Vipbus Noord-Holland

Zoekt u nog passend vervoer voor een zakelijke reis welke u aan het organiseren bent? Vipbus Noord-Holland heeft diverse vervoersoplossingen voor u klaar staan. We hebben vipbussen en vipbusje in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een voertuig beschikbaar is die voldoet aan uw eisen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en opties van Vipbus Noord-Holland.

Het aanbod van Vipbus Noord-Holland

Om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij door de jaren heen ons wagenpark uitgebreid met diverse modellen vipvoertuigen. Op deze manier hebben wij voor elke groep en iedere gelegenheid wel een passend voertuig klaar staan. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe bus huren? Dan heeft u bij Vipbus Noord-Holland de keuze uit de volgende opties:

Vipbus noord holland

Noord holland vipbus

Vipbus Noord-Holland, de unieke kenmerken

Wilt u een vipbus of vipbusje huren met unieke eigenschappen? Bovenstaande voertuigen beschikken over diverse eigenschappen die er voor zorgen dat u een echte VIP ervaring zult krijfen gedurende de rit. U kunt uw reistijd zo optimaal mogelijk indelen door de aanpassingen aan onze voertuig, zo is het mogelijk om volledig te ontspannen, maar u kunt uw reistijd ook optimaal benutten door tijdens de rit aan het werk te gaan (diverse vergader- en presenteermogelijkheden). U kunt hier een luxe touringcar huren met de volgende kenmeren:

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Modern multimediasysteem
  • Meerdere LCD schermen
  • Draadloos Spraaksysteem
  • Draadloos internet
  • Zakelijke uitstraling
  • Luxe keukenblok

Noord Holland vipbusje

Noord-Holland vipbus

Vipbus Noord-Holland te huur voor diverse doeleinden

Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat de bussen inzetbaar zijn bij diverse soorten gelegenheden. Voor zowel zakelijke als particuliere ritten worden onze luxe bussen regelmatig ingezet. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarbij de luxe busjes van Vipbus Noord-Holland ingezet worden:

Zakelijk vervoer met Vipbus Noord-Holland

Zoals u ziet worden de bussen regelmatig in gezet voor zakelijke doeleinden. Dit komt mede door de vele mogelijkheden die onze bussen te bieden hebben en de stijlvolle uitstraling van de bussen. Hierdoor zijn de bussen zowel inzetbaar tijdens bedrijfsuitjes als voor het ophalen van belangrijke internationale zakenrelaties van de luchthaven. Alles is mogelijk! U kunt onze bussen namelijk ook inzetten als mobiele kantoor unit. Alles is aan boord aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Het is mogelijk om in deze bussen te werken, vergaderen en presenteren.

Ruime cateringmogelijkheden

Wij bieden onze klanten graag een complete VIP ervaring, om deze reden is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende extra's. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze luxe cateringservice? We hebben verschillende cateringopties voor u beschikbaar. Van snacks of borrelhapjes tot complete maaltijden, alles is mogelijk! Neem een kijkje op de cateringlijst voor de opties.

Vip bus huren in Noord-Holland?

Bent u overtuigd en wilt u graag een vip bus huren in Noord-Holland? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Op deze manier kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Grenzeloze mogelijkheden...

De mogelijkheden van Vipbus Noord-Holland zijn grenzeloos. Wij halen u graag op in bijvoorbeeld Haarlem, Breda, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Amsterdam of Alkmaar om u vervolgens naar uw bestemming te brengen. Het maakt niet uit of uw bestemming in Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of Limburg is, wij zullen er altijd alles aan doen om u op tijd op uw bestemming aan te laten komen. Ook voor langere ritten staan wij graag voor u klaar! Zo verzorgen wij ook wel eens ritten naar bijvoorbeeld Frankrijk of Oostenrijk. Gaat uw reis nog verder en heeft u besloten om daarom met het vliegtuig te reizen? Ook dan helpen wij u graag op weg door u bijvoorbeeld naar Schiphol Airport of Eindhoven Airport te brengen.

Offerte aanvragen