Vipbus Vlissingen

Vipbus Vlissingen heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren van diverse zakelijke gezelschappen voor verschillende doeleinden. Het wagenpark dat wij aanbieden, is uitgekozen met de beste zorgen. Voornamelijk onze grotere vipbussen zijn voorzien van een scala aan eigenschappen om onze klanten dat extra's aan te bieden.

Vipbus Vlissingen, online aanbod

Wilt u een luxe busje huren voor een klein gezelschap of juist een luxe touringcar huren voor een groter gezelschap? Bij Vipbus Vlissingen kan het allemaal. Wij hebben namelijk het grootste aanbod op het gebied van luxe groepsvervoer. Dus wilt u een luxe bus huren? Dan heeft u de keuze uit de volgende opties:

Voor elke grootte kan vipbus Vlissingen een geschikt voertuig aanbieden. Door de vraag van de consument zijn wij continu bezig om het aanbod te optimaliseren. De partners met wie wij samenwerken kunnen voertuigen aanbieden die meer kunnen bieden dan de standaardeigenschappen. Op het moment dat er een gezelschap instapt, kan de chauffeur de diverse eigenschappen activeren met een aantal handelingen. Met name loze reistijd wordt bij vipbus Vlissingen veranderd in werktijd. "TIJD is GELD"

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Extra geluidsisolatie
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital Climat Control
 • Luxe keukenhoek
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Multimedia installatie
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien zijn wij regelmatig te gast bij zakelijke events. De reden hiervoor is de unieke inrichting van onze bussen. Wanneer u kiest voor een van onze bijzondere luxe bussen huurt u eigenlijk een compleet mobiel kantoor. Aan boord is alles aanwezig wat u in een mobiele kantoorruimte zou kunnen verwachten. Onder andere de unieke opstelling van de stoelen, de verschillende beelschermen, stroompunten en het draadloos internet maken het mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Ook aan ontspanning is gedacht, de bussen beschikken over comfortabele lederen stoelen en keukenblokje waar u de lekkerste koffie kunt pakken. Dus wilt u een rijdend kantoor huren? Dan bent u bij Vipbus Vlissingen aan het juiste adres.

Vipbus Vlissingen werkt samen met externe partners die diverse diensten verzorgen. Neem bijvoorbeeld onze cateringservice. Vipbus Vlissingen garandeert een culinaire verwennerij die bij de klasse van onze voertuigen hoort. In onze cateringlijst vindt u diverse dranken en vele gerechten, zoals diverse ontbijtpakketten, lunch en/of een compleet verzorgde barbecue. Uiteraard kunt u zelf de catering verzorgen (geen dranken). Alles is mogelijk en bespreekbaar.

U kan met Vipbus Vlissingen reizen naar verschillende steden, denk hierbij aan Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, en nog veel meer

Luxe bus huren in Vlissingen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Vlissingen. Middels het offerteformulier kunt u uw rit samenstellen. Dit kost slechts een vijftal mintuen. Aan de hand van uw aanvraag berekenen wij uw ritprijs en sturen u een op maat gemaakte offerte. Is er geen beschikbaarheid zullen wij dit aan u doorgeven en als u wilt kunnen wij op zoek gaan naar een passend alternatief. En dit allemaal binnen een aantal werkdagen.

Offerte aanvragen