11 persoons vip busje

Zoekt u zakelijk vervoer op maat voor een gezelschap voor 11 personen. Wat dacht u van ons 11 persoons vip busje. Luxe en stijlvol vervoer op maat met als doel u op een zo goed mogelijke wijze te vervoeren naar uw afspraak. Of bent u op zoek naar ander bijzonder vervoer. Wat kunnen we u zoal aanbieden:

11 Persoons vip busje, of zoekt u:

Wij kunnen u meer bieden dan enkel een 11 persoons vip busje. Onze core business is deels het bezorgen van een bijzondere beleving in de vipbus. Voor een dergelijk vipbusje is het belangrijk om de klant op een zo comfortabel en veilige wijze te brengen naar een afspraak of een event.

Het wagenpark dat wij u kunnen bieden, is tot stand gekomen door een collectief van meerdere verhuurders uit dezelfde branche. Door deze samenwerking kunnen wij u een breed assortiment voertuigen bieden tegen de scherpste prijzen.

vipbus 11 pers

vipbus 11 persoons

Unieke kenmerken van onze voertuigen

De diverse voertuigen beschikken over een scala aan mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment. Kijkend naar The Reference & The Experience (grotere vipbussen tot 50 personen) is het volgende aanwezig in deze specials:

 • Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Multimedia installatie
 • Meerdere 220V aansluitingen
 • Professionele muziekcomputer
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Draadloze microfoons
 • Zakelijk en klassiek interieur
 • Presentatie mogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Cateringmogelijkheden
 • Multicolor LED verlichting
 • en nog veel meer

Geregeld zijn deze specials te vinden in AmsterdamRotterdam, Den BoschTilburgDen Haag en nog vele andere steden. Met name door de toename in offerte aanvragen vanuit het zakelijk leven.

11 persoons vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of uw gezelschap. Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen met uw reisgegevens. Aan de hand hiervan kunnen wij u een op maat gemaakte prijs sturen voor een 11 persoons vip busje. Bent u klaar voor vervoer op maat. Graag verwelkomen wij u als reiziger in een van onze specials.

Vip busje 11 personen

Vip busje 11 personen nodig? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij zijn de maatschappij welke vipbussen verhuurt in diverse uitvoeringen. De verschillende voertuigen welke wij beschikbaar stellen zijn van verschillende groottes, waardoor wij inspringen op de vraag en aanbod van de consument. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:.

vipbus 11 personen verhuur

vipbus 11 persoons verhuur

Vip busje 11 personen, maar ook:

Een groot aantal van bovenstaande modellen zijn gestald bij collega maatschappijen met wie wij nauw samenwerken. Een aantal van onze partners zijn in het bezit van een vip busje 11 personen en daarom sturen wij regelmatig offertes door indien geen beschikbaarheid. Het voordeel van dit collectief is dat er vele lege kilometers en loze reistijd wat resulteert in scherpe prijzen voor betaalbaar vervoer.

De laatste jaren zien we een toename in aanvragen vanuit de Belgische markt. De reden hiervoor is dat er in België weinig aanbieders zijn die een vip busje 11 personen verhuurt. Ook zijn de prijzen in Nederland gunstiger ten op zichte van de Belgische ondernemingen. 

Er zijn diverse mogelijkheden aanwezig om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen. Door deze goed in kaart te brengen, kunnen wij ons onderscheiden van de concurrentie. Met name de grote vipbussen zijn wij onderscheidend. Het belangrijkste dat aanwezig is in een vip busje 11 personen is het volgende:

 • Presentatie mogelijkheden
 • Vergadermogelijkheden
 • Luxe & comfortabele zetels
 • Representatieve chauffeur
 • Eventueel cateringservice
 • Climat control
 • Wireless Internet Access point (optioneel)
 • en nog veel meer

Wilt u een vip busje 11 personen huren en bent benieuwd naar de tarieven en de beschikbaarheid? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten heeft u uw gegevens ingevuld en aan de hand hiervan kunnen wij de scherpste prijs samenstellen en kijken welke maatschappij aan uw aanvraag voldoet. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

VIP bus 11 personen inzetten voor uw zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij tillen vipvervoer naar een hoger segment. Op het moment dat u in een van onze specials stapt, zult u overweldigend worden door de luxe en uitstraling die onze vipbussen tonen. Meteen zult u begrijpen waarom wij aan de bovenkant van de markt zitten en ons richten op de zakelijke consument.

