vip busje 12 personen huren

Een vip busje 12 personen huren? Dan ben bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in exclusief vervoer voor de zakelijke markt. Niet enkel door de uitstraling van onze voertuigen, maar vooral door de service en aanvullende diensten welke wij aanbieden. De diverse diensten van een vip busje 12 personen huren kan ingezet worden bij de volgende events:

Vip busje 12 personen huren, voor

Vip busje 12 personen en meer...

Door de jaren heen merken wij dat er verschillende ritten worden gereden vanuit de zakelijke markt in België. Om aan deze vraag te voldoen, werken wij samen met diverse maatschappijen welke in het bezit zijn van vipwagens die iets meer kunnen bieden dan de standaard uitvoeringen. Ben je benieuwd naar de diverse modellen die wij naast een vip busje 12 personen huren aanbieden?

12 persoons vip busje huren

mobiel kantoor vipbus 12 persoons

Vip busje 12 personen huren 

Door de samenwerking met meerdere maatschappijen kunnen wij je de vele modellen aanbieden. Het voordeel van deze samenwerkingsverband is dat vele lege kilometers en loze kilometers worden voorkomen, wat resulteert in de scherpste tarieven voor dergelijk vervoer. Het maakt dus niet uit of je een vip busje wilt huren in Almere, Apeldoorn, Drachten, Capelle aan den Ijssel, Ede of Gouda. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor het huren van een 12 persoons vip busje tegen de scherpste prijs!

12 persoons vip busje huren met cateringservice

Ga je een vip busje 12 personen huren, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor onze cateringservice. Wij werken samen met een lokale cateraar die enkel werkt met dagverse en lokale producten. Dit bedrijf heeft zich aangepast op de beperkingen en mogelijkheden van onze voertuigen. Wij hanteren een bepaalde standaard en deze kwaliteit willen we terug laten komen in onze culinaire gerechten. Dus wil je bijvoorbeeld ontbijten, lunchen of dineren in ons 12 persoons vip busje, of wil je enkel genieten van een snack of borrelhapje? Bekijk onze mogelijkheden op onze cateringlijst.

12 persoons taxi busje

Ben je op zoek naar een taxi voor 12 personen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen vip vervoer op maat maar ook luxe taxivervoer. Wij brengen u graag van A naar B met ons taxibusje voor 12 personen. Aan boord van ons 12 persoons taxibusje bent u van alle gemakken voorzien, waardoor u uitgerust op uw bestemming aankomt. 

Vip busje 12 personen huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden als je een vip busje 12 personen huren kiest? Graag nodigen wij je uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van jouw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Wij gaan jouw rit bekijken en beslissen welk vip busje het beste bij je aanvraag past. Veelal ontvang je binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs.

Zakelijk vervoer op maat voor jouw gezelschap. Vipbus.nl kan zorgen voor een 12 persoons vip busje voor bijzonder vervoer voor jouw zakenrelaties. Onderweg kun je jouw reistijd goed invullen door de aanwezigheid van diverse eigenschappen welke het reizen gemakkelijk maken. Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van ons vip busje 12 personen.

vipbus 12 personen

vipbus 12 personen

Een 12 persoons vip busje beschikt over een scala aan mogelijkheden. Misschien ben je op zoek naar ander vipvervoer voor kleinere of grotere gezelschappen. Geen probleem, ons wagenpark bestaat uit diverse modellen voor een onvergetelijke beleving.

12 Persoons vip busje en meer:

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het huren van een 12 persoons vip busje. Ook voor diverse andere vip voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark zodanig uitgebreid dat er voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid een passend voertuig voor je klaar staat. Hieronder vindt je de voertuigen uit ons wagenpark welke wij het meeste verhuren.

12 persoons vipbusje huren? Wij bieden een landelijke dekking!

Continu zijn wij bezig om te kijken of er meer maatschappijen met een 12 persoons vip busje. Dit om een landelijke dekking te garanderen. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden wat leidt tot scherpe tarieven. Onze partners zijn gevestigd door heel de Benelux. Van Amsterdam tot aan MaastrichtAlkmaar tot aan Bergen op Zoom en van Roosendaal tot aan Brussel.

Meer informatie ontvangen over ons 12 persoons vip busje?

De diverse offertes welke wij ontvangen, zijn meestal voor zakelijke doeleinden. Vooral tijdens grote events worden meerdere voertuigen uit ons wagenpark ingezet. Wij trachten altijd vipvervoer voor te rijden welke verkeert in showroom conditie. Neem gerust eens een kijkje in het wagenpark of in de galerij. Dan heeft u een impressie van de mogelijkheden.

12 persoons vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een 12 persoons vip busje? Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Op het moment dat wij uw offerte aanvraag ontvangen, kunnen wij een zo goed en scherp mogelijke prijs maken. Veelal heeft u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen. 

Vip bus 12 personen huren voor zakelijk vervoer op maat? Dan kan vipbus.nl u diverse mogelijkheden bieden. De diverse vervoersoplossingen die wij aanbieden, zijn voertuigen uit het topsegment. Niet enkel door het uiterlijk van de vip bus 12 personen, maar vooral door de mogelijkheden die onze vip coaches te bieden hebben voor uw zakelijk event.

12 personen vipbus huren

12 personen vipbus verhuur

Vip bus 12 personen, de features

  • Vergader- en presentatiemogelijkheden
  • Catering op maat
  • Internet aan boord (voertuig afhankelijk)
  • Comfortabele en ruime zetels
  • Geuniformeerde en ervaren chauffeur
  • Klimaatbeheersing
  • Multimedia installatie
  • en nog veel meer

De diverse features zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Hierdoor hebben wij onze vipbus afgestemd op de vraag vanuit de consument. Wat opvalt, is dat er weinig vip bus 12 personen te huur zijn die voorzien zijn van de benodigende mogelijkheden die aansluiten op de consument.

