vip busje huren

Wilt u een vip busje huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Hier kunt u een vip busje huren die geschikt is voor diverse gelegenheden, zowel voor zakelijke als particuliere ritten. Onze vip busjes bieden vele mogelijkheden door de diverse unieke eigenschappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vip busje huren? Lees dan hieronder verder!

Vip busje huren? Diverse mogelijkheden!

Bij vipbus.nl kunt u verschillende soorten en maten vip busjes huren. Voor ieder gezelschap is er een passend vip busje te huur. Dus wilt u een vip busje huren? Bekijk dan hieronder de verschillende opties:

U kunt de bovenstaande maten vip busjes huren in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Dus heeft u speciale wensen voor het huren van een vip busje? Laat het ons weten en wij zorgen dat u wordt opgehaald met een passend vip busje!

vipbusje Huren

Huren vipbusje

Vip busje huren mogelijk voor diverse gelegenheden

Bij ons kunt u een vip busje huren die geschikt is voor diverse soorten gelegenheden. Gaat u een vip busje huren bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van snel en veilig vervoer naar uw bestemming, wij zorgen voor een complete ervaring. Om deze reden verhuren wij vip busjes die van alle gemakken zijn voorzien voor zowel particulier als zakelijk vervoer. Dus zoekt u passend vervoer voor een speciale gelegenheid? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

vip busje huren in Den Haag

vip busje huren 5 personen

Vip busje huren voor zakelijk vervoer?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van zakelijk vervoer. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften veel van onze zakelijke klanten hebben en hier hebben wij dan ook onze vip busjes op aan gepast. Een veel voorkomende wens van onze zakelijke klanten was dat zij de reistijd zo optimaal mogelijk willen kunnen benutten tijdens de rit. Om deze reden hebben wij onze luxe busjes zodanig aangepast dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren!

Vip busje huren voor vergaderingen onderweg?

Wanneer u uw reistijd zo optimaal mogelijk wilt benutten kunt u bij ons een vip busje huren die de mogelijkheid biedt om onderweg of op locatie te vergaderen. Onze vip busjes die geschikt zijn voor vergaderingen hebben een vergaderopstelling met tafeltjes. Hiernaast is er in deze vip busjes draadloos internet aanwezig en kunt u gebruik maken van het moderne multimedia systeem. Ook zijn er diverse schermen in de luxe bus geplaatst waarop u bijvoorbeeld een slideshow kunt laten zien. Op deze manier zijn deze vip busjes niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar kunt u presentaties geven tijdens de rit.

vip busje verhuur 16 persoons

luxe vip busje huren

Diverse andere mogelijkheden...

U kunt hier niet alleen een vip busje huren wanneer u onderweg wilt vergaderen of presenteren. Een vip busje van vipbus.nl biedt ook vele andere mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van mogelijkheden die onze vip busjes bieden voor zakelijk vervoer:

 • Luchthavenvervoer
 • Pendeldienst
 • Artiestenvervoer
 • Bedrijfsuitjes
 • Teambuilding
 • Bedrijfsbezoek
 • Promotietour
 • Beurzen en congressen (inzetbaar als beursstand)

U kunt hier niet alleen een vip busje huren voor zakelijke doeleinden. We verzorgen ook regelmatig ritten voor particuliere klanten die opzoek zijn naar bijzonder luxe vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld een vip busje huren voor een bruiloft of een vrijgezellenfeest. U zult samen met uw gezelschap niets te kort komen en een rit in een vip busje zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten! Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een Limo, daarvoor kijk je beter op > LIMO huren.

vip busje huren

vip busje huren

Vip busje huren met cateringservice

Doordat wij u een complete VIP ervaring willen bieden, verzorgen wij niet alleen het vervoer van A naar B. Bij vipbus.nl kunt u ook gebruik maken van de luxe cateringservice. Dus wilt u bijvoorbeeld ontbijten, lunchen of dineren tijdens de rit? Dan zorgen wij dat er een luxe maaltijdpakket voor u klaar staat! Naast de verschillende maaltijd opties hebben we ook verschillende andere opties zoals diverse snacks en borrelhapjes. Bekijk de mogelijkheden op onze cateringlijst. Wij werken enkel samen met cateraars die producten leveren van de hoogste kwaliteit, onze cateringservice zal dus zeker een aangename toevoeging zijn op uw reis!

vip busje huren

vip busje huren in Nederland

Mogelijk in heel Nederland!

