Vipbus huren Amsterdam

Vipbus huren Amsterdam is onderdeel van vipbus.nl en biedt vip vervoer aan uit het hoogste segment. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment met exclusief tintje. Nergens anders in Europa kun je vipbussen van dit kaliber huren. Nergens anders zult u vinden wat wij bij vipbus huren Amsterdam aanbieden. 

Huidig aanbod van vipbus huren Amsterdam:

Dit wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Via dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden en meerdere vipbussen voor kleinere gezelschappen. Elk voertuig heeft andere eigenschappen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden welke onze voertuigen in zich hebben, vindt u hieronder een kort overzicht. Afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Door klantonderzoek zijn de belangrijkste wensen en behoeften in kaart gebracht en verwerkt tijdens de bouw van onze vipbussen.

vip bus huren Amsterdamvipbus huren Amsterdam

Vipbus huren Amsterdam, zakelijke mogelijkheden

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot Wifi aan boord
 • Totale rondzit in vergaderopstelling
 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Branding van de bus
 • VGA aansluiting
 • Presentatie mogelijkheden
 • Afgescheiden van de chauffeur
 • en nog veel meer

Vipbus huren Amsterdam, uniek in Europa!

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de luxe bus aanwezig zijn. Een zakelijke en klassieke inrichting. Het interieur is te vergelijken met die van een limousine. Een totale rondzit over het gehele bovendek van comfortabele en luxueuze zetels. Dit vind je alleen terug in de voertuigen van vip bus huren Amsterdam. Wij zijn de enige aanbieder van dergelijke touringcars. Uniek in Europa!!

Vipbus huren amsterdam, de mogelijkheden

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen bieden onze vipbussen vele mogelijkheden door de unieke kenmerken. Hierdoor zijn onze luxe touringcars eigenlijk geschikt voor elk soort event. Doordat wij ons voornamelijk richten op de zakelijke markt, zijn onze bussen onder andere uitermate geschikt om onderweg in te vergaderen of presenteren. Hiernaast hebben onze vipbussen ook diverse voordelen voor andere soorten gelegenheden. In de bussen van vipbus huren Amsterdam kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de professionele geluidsinstallatie. Op deze manier zijn de luxe bussen ook geschikt voor feestelijke gelegenheden.

Vipbus huren Amsterdam; voor iedere gelegenheid..

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kunt u bij Vipbus huren Amsterdam terecht voor het huren van een vipbus met diverse mogelijkheden. Wij hebben onze vipbussen volledig aangepast op de wensen van onze klanten en daardoor zijn onze bussen onder andere uitermate geschikt voor:

Zoals u ziet kunt u bij vipbus huren Amsterdam een vipbus huren voor een diversiteit aan gelegenheden. De gelegenheden waarvoor wij onze bussen verhuren zijn zeer uiteenlopend, maar doordat wij verschillende elementen professioneel hebben weggewerkt in het interieur zijn onze bussen te huur voor iedere gelegenheid. Wij staan niet alleen voor u klaar om het vervoer voor bijzondere gelegenheden in Amsterdam voor u te verzorgen, wij verzorgen ook graag vipvervoer buiten Amsterdam, zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Vipbus huren Amsterdam?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het geheel vrijblijvende contactformulier in voor het ontvangen van meer details. Vipbus huren Amsterdam hanteert geen vaste tarieven. Om deze te ontvangen, verwijzen wij u naar het online offerte formulier voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

Vipbus huren Amsterdam en meer...

Wist u dat wij niet alleen graag voor u klaar staan voor het verhuren van vipbussen voor ritten van en naar Amsterdam? Doordat wij samenwerken met diverse vipbus verhuur maatschappijen binnen het gehele land kunnen wij voor elke rit binnen Nederland een vipbus verhuren tegen de scherpste prijs. Dus zoekt u een vipbus voor een rit in bijvoorbeeld Breda, Tilburg, Maastricht of Utrecht? Bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres voor een onvergetelijke rit in luxe! 

Offerte aanvragen