Vipbus Hardenberg

Vipbus Hardenberg is het vervoer dat afgestemd is op uw wensen en behoeften. En dat voor een uiterst betaalbare prijs. Als u kijkt naar de mogelijkheden die onze vipbussen kunnen bieden, zult u misschien denken dat dit enkel voor de multinationals is weggelegd, maar niks is minder waar. Wij zijn duurder dan de rest, maar wat wij bieden, is zeker de moeite waard. 

Vipbus Hardenberg, de bijzondere kenmerken..

Om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van de klanten van Vip bus Hardenberg te voldoen hebben wij unieke aanpassingen gedaan aan onze voertuigen. Zo beschikken onze grootste vipbussen over de volgende eigenschappen:

 • Modern multimedia installatie
 • Totale Rondzit (uniek in Europa)
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Warme binnenverlichting
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Voldoende tafeltjes in de bus
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Branding mogelijkheden
 • en nog veel meer

Vipbus Hardenberg is continu aan het werk om de bussen zo compleet mogelijk aan te bieden en die afgestemd kunnen worden op uw event. De features hierboven zijn slechts een indicatie van wat mogelijk is. Wilt u meer technische informatie over onze voertuigen, dan kunt u uw vragen stellen op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zakelijk vervoer met Vipbus Hardenberg

Door de jaren heen zijn onze voertuigen regelmatig in de regio van Hardenberg te vinden. Niet alleen om deze mooie plaats te bezoeken, maar vooral om onze zakelijke klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij streven ernaar dat uw reistijd zo optimaal mogelijk ingedeeld kan worden. Om deze reden hebben wij een aantal van onze luxe bussen ingericht als kantoorbus. Aan boord van een kantoorbus is alles aanwezig wat u in een mobiele vergaderruimte zou kunnen verwachten.

Wij zijn niet alleen actief in de regio van Hardenberg, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te vinden in Breda, Utrecht, Tilburg, Den Bosch en Den Haag. Dus wilt u een personenbus huren elders in het land? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij vipbus.nl kunt u personenbussen huren in diverse soorten en maten. De kwaliteit van onze bussen is hoog, waardoor u altijd in stijl en luxe zal vervoerd worden bij ons. Voor vipvervoer op maat bent u bij Vipbus Hardenberg dus aan het juiste adres.

Vipbus Hardenberg, het wagenpark:

Ons wagenpark bestaat uit een diversiteit aan voertuigen in diverse uitvoeringen voor diverse gezelschappen. Het wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders om zo tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de consument. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoals aangegeven is vipbus Hardenberg continu bezig om het wagenpark te optimaliseren voor de diverse ritten. Nergens anders in de Benelux vindt u een aanbieder met een dergelijk aanbod zoals u hier vindt. Voor een korte impressie kunt u de filmpagina of het foto album bekijken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen verbazen en overhalen om contact met ons op te nemen.

Meer informatie ontvangen over Vipbus Hardenberg?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Hardenberg omdat u een luxe busje wilt huren? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Hier kunt u slechts in een aantal minuten uw reis samenstellen. Na ontvangst van uw offerte zullen wij u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte toesturen.

 

Bij Vipbus Hardenberg zijn de mogelijkheden zeer breed. Van een vergaderbus huren tot een partybus huren, bij ons kan het allemaal.

Offerte aanvragen