The Executive gezelligste bus van de Benelux

Een gezinsuitje vriendenuitje bruiloft jubileum of wat voor feestje dan ook te vieren onderweg onze v.i.p. bus The executive is wellicht de gezelligste bus van de Benelux. In deze bus zijn dan ook de ruime mogelijkheden aanwezig om er een gezellige rit van te maken.

De grote beeldschermen en de sublieme muziekinstallatie maken elke rit tot een ware beleving.  De gasten kunnen zelf de computer in de bus bedienen vanaf de draadloze toetsenborden in de bus en hiermee kun je op de schermen alle gewenste beelden tevoorschijn toveren. Omdat er in de bus 5G internet voorzien is kun je alle beelden in hoge kwaliteit streamen waardoor je een live concert in de bus kunnen beleven alsof je er zelf bij aanwezig bent. Ook is er in de bus een professioneel karaoke systeem aanwezig Inclusief draadloze microfoons hierin zijn tienduizenden karaoke nummers aanwezig in alle wereldtalen.

 

 

In de bus is natuurlijk witte verlichting aanwezig maar eenmaal de feeststemming er goed inzet hebben we ook vette disco verlichting in deze bus.  in combinatie met feestelijke animaties op de beeldschermen lijkt de bus wel een rijdende discotheek. Dansen in deze bus is ondanks dat niet mogelijk althans onwenselijk hiervoor is deze bus te luxueus afgewerkt.  Partybussen hebben wij ook kijk daarvoor op onze website partybus.nl 

In de bus zijn twee grote gevulde koelkasten aanwezig gevuld met frisdrank bier wijn en eventueel naar wens ook mixdranken.  Daarnaast is er een professionele koffieautomaat beschikbaar met deze Nespresso automaat kun je in no time iedereen voorzien van een heerlijke bak koffie. Heb je nog andere catering wensen zoals hapjes borrelnootjes chips om dergelijke al Deze mensen kunnen vervuld worden.

 

Het Is natuurlijk wel een luxueus afgewerkte v.i.p. bus, weliswaar de gezelligste van de Benelux maar het is niet de bedoeling dat je in deze bus van links naar rechts en van voor naar achter over de banken en de tafel heen gaat rollen daarvoor hebben wij weer andere bussen. Gezellig een drankje drinken kan in deze bus kan maar als je er een zuipfestijn van wil maken dan verwijzen waar je ook liever naar een van onze andere partybussen. 

Het leuke van deze bus is ook dat je in de bus kunt videoconferencen,  je kunt zo dus tijdens de rit met het  thuisfront of de achterblijvers kletsen wat een super gezellige twisten aan de rit kan geven.  Een webcam en conferentie microfoons staan hiervoor ook tot jullie beschikking. Op verzoek kunnen we ook een buiten installatie plaatsen en zo kun je ook gezellig buiten feesten.

Offerte aanvragen