Vipbus huren Amsterdam

Vipbus huren Amsterdam is onderdeel van vipbus.nl en biedt vip vervoer aan uit het hoogste segment. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment met exclusief tintje. Nergens anders in Europa kun je vipbussen van dit kaliber huren. Nergens anders zult u vinden wat wij bij vipbus huren Amsterdam aanbieden. 

Huidig aanbod van vip bus huren Amsterdam:

Wilt u een luxe bus of luxe busje huren voor een speciale rit? Dan kunt u bij Vipbus huren Amsterdam uit de volgende busjes kiezen:

vip bus amsterdam

vergaderbus amsterdam

Dit wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Via dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden en meerdere vipbussen voor kleinere gezelschappen. Elk voertuig heeft andere eigenschappen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden welke onze voertuigen in zich hebben, vindt u hieronder een kort overzicht. Afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Door klantonderzoek zijn de belangrijkste wensen en behoeften in kaart gebracht en verwerkt tijdens de bouw van onze vipbussen.

vipbus huren amsterdam

vipbus verhuur amsterdam

Vipbus huren Amsterdam, zakelijke mogelijkheden

U kunt hier een luxe busje huren met de volgende bijzondere kenmerken:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot Wifi aan boord
 • Totale rondzit in vergaderopstelling
 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Branding van de bus
 • VGA aansluiting
 • Presentatie mogelijkheden
 • Afgescheiden van de chauffeur
 • en nog veel meer

luxe busje huren in amsterdam

vip bus huren amsterdam

Vipbus huren Amsterdam, uniek in Europa!

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de luxe bus of busje aanwezig zijn. Een zakelijke en klassieke inrichting. Het interieur is te vergelijken met die van een limousine. Een totale rondzit over het gehele bovendek van comfortabele en luxueuze zetels. Dit vind je alleen terug in de voertuigen van vip bus huren Amsterdam. Wij zijn de enige aanbieder van dergelijke touringcars. Uniek in Europa!! Dus wilt u een busje of luxe bus huren? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Vipbus huren amsterdam, de mogelijkheden

vipbus Amsterdam

vipbus Amsterdam

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen bieden onze vipbussen vele mogelijkheden door de unieke kenmerken. Hierdoor zijn onze luxe touringcars en onze speciale busjes eigenlijk geschikt voor elk soort event. Doordat wij ons voornamelijk richten op de zakelijke markt, zijn onze bussen onder andere uitermate geschikt om onderweg in te vergaderen of presenteren. Hiernaast hebben onze vipbussen ook diverse voordelen voor andere soorten gelegenheden. In de bussen van vipbus huren Amsterdam kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de professionele geluidsinstallatie. Op deze manier zijn de luxe bussen ook geschikt voor feestelijke gelegenheden. Een luxe busje van Vipbus Amsterdam biedt eindeloze mogelijkheden..

vip bus huren Amsterdam

vipbus huren Amsterdam

Vipbus huren Amsterdam; voor iedere gelegenheid..

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kunt u bij Vipbus huren Amsterdam terecht voor het huren van een vipbus of luxe busje met diverse mogelijkheden. U kunt bij ons een luxe touringcar huren in Amsterdam voor diverse soorten gelegenheden:

Zoals u ziet kunt u bij vipbus huren Amsterdam een vipbus huren voor een diversiteit aan gelegenheden. De gelegenheden waarvoor wij onze bussen en busjes verhuren zijn zeer uiteenlopend, maar doordat wij verschillende elementen professioneel hebben weggewerkt in het interieur zijn onze bussen te huur voor iedere gelegenheid. Wij staan niet alleen voor u klaar om het vervoer voor bijzondere gelegenheden in Amsterdam voor u te verzorgen, wij verzorgen ook graag vipvervoer buiten Amsterdam, zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast met onze vip busjes in Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Vipbus huren Amsterdam?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe bus huren? Vul dan het geheel vrijblijvende contactformulier in voor het ontvangen van meer details. Vipbus huren Amsterdam hanteert geen vaste tarieven. Om deze te ontvangen, verwijzen wij u naar het online offerte formulier voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

Vipbus huren Amsterdam en meer...

