het juiste adres, wij hebben namelijk verschillende mogelijkheden voor een diversiteit aan gezelschappen. Voor zowel grote als kleine gezelschappen hebben wij vipvervoer op maat. Door de unieke eigenschappen van onze vipbussen en vipbusjes zijn deze inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Lees dan hieronder verder.

Uniek vervoer met Vipbus Drenthe

Voor ieder gezelschap hebben wij passend vervoer klaar staan. Of u nu met een kleine of een grote groep in stijl en luxe wilt reizen, wij hebben altijd een voertuig beschikbaar welke voldoet aan uw eisen. Wij hebben namelijk bezondere eigenschappen aan onze vipbussen en vipbusjes toegevoegd waardoor u niets tekort zult komen tijdens de rit met Vipbus Drenthe. U kunt onder andere aan de volgende kenmerken denken:

  • Vergaderopstelling (totale rondzit)
  • Luxe, lederen stoelen
  • Diverse LCD schermen
  • Draadloos spraaksysteem
  • Draadloos internet
  • Luxe keukenhoek met koffie machine
  • Gevulde koelkasten met bier, wijn en fris (gebruik tegen meerprijs)
  • Zakelijke uitstraling
  • Professionele geluidsinstallatie
  • En nog veel meer..

 

Drenthe vipbus

office on wheels drenthe huren

Vipbus Drenthe, het aanbod..

Voor ieder gezelschap heeft Vipbus Drenthe een voertuig klaar staan welke voldoet aan de wensen en behoeften. Voor zowel zakelijke als particuliere ritten hebben wij diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verhuurde vipbussen en vipbusjes;

vip bus huren drenthe

luxe bus verhuur drenthe

Vipbus Drenthe en meer...

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij zowel voor kleine als voor grote gezelschappen passend vervoer klaar staan. Door de jaren heen heeft Vipbus Drenthe het wagenpark met diverse bijzondere voertuigen uitgebreid. voor een zo breed mogelijk aanbod werken wij samen met vipbus verhuur maatschappijen uit heel Nederland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en kunnen wij voor iedere rit binnen Nederland een vipbus verhuren tegen de scherpste prijs. Wij verzorgen hierdoor niet alleen ritten in bijvoorbeeld Assen, Meppel en Hoogeveen, maar ook buiten Drenthe zijn wij actief. Denk aan de grote steden als Breda, Tilburg, Bergen op Zoom, Roosendaal, Den Haag, Den Bosch. Wilt u meer weten over het vipvervoer welke wij in andere provincies aanbieden? Klik dan op een van de onder staande provincies waar u graag meer informatie over zou willen ontvangen:

Multifunctioneel vervoer

Mede dankzij de mogelijkheid bij Vipbus Drenthe om voertuigen te laten bestickeren en daarbij de unieke eigenschappen van de voertuigen, zijn de vipbussen en vipbusjes van Vipbus Drenthe inzetbaar voor diverse soorten doeleinden. Vooral voor zakelijke reizen bieden de voertuigen vele mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarbij u onze luxe touringcars kunt huren.

Zakelijk vervoer met eindeloze mogelijkheden

Zoals u kunt zien verzorgen wij voornamelijk het vervoer voor zakelijke ritten, de reden hiervoor is dat een aantal van onze bussen volledig zijn ingericht als mobiele kantoorruimte. Aan boord is alles aanwezig wat u in een office on wheels zou kunnen verwachten. U kunt bij ons een mobiel kantoor huren waarin u onderweg of op locatie kunt werken, vergaderen en presentaties kunt verzorgen, hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om onderweg heerlijk te ontspannen. Wij leggen onze klanten graag in de watten en daarom is het bij ons ook mogelijk om te genieten van de lekkerste hapjes en drankjes gedurende de rit.

Grote vipbus Drenthe

Drenthe vipbusje

Diverse catering mogelijkheden met Vipbus Drenthe

Wilt u een vip bus huren voor een van de bovenstaande doeleinden of voor een andere reden? Wilt u daarbij onderweg ook nog een kunnen genieten van een hapje onderweg? Dan is Vipbus Drenthe u graag van dienst. Wij werken samen met diverse cateraars welke samen met ons cateringlijst hebben opgesteld met hapjes en drankjes die u kunt nuttigen onderweg. Op onze cateringlijst vindt u snacks of borrelhapjes, maar ook complete maaltijden. Laat ons voorafgaande aan de rit weten weten wat uw cateringwensen zijn en wij zorgen dat u tijdens de rit compleet in de watten gelegd zult worden. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe bus huren en gebruik kunnen maken van deze extra's? Dan bent u bij Vipbus Drenthe aan het juiste adres.

Vip bus huren in Drenthe?

Bent u overtuigd en wilt u een vip huren in Drenthe? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid voor uw rit kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Aan de hand van de gegevens welke u hier in zult vullen, kunnen onze medewerkers binnen enkel werkdagen een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan middels het contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken.

Offerte aanvragen