Wat wij wel zien, is een toename aan aanvragen vanuit de Belgische markt. In België zijn er minder aanbieders die vipvervoer kunnen verzorgen voor het bedrijfsleven. Wat meespeelt, is onze gunstige ligging voor de diverse grote steden, zoals Antwerpen, Brussel, Hasselt en Turnhout.

Maar ook in Nederland wordt onze vip bus 12 personen regelmatig verhuurd in grote steden in de buurt als Breda en Tilburg. Hiernaast verzorgen wij ook regelmatig zakelijk vervoer in steden die verder weg liggen zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit is bij ons mogelijk door de samenwerking met diverse andere vipbus verhuur maatschappijen die gelegen zijn in de rest van het land, waaronder in Utrecht en Eindhoven. Door deze samenwerkingen kunt u bij ons altijd een vipbus huren tegen de scherpste prijs.

Doordat wij ons met de vip bus 12 personen richten op het bedrijfsleven zien we veel terugkomende events waarbij onze diensten worden ingezet. Meerendeel zijn zakelijke gelegenheden, maar soms worden wij ook door de particuliere consument ingezet. 

Vipbus 12 pers

vipbus 12 persoons

Vip bus 12 personen voor events

Onze vipbussen voor 12 personen zijn erg multifuntioneel en zijn daardoor inzetbaar bij diverse soorten evenementen zoals:

Zoals u kunt zien worden onze luxe 12 persoons busjes voornamelijk ingezet voor zakelijke events. De reden hiervoor is de unieke inrichting van onze voertuigen welke het mogelijk maakt om onderweg te werken en te vergaderen, ons 12 persoons luxe busje is namelijk compleet ingericht als mobiel kantoor. Aan boord is alles wat u zou kunnen verwachten in een mobiele vergaderruimte. Dus wilt u een vergaderbus huren waarin u uw reistijd zo optimaal mogelijk kunt benutten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Grenzeloze mogelijkheden met vip bus 12 personen

Werkelijk alles is mogelijk! In principe overal waar u bijzonder vervoer voor zoekt, zijn wij geschikt. Nergens anders vindt u voertuigen die op multifunctioneel niveau ingezet kunnen worden. Doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen kunnen wij u een landelijke dekking bieden. Het kan zijn dat u bij het aanvragen van een offerte antwoord krijgt van een van onze collega's.

Kortom, wilt u meer informatie over het huren van een vip bus 12 personen? Om een goed beeld te krijgen, is het belangrijk dat u het online offerteformulier invult. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel toesturen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

 

Cateringmogelijkheden in vip bus 12 personen

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden van een vip bus 12 personen  eindeloos. Onze cateringmogelijkheden zijn een belangrijke toevoeging aan de luxe ervaring die wij u willen bieden. In onze vip bus 12 personen  is er altijd een standaard assortiment aan drank aanwezig waar u tegen een meerprijs gebruik van kunt maken. Hiernaast is het ook mogelijk om extra dranken vooraf bij te bestellen, wij zullen er dan voor zorgen dat deze gekoeld op voorraad zijn in de vipbus 12 personen. Wilt u naast een drankje ook genieten van een hapje onderweg? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! U heeft bij ons de mogelijkheid om ontbijt- lunch- en maaltijdpakketten te bestellen. Ook kunt u voor snacks of borrelhapjes kiezen, bekijk voor al de mogelijkheden onze cateringlijst!

Catering op het hoogste niveau

Wij vinden het belangrijk dat alles in onze luse bussen tot in de puntjes is geregeld, zodat u kunt genieten van een exclusieve ervaring. Om deze reden werken wij dan ook samen met de beste cateraars uit de omgeving. De cateraars waar wij mee samen werken, werken allemaal enkel en alleen met dagverse producten van een goede kwaliteit. Heeft u speciale wensen qua catering? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij uw wensen voor aan de cateraars.

Busje huren 12 personen zonder chauffeur?

Als je op zoek bent naar de mogelijkheid om een busje te huren voor 12 personen zonder chauffeur, moeten we je helaas teleurstellen bij vipbus.nl. Wij bieden geen optie aan voor het zelfstandig huren van een busje zonder chauffeur. We begrijpen dat sommige mensen graag zelf de controle willen hebben over het voertuig, maar een 12 persoons busje huren mét chauffeur biedt ook diverse voordelen.

Een van de belangrijkste voordelen is het gemak dat gepaard gaat met het hebben van een professionele chauffeur. Deze ervaren bestuurder zorgt voor een veilige en comfortabele reis, waardoor passagiers zich kunnen ontspannen en genieten van de rit zonder zich zorgen te hoeven maken over de route of het verkeer. Daarnaast kunnen ze onderweg sociale activiteiten ondernemen, zoals vergaderen, samenwerken of gewoon ontspannen met medepassagiers. Bovendien is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je een bus rijbewijs nodig hebt om een 12 persoons busje te besturen.

Vip bus 12 personen huren?

Heeft u na het bekijken van onze website interesse gekregen in het huren van een luxe busje voor 12 personen of één van onze andere voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal één van onze medewerkers een offerte voor u opstellen. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een luxe busje huren. Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Voor groepen van 12 personen kunt u ook een hummer limousine huren. Kijk voor meer informatie over een limousine huren op onze andere website limousine.nl. Liever een luxe bus huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Is een 12 persoons busje net iets te groot voor jullie groep? Of zijn jullie met een grotere groep en willen jullie daarom een grote bus huren? Ook dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Naast de luxe busjes voor 12 personen verhuren wij namelijk ook:

Offerte aanvragen