U kunt bij ons een vip busje huren voor elke rit binnen Nederland en België. Onze vip busjes staan namelijk verdeeld over het hele land verdeeld waardoor onze vip busjes weinig lege kilometers rijden en u een vip busje kunt huren tegen de scherpste prijs. Hieronder zijn onze vip busjes regelmatig te zien in bijvoorbeeld Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht en nog veel meer andere steden binnen Nederland! Dus wilt u een vip busje huren? Wij staan voor u klaar voor elke rit binnen Nederland!

Vip busje huren?

Wilt u een vip busje huren en wilt u graag wat meer informatie? Voor de beschikbaarheid en tarieven voor uw rit kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Heeft u andere vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze luxe busjes? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag!

Vip busje huren? Dat is geen probleem bij vipbus.nl. Heeft u al een kijkje genomen op de website? U zult in eerste instantie enkel grote vipbussen zien en denken dat u verkeerd zit. Niks is minder waar. Naast deze exclusieve vipbussen kunt u ook een vip busje huren. Wij bieden vervoer aan in elke grootte.

vip busje huren

Doordat wij samenwerken met meerdere aanbieders hebben wij nauw contact met deze partners. Zij zijn gevestigd over heel Nederland, zodat er zo min mogelijke lege kilometers hoeven doorberekend worden. Dit heeft als resultaat dat er een zeer scherp tarief kan worden berekend aan de klant. Waarvoor kunt u zoal aan een vip busje huren of luxe bus huren:

Vip busje huren te gast bij:

 • Pendeldiensten tijdens evenementen
 • VIP vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Afdelingsuitjes & personeelsfeesten
 • Bedrijfsbezoek
 • Bruiloften
 • Promotionele events

Overal waar u bijzonder vervoer voor nodig hebt, kunt u bij vipbus.nl vinden.  Doordat wij samenwerken met meerdere bedrijven kunnen wij een landelijke dekking aanbieden. Deze landelijke dekking resulteerd in vipvervoer voor een een betaalbare prijs.

vip busje huren

vip busje te huur

Vip busjes te huur door het hele land!

U kunt bij ons een vip busje huren voor diverse gelegenheden door heel Nederland. Wij werken samen met vipbus verhuur maatschappijen in de buurt van onder andere Tilburg, Breda, Den Haag en Amsterdam. Door de gunstige ligging van onze verschillende stalplaatsen kunnen wij vipvervoer door het hele land aanbieden tegen de scherpste prijzen. Dus zoekt u naar luxe vervoer in bijvoorbeeld Eindhoven, Utrecht of Rotterdam? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vip busje huren.

Diverse catering mogelijkheden

Gaat u een vip busje huren voor een lange dag is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. Wij werken samen met diverse cateraars die de lekkerste gerechten bereiden. Alles is dagvers en bijna alles is mogelijk. Of het nu gaat om een kleine versnapering of een compleet verzorgde bbq, niks is ons te gek. Doordat wij kwaliteit en een unieke beleving garanderen als vervoer willen wij dit ook culinair niveau garanderen.

Meer informatie over vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en eventuele kosten van onze diensten? We nodigen u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we uw reis berekenen en ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakt antwoord. Veelal binnen enkele werkdagen.

Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een luxe busje wilt huren. Voor diverse soorten gelegenheden is er bij ons een geschikt vipbusje te huur. Wij verzorgen ritten voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen. U kunt hier een luxe busje huren die beschikt over diverse unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat een rit in een vipbusje een bijzondere complete ervaring zal zijn. Bent u benieuwd welke voordelen een transport met een vipbusje voor u heeft? Lees dan hieronder meer over vipbusje huren.

Vipbusje huren? Ons ruime aanbod:

Wilt u een vipbusje huren met bijvoorbeeld uw collega's, zakenrelaties, vrienden of familie? Voor ieder gezelschap is hier een geschikt vipbusje te huur. U kunt een vip busje huren in verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een vipbusje beschikbaar die aansluit op uw wensen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de vipbusjes die u hier kunt huren.

