Oldtimer bus huren

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u nog op zoek bent naar bijzonder vervoer? Dan is een oldtimer bus huren misschien wel dé vervoersoplossing waar u naar op zoek bent. Een oldtimer bus kan bijvoorbeeld een leuke toevoeging zijn bij een huwelijk, jubileum, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of themafeest. Met onze sfeervolle oldtimer bussen kunt u een rit maken om nooit meer te vergeten.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het verzorgen van groepsvervoer op maat. Naast onze luxe vipbussen hebben wij ook een paar oldtimer bussen aan ons wagenpark toegevoegd. Met deze mooie oldtimer bussen mogen wij het vervoer verzorgen bij diverse speciale gelegenheden. Bij vipbus.nl kunt u de volgende bijzondere oldtimer bussen huren:

Oldtimer bus Opel Blitz

Onze eerste oldtimer bus is de Opel Blitz uit 1954. Dit bijzondere busje biedt plaats aan groepen tot 14 personen. Het busje is uitgevoerd in het wit met blauw en heeft bijzondere dakramen. Het busje verkeert in uitmuntende staat. Kiest u voor het huren van deze Opel Blitz Oldtimer bus, dan bent u verzekerd van een onvergetelijke reis in de tijd.

Bova Benelux Touringcar

Naast de leuke Opel Blitz kunt u bij ons ook de grotere Bova Benelux Touringcar uit 1972 huren. Deze Oldtimer bus biedt plaats aan groepen tot wel 54 personen. Deze bus heeft een uniek aanzicht en is bijvoobeeld uitermate geschikt om tijdens een huwelijk alle daggasten te vervoeren.

Een oldtimer bus huren?

Om iedere speciale gelegenheid met ons groepsvervoer helemaal compleet te maken werken wij samen met de meest representatieve chauffeurs die goed weten hoe zij moeten inspelen op diverse gebeurtenissen. Laat ons vooraf al uw wensen en behoeften weten en wij gaan graag voor u aan de slag om het vervoer helemaal onvergetelijk te maken. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze oldtimer bussen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wanneer u meer informatie wilt over de prijzen en beschikbaarheid van een van onze oldtimer bussen verwijzen wij u naar ons offerte formulier.

Offerte aanvragen