Vipbus Bergen op Zoom

Vipbus Bergen op Zoom, wat kunnen wij voor u doen? Wij verzorgen graag het vipvervoer voor u met een op maat gemaakte vipbus. Laat u ophalen door uw eigen privé chauffeur en rijd in stijl naar de bestemming van uw keuze. Wilt u gasten meenemen of die onderweg op laten halen? Ze zullen net als u verrast zijn door de luxe en klasse zowel interieur als exterieur. Bekijk ons aanbod en kies voor de vipbus die bij uw aangelegenheid past.

Vipbus bergen op zoom

Bergen op zoom Vipbus

Vipbus Bergen op Zoom, ons wagenpark

Met de bovengenoemde voertuigen verzorgen wij regelmatig ritten vanaf Bergen op Zoom naar de grote steden van Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld regelmatig te gast op beurzen in Utrecht of Eindhoven. Maar ook in de andere grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda en Tilburg zetten wij onze klanten uit Bergen op Zoom regelmatig af voor speciale gelegenheden. Elke rit binnen de Benelux is bij ons mogelijk!

Vipbus Bergen op Zoom, optimaal inzetbaar!

Het aanbod van vipbus Bergen op Zoom is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen die hun voertuigen op onze website hebben geplaatst, zodat wij een landelijke dekking kunnen garanderen. Door deze samenwerking worden zo veel mogelijke lege kilometers voorkomen, waardoor wij optimaal inzetbaar kunnen zijn. Dus wilt u een luxe bus huren? Dan bent u vipbus Bergen op Zoom aan het juiste adres.

Bergen op Zoon vipbus

Vipbus Bergen op Zoom

De unieke kenmerken van vipbus Bergen op Zoom:

Om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen en ons aanbod te optimaliseren, zijn wij continu op zoek naar nieuwe partners welke een toevoeging zijn aan het wagenpark. The Reference & The Experience beschikken over kenmerken, waardoor u uw reistijd optimaal kunt benutten. Met name onze vipklanten stellen deze mogelijkheden op prijs.

  • Diverse LCD videomonitoren
  • Multimedia installatie
  • Draadloze microfoons
  • Cateringmogelijkheden
  • Wireless Internet Access Point
  • Lederen en comfortabele fauteuils
  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Extra geïsoleerd
  • Klimaatbeheersing
  • en nog veel meer

Onze vipbus wordt 80% gehuurd door bedrijven. Wij halen regelmatig zakenrelaties op bij de luchthaven of we zetten ze af. Onderweg naar een vergaderlocatie, beurs of congres. Alles is mogelijk!! Door de mogelijkheden van vipbus Bergen op Zoom kunt u onderweg al beginnen aan de vergadering. U draait de presentatie op de schermen en door de totale rondzit zit iedereen met z'n gezicht naar elkaar toe gesitueerd.

vip bus huren bergen op zoom

luxe bus huren bergen op zoom

Zakelijk vervoer op maat

Wilt u een luxe bus huren voor een rit samen met collega's, klanten of zakenrelaties? Dan kunt u bij ons een vergaderbus huren. Onze vergaderbussen zijn volledig ingericht als mobiele kantoorruimte. Deze bussen beschikken over allerlei faciliteiten welke het mogelijk maken om onderweg of op locatie te kunnen werken, vergaderen of presenteren. Met een mobiel kantoor kunt u de reistijd zo optimaal mogelijk besteden. Onze luxe bussen zijn om deze reden misschien wel de vervoersoplossing waarnaar u op zoek bent!

Vipbus Bergen op Zoom huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden die vipbus verhuur Bergen op Zoom u en/of uw bedrijf te bieden heeft? Wij nodigen u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte met uitgewerkte mogelijkheden. En wie weet gaat u binnenkort wel een luxe touringcar huren voor een speciale rit. 

vipbus huren bergen op zoom

mobiel kantoor bergen op zoom

Vipbus Bergen op Zoom, vervoer op maat

Heeft u in de buurt van Bergen op Zoom een bedrijf en wilt u vipbus huren of een luxe busje huren? Wij halen ook regelmatig gasten op in Halsteren, Moerstraten, Heerle, Wouw, Wouwse Plantage, Huijbergen en Hoogerheide. Woont of werkt u verder buiten Bergen op Zoom maar wilt u toch één van onze vipbussen of vip busjes huren? Dat kan! Wij zijn namelijk actief in heel Nederland en België. Het is dus ook mogelijk om een voertuig van ons te huren in bijvoorbeeld Haarlem, Goeree Overflakkee, Den Helder of Heerlen!

Offerte aanvragen