vip busje huren

Wilt u een vip busje huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Hier kunt u een vip busje huren die geschikt is voor diverse gelegenheden, zowel voor zakelijke als particuliere ritten. Onze vip busjes bieden vele mogelijkheden door de diverse unieke eigenschappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vip busje huren? Lees dan hieronder verder!

Vip busje huren? Diverse mogelijkheden!

Bij vipbus.nl kunt u verschillende soorten en maten vip busjes huren. Voor ieder gezelschap is er een passend vip busje te huur. Dus wilt u een vip busje huren? Bekijk dan hieronder de verschillende opties:

U kunt de bovenstaande maten vip busjes huren in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Dus heeft u speciale wensen voor het huren van een vip busje? Laat het ons weten en wij zorgen dat u wordt opgehaald met een passend vip busje!

Vip busje huren mogelijk voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een vip busje huren die geschikt is voor diverse soorten gelegenheden. Gaat u een vip busje huren bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van snel en veilig vervoer naar uw bestemming, wij zorgen voor een complete ervaring. Om deze reden verhuren wij vip busjes die van alle gemakken zijn voorzien voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Dus zoekt u passend vervoer voor een speciale gelegenheid? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

 

vip busje huren in Den Haag         vip busje huren 5 personen

Vip busje huren voor zakelijk vervoer?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van zakelijk vervoer. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften veel van onze zakelijke klanten hebben en hier hebben wij dan ook onze vip busjes op aan gepast. Een veel voorkomende wens van onze zakelijke klanten was dat zij de reistijd zo optimaal mogelijk willen kunnen benutten tijdens de rit. Om deze reden hebben wij onze vip busjes zodanig aangepast dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren!

Vip busje huren voor vergaderingen onderweg?

Wanneer u uw reistijd zo optimaal mogelijk wilt benutten kunt u bij ons een vip busje huren die de mogelijkheid biedt om onderweg of op locatie te vergaderen. Onze vip busjes die geschikt zijn voor vergaderingen hebben een vergaderopstelling met tafeltjes. Hiernaast is er in deze vip busjes draadloos internet aanwezig en kunt u gebruik maken van het moderne multimedia systeem. Ook zijn er diverse schermen in de bus geplaatst waarop u bijvoorbeeld een slideshow kunt laten zien. Op deze manier zijn deze vip busjes niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar kunt u presentaties geven tijdens de rit.

 

vip busje huren          

Diverse andere mogelijkheden...

U kunt hier niet alleen een vip busje huren wanneer u onderweg wilt vergaderen of presenteren. Een vip busje van vipbus.nl biedt ook vele andere mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van mogelijkheden die onze vip busjes bieden voor zakelijk vervoer:

  • Luchthavenvervoer
  • Pendeldienst
  • Artiestenvervoer
  • Bedrijfsuitjes
  • Teambuilding
  • Bedrijfsbezoek
  • Promotietour
  • Beurzen en congressen (inzetbaar als beursstand)

U kunt hier niet alleen een vip busje huren voor zakelijke doeleinden. We verzorgen ook regelmatig ritten voor particuliere klanten die opzoek zijn naar bijzonder luxe vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld een vip busje huren voor een bruiloft of een vrijgezellenfeest. U zult samen met uw gezelschap niets te kort komen en een rit in een vip busje zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten!

Vip busje huren met cateringservice

Doordat wij u een complete VIP ervaring willen bieden, verzorgen wij niet alleen het vervoer van A naar B. Bij vipbus.nl kunt u ook gebruik maken van de luxe cateringservice. Dus wilt u bijvoorbeeld ontbijten, lunchen of dineren tijdens de rit? Dan zorgen wij dat er een luxe maaltijdpakket voor u klaar staat! Naast de verschillende maaltijd opties hebben we ook verschillende andere opties zoals diverse snacks en borrelhapjes. Bekijk de mogelijkheden op onze cateringlijst. Wij werken enkel samen met cateraars die producten leveren van de hoogste kwaliteit, onze cateringservice zal dus zeker een aangename toevoeging zijn op uw reis!

Mogelijk in heel Nederland!

U kunt bij ons een vip busje huren voor elke rit binnen Nederland en België. Onze vip busjes staan namelijk verdeeld over het hele land verdeeld waardoor onze vip busjes weinig lege kilometers rijden en u een vip busje kunt huren tegen de scherpste prijs. Hieronder zijn onze vip busjes regelmatig te zien in bijvoorbeeld Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht en nog veel meer andere steden binnen Nederland! Dus wilt u een vip busje huren? Wij staan voor u klaar voor elke rit binnen Nederland!

Vip busje huren?

Wilt u een vip busje huren en wilt u graag wat meer informatie? Voor de beschikbaarheid en tarieven voor uw rit kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze luxe busjes? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag!

Offerte aanvragen