Wist u dat wij niet alleen graag voor u klaar staan voor het verhuren van vipbussen voor ritten van en naar Amsterdam? Doordat wij samenwerken met diverse vipbus verhuur maatschappijen binnen het gehele land kunnen wij voor elke rit binnen Nederland een stijlvol busje of vipbus verhuren tegen de scherpste prijs. Dus zoekt u een vipbus voor een rit naar bijvoorbeeld Breda, Tilburg, Maastricht of Utrecht? Bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres voor een onvergetelijke rit in een bijzondere luxe bus of busje! 

Vip bus Amsterdam voor video conferencen 

Bij vip bus Amsterdam is ook video confernecing mogelijk. Zo kunt u al rijdend video bellen met iedereen in de wereld middels de 5G internetverbinding welke in heel Europa onbeperkt beschikbaar is. Onze bussen communiceren zowel met de aplicaties Teams, Webex, en Zoom, als ook Skype en Google Teems. In enkele vip bussen van VIP Bus Amsterdam zijn deze conferentie mogelijkheden en web servers aan boord. In deze bussen zitten dus ook conferenctie microfoons en een 4K UHD Webcam. Op deze manier kunnen we met een perfecte beeldkwaliteit videobellen al rijdend en stilstaand op elke locatie in Europa. Vip bus Amsterdam voor onderscheidende projecten en vergaderen onderweg. 

De meest luxe VIP BUS Amsterdam huren 

Vip bus Amsterdam is onderdeel van vipbus.nl en biedt vipvervoer van het hoogste segment aan. Voertuigen met een weelde aan luxe en exclusiviteit. Wij onderscheiden ons van andere busmaatschappijen door ons wagenpark en het scala aan multimedia. Alles hebben wij in huis om van uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken:

vipbus Amsterdam verhuur

verhuur Amsterdam vipbus

Vipbus verhuur Amsterdam, kenmerkt zich:

Een luxe busje of vipbus van Vipbus verhuur Amsterdam heeft diverse unieke kenmerken. U kunt het volgende verwachten:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluiting
 • Mogelijkheid tot catering
 • Zakelijke uitstraling
 • Afgescheiden van de chauffeur
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Moderne multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie
 • Luxe keukenhoek
 • en nog veel meer

Een unieke ervaring met Vip bus Verhuur Amsterdam

In heel Europa vind je geen andere maatschappij dat vipbussen verhuurt met een totale rondzit. Een opstellen van comfortabele en luxueuze zetels van de beste kwaliteit. Deze opstelling leent zich ideaal voor het houden van vergaderingen en presentaties. U zal niets van de rit missen en u beleeft een onvergetelijke ervaring.

Vipbus verhuur Amsterdam, regelmatig te gast bij diverse gelegenheden

Vipbus verhuur Amsterdam wordt regelmatig ingezet voor een diversiteit aan events, zakelijke en particuliere events. Misschien bent u ons al een keer tegengekomen in Nederland. Dagelijks rijden we door de Benelux om gezelschappen een unieke beleving te bezorgen.

 • Vip vervoer tijdens events
 • Vergaderingen onderweg of op locatie
 • Bedrijfsuitjes
 • Airport service of Luchthaven vervoer
 • Product- en bedrijfspresentaties
 • Beursstands & congressen
 • Artiestenvervoer

Meer weten over vipbus verhuur Amsterdam?

Benieuwd of u de volgende bent die een van onze bussen of busjes gaat huren? Ga snel naar het online offerte pagina voor een geheel vrijblijvende offerte. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een antwoord op maat voor de inzet van vipbus verhuur Amsterdam!