Vip bus 11 personen, beschikt over:

U kunt bij ons een luxe busje huren met unieke kenmerken. Hierdoor zijn onze bussen inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. 

 • Luxe en comfortabele zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wifi aan boord (per voertuig verschillend)
 • Zakelijk interieur
 • Cateringmogelijkheden
 • Multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • en nog veel meer

Wilt u liever een grotere luxe bus huren of een luxe touringcar huren? Ook dan kunt u bij veel van de opties bovengenoemde features en zelfs meer verwachten!

Vele mogelijkheden met onze vip bus 11 personen!

vipbus 11 personen

vipbus 11 personen

Zoals u kunt zien, beschikt de vip bus 11 personen over een scala aan mogelijkheden om u tijdens uw reis zoveel mogelijk te ontlasten. Continu zijn wij bezig om de mogelijkheden zo optimaal mogelijk in te bouwen. Regelmatig hebben wij intensief contact met klanten om de mogelijkheden te optimaliseren. Laatst hebben wij de muziekcomputer voorzien van Spotify en Netflix, zodat de klant kan genieten van een film of achtergrondmuziek om event te relaxen. Hierdoor biedt de vip bus 11 personen mogelijkheden voor diverse evenementen. Van beurzen en congressen tot luchthaven vervoer van of naar bijvoorbeeld schiphol airport. Met de 11 persoons vipbus is het allemaal mogelijk!

Vip bus huren voor uw gezelschap?

De vip bus 11 personen is onderdeel van een groter wagenpark dat grotendeels gestald staat in de buurt van Eindhoven. Door een recente samenwerking hebben we ons wagenpark uitgebreid met exclusieve sportscas welke ons aanbod wisselend is. Wilt u meer informatie over de prijzen en beschikaarheid

Vip busje huren 11 personen

Een vip busje huren 11 personen kan bij vipbus.nl. De luxe busjes zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Wij verhuren busjes voor zowel particulier als zakelijk vervoer. De busjes bieden unieke mogelijkheden voor iedere rit. U kunt onderweg heerlijk ontspannen, maar ook werken, vergaderen en presenteren behoort tot de mogelijkheden.

Uniek vip vervoer

Wij hebben vipbussen in beheer met een maximale capaciteit van 50 personen. In Nederland zijn er geen vergelijkbare vipbussen en er zijn maar weinig maatschappijen die over een 50 persoons vipbus beschikken. Ook is er geen vipvervoer dat dergelijke mogelijkheden onderweg kan aanbieden. Uw reistijd zult u optimaal kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een presenatie of een vergadering onderweg. Dus bent u op zoek naar een vipbus verhuur maatschappij met uniek vipvervoer? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.

Zakelijk vervoer met vip bus 11 personen

Wilt u een vip busje huren voor 11 personen  voor een zakelijke rit in bijvoorbeeld Den Haag? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres! Zoals u heeft kunnen lezen hebben onze vipbussen diverse mogelijkheden. Onze bussen zijn aangepast op de wensen van onze zakelijke klanten. Uit gesprekken met onze klanten is gebleken dat zakelijke klanten hun reistijd het liefst optimaal willen benutten. Dit betekend dat zij graag onderweg willen doorwerken. Om deze reden hebben wij onze bussen omgebouwd, hierdoor is het mogelijk om onderweg te vergaderen of om presentaties te geven. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van ons mobiele internet netwerk! Op deze manier zijn onze vipbussen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.

Vip bus 11 personen huren?

Informatie ontvangen over de huur van een vip bus 11 personen? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. U kunt hier in slechts 5 minuten uw gegevens achterlaten. Aan de hand hiervan berekent onze administratie wat voor u de beste optie is. Wij trachten u binnen enkele werkdagen van een passend antwoord te voorzien.

Onze vip bus 11 personen verhuren wij voor ritten binnen heel Nederland en België. Van Breda tot Amsterdam en van Rotterdam tot Utrecht, wij staan altijd voor u klaar. Om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit, raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website.

 Naast de 11 persoons luxe busjes verhuren wij ook:

Offerte aanvragen