Vipbus Amsterdam staat voor u klaar om u te vervoeren naar uw bestemming met een bijzonder busje. U kunt uw reis laten ondersteunen door vip bus Amsterdam. Wij beschikken niet over het grootste wagenpark van Nederland, maar wel over de meest multifunctionele vipbussen van Europa. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Vipbus Amsterdam

Vipbus Amsterdam

Vip bus Amsterdam, het aanbod:

U kunt bij ons luxe bussen en busjes huren in diverse soorten en maten. Wij hebben het grootste aanbod op het gebied van vipvervoer voor u klaar staan. U kunt onder andere uit de volgende busjes kiezen:

Continu is vipbus Amsterdam bezig om het wagenpark te optimaliseren. Hiervoor werken wij samen met meerdere aanbieders van bijzondere vipbussen om zo goed mogelijk aan de vraag en aanbod van de consumenten te voldoen. Op het moment dat er een reservering is verreden, vragen wij om feedback zodat wij onze diensten optimaal kunnen aanpassen op de wensen en behoeftes van de reiziger.

Vipbus Amsterdam, de kenmerken

Vipbus Amsterdam is de vervoersoplossing voor uw logistieke problemen. Door de jaren heen hebben wij voor verschillende grote, maar ook lokale bedrijven ritten gereden. Door de multifunctionaliteit van onze bussen en busjes kunnen wij uw reistijd optimaal invullen. Wat kunt u zoal van onze voertuigen verwachten.

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Presentatiemogelijkheden
 • Wifi aan boord (kosteloos)
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Warme verlichting

Amsterdam Vipbus

Amsterdam Vipbus huren

Dit zijn features die aansluiten op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Laatst hebben wij voor een groot bedrijf onze vipbus ingericht als gameplatform. Er werden meerdere game eilanden gecreëerd, waarbij de gebruiker kon gamen in een online omgeving. Zoals u kunt zien, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. 

In en om Amsterdam zijn veel van onze klanten gesitueerd. Door onze diensten en serviceverlening merken we dat een groot aantal van deze bedrijven meermaals gebruik maakt van onze diensten. Sinds een paar maanden zijn onze vip bussen en luxe busjes voorzien van draadloos en kosteloos Internet, waardoor u uw presentaties kunt uploaden in onze cloud.

Meer informatie vipbus Amsterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus verhuur Amsterdam omdat u een luxe busje wilt huren. Wij verwijzen u graag naar de offertepagina. U kunt hier uw rit samenstellen met uw gegevens. Onze medewerkers zullen uw aanvraag oppakken en u binnen een enkele werkdag een op maat gemaakte offerte toesturen voor een luxe busje of bus.

Vip bus Amsterdam, klik voor een online offerte.

Woont u in de buurt van Amsterdam en wilt u graag een mooi busje of vipbus huren? Dat is geen probleem. Wij halen regelmatig gast en op in Diemen, Zaanstad, Schiphol, Nooddorp, Westpoort. Zoekt u bijzonder vervoer verder buiten Amsterdam? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn namelijk actief met het verhuren van vipbussen in heel Nederland! Zo rijden wij bijvoorbeeld ook regelmatig rit van en naar Drachten, Haarlem, Enschede, Kerkrade en Nijmegen. Vul vrijblijvend het offerte formulier in voor de prijzen voor uw rit met onze busjes!

Vipbus Amsterdam

Vipbus Amsterdam is onderdeel van vipbus.nl en biedt vipvervoer uit het hoogste segment. Onze voertuigen zijn voorzien van een weelde aan luxe en exclusiviteit. Zakelijk vervoer welke zich onderscheidt van andere busmaatschappijen. Vipbus.nl is het enige bedrijf in Europa met dergelijke voertuigen, maar ook het meest uitgebreide aanbod aan limousines. Waar kan vipbus Amsterdam u zoal mee van dienst zijn.

Amsterdam Vipbus huren

Vipbus Amsterdam huren

Wagenpark van vipbus Amsterdam

Onze vip coaches zijn uitgerust met een scala aan multimedia en entertainment. Hierdoor kunnen onze touringcars voor een diversiteit aan gelegenheden ingezet worden. Waar moet u zoal aan denken:

vipbus amsterdam

Amsterdam vipbus

Vipbus Amsterdam, de mogelijkheden

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Lederen interieur
 • Mogelijkheid tot catering
 • Branding op de bus (optioneel)
 • Afgescheiden van de chauffeur
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Presentatie mogelijkheden
 • en nog veel meer

Een selectie van de diverse mogelijkheden welke in deze luxe bus is gebouwd. Nergens anders in Europa kan u huren wat u bij vipbus Amsterdam kunt inzetten. Een luxe touringcar van wereldklasse.

Luxe touringcar huren Amsterdam

Zoals u kunt lezen kunt u bij ons de meest luxe touringcar huren in Amsterdam. Aan boord van de bussen van Luxe touringcar huren Amsterdam zijn eindeloos veel mogelijkheden. De unieke eigenschappen maken het mogelijk om onderweg te werken, vergaderen, presenteren, ontspannen en nog veel meer. Dus bent u op zoek naar bijzonder vervoer? Dan is een luxe touringcar huren in Amsterdam misschien wel de oplossing waarna u op zoek bent!

 

vipbusje amsterdam

vip bus amsterdam

Wij werken samen met een lokale cateraar om u tijdens de reis van de lekkere culinaire gerechten te serveren. Of u nu een heerlijk borrelhapje uitgeserveerd wil hebben of het verzorgen van een complete barbecue. Onze cateraar gebruikt enkel de beste grensproducten voor een feestelijk maal. Standaard zijn onze touringcars afgevuld met bier, fris en wijn.

Wilt u meer informatie over vipbus Amsterdam of een van onze andere voertuigen? Ga dan naar de contactpagina en vul het informatieformulier in. Onze medewerkers staan voor u klaar met alle informatie. Prijzen en beschikbaarheid kunt u toegezonden krijgen via het online offerteformulier. Een offerte op maat is slechts een klik nabij.

Luxe bus huren Amsterdam

Zoals u hierboven al heeft kunnen zien en lezen zijn de opties bij vipbus.nl eindeloos. Dus wilt u een luxe busje of een luxe bus huren in Amsterdam, eventueel als mobiel kantoor of vergaderbus? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap heeft is er bij luxe bus huren Amsterdam een geschikt voertuig beschikbaar. In overleg met een van onze medewerkers kunt u het voertuig kiezen dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften. U bent bij ons verzekerd van een reis in stijl!

Ben je op zoek naar de ultieme manier om Amsterdam te ontdekken?

Waarom dan niet een luxe touringcar huren? Met een luxe touringcar kun je op een comfortabele en stijlvolle manier de stad verkennen. De touringcar is voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, ruime zitplaatsen en een geluidsinstallatie. Bovendien is de touringcar uitgerust met een professionele chauffeur, zodat jij je helemaal kunt ontspannen en genieten van de rit door Amsterdam.

Met een touringcar heb je ook de mogelijkheid om de stad op een flexibele manier te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld langs verschillende bezienswaardigheden rijden, zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis. Of misschien wil je juist de rustige grachten van Amsterdam verkennen? Alles is mogelijk met een touringcar.

Het huren van een luxe touringcar is ook een perfecte optie voor groepen. Of je nu met vrienden, familie of zakenrelaties op stap gaat, met een touringcar kun je allemaal samen reizen en de stad ontdekken.

Dus als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle manier om Amsterdam te verkennen, dan is een luxe touringcar huren een geweldige optie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. We helpen je graag om van je trip naar Amsterdam een onvergetelijke ervaring te maken.

Offerte aanvragen