De bovenstaande formaten hebben we ook in diverse uitvoeringen. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent en wij kijken graag samen met u welk vipbusje u het beste kunt huren. Naast de bovenstaande vipbusjes hebben wij ook nog grotere vipbussen beschikbare namelijk The Experience en The Reference. Deze vipbussen zijn geschikt voor 35 personen en 50 personen en hebben unieke eigenschappen waardoor deze multifunctioneel inzetbaar zijn. 

vipbusje huren Den Haag

vipbusje huren

Vipbusje huren voor diverse gelegenheden

Op zoek naar bijzonder vervoer voor een bijzondere gelegenheid? Bij ons kunt u een vipbusje huren die geschikt is voor diverse soorten gelegenheden. Verschillende unieke kenmerken zijn volledig naar wens aan te passen. Wanneer u kiest voor het huren van een vipbusje zal u niets te kort komen. Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B, wij bieden onze klanten die een vipbusje huren een complete VIP ervaring! Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van het vervoer voor diverse soorten gelegenheden waardoor wij precies weten hoe wij een vipbusje het beste in kunnen zetten bij een bepaalde gelegenheid!

Vipbusje huren? Dé oplossing voor zakelijk vervoer

Wij begrijpen dat in de zakenwereld elke minuut geld kost. Om deze reden hebben wij onze vipbusjes zodanig aangepast dat onze zakelijke klanten geen kostbare werktijd verloren hoeven te laten gaan tijdens de rit. Onze zakelijke klanten kunnen namelijk gewoon doorwerken tijdens de rit! Gaat u een vipbusje bij ons huren? Dan huurt u eigenlijk een vergaderbusje. Deze busjes zijn volledig ingericht als mobiele vergaderruimte waarin u ook bijvoorbeeld presentaties kunt geven. Ideaal voor wanneer u een rit heeft met collega's en of zakenrelaties!

Dus wilt u een vipbusje huren om bijvoorbeeld samen met klanten een bouwplaats te bezoeken? Of komen er binnenkort belangrijke internationale zakenrelaties op bezoek die u in stijl van het vliegveld op wilt halen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij zorgen er graag voor dat u tijdens de rit niets tekort komt zodat u ongestoord kunt werken of juist heerlijk kunt ontspannen! Gaat u een vipbusje huren? Dan is alles mogelijk!

Onderweg vergaderen in een vipbusje

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is het in een aantal van onze vipbusjes mogelijk om te onderweg of op locatie te vergaderen. In deze mobile conference room is eigenlijk alles aanwezig wat ook in een normale vergaderruimte aanwezig is. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het mobiele internet is de bus en u kunt een slideshow of filmpje laten zien op meerdere schermen in de bus. Om vergaderingen mogelijk te maken in een rijdende bus zijn de stoelen natuurlijk ook opgesteld in een vergaderopstelling. Zoals u ziet zult u tijdens de vergadering onderweg niets te kort komen wanneer u één van onze vipbusjes gaat huren!

Meer mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Een vipbusje huren is niet alleen ideaal voor vergaderingen onderweg, het biedt namelijk nog veel meer mogelijkheden voor de zakelijke markt! Een aantal voorbeelden van doeleinden waarvoor zakelijke klanten onze vipbusjes huren ziet u hieronder:

Vipbusje huren voor particuliere gelegenheden

Ook onze particuliere klanten willen wij graag een bijzondere ervaring in een vipbusje bieden. Daarom zijn onze vipbusjes ook regelmatig te gast bij bijvoorbeeld bruiloften of vrijgezellenfeesten. U kunt het zo gek nniet bedenken of u kunt er een vipbusje voor huren. Gaat u bij ons een vipbusje huren? Dan zorgen wij dat u niets te kort komt en dat u samen met uw gezelschap een rit zult hebben om nooit te vergeten!

Vipbusje huren met cateringmogelijkheden

Wij willen onze klanten graag een complete VIP ervaring bieden. Om deze reden kunt u bij ons een vipbusje huren in combinatie met diverse cateringmogelijkheden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om tijdens de rit te onbijten, lunchen of zelfs dineren? Bij vipbus.nl kan het allemaal! Op onze cateringlijst vindt u de diverse cateringopties. Hier zult u ook diverse snacks, borrelhapjes en drankjes zien staan. Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat! Wij willen onze klanten een luxe ervaring bieden, daarom kunt u bij ons de beste kwaliteit catering verwachten.

Vipbusje huren?

Wilt u een vipbusje huren bij vipbus.nl maar wilt u eerst meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en tarieven voor uw event? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Wij streven erna om u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte toe te sturen. Voor overige vragen kunt u terecht op het contactformulier, hier zult u tevens ons telefoonnummer vinden waarop wij bereikbaar zijn.

 

 

 

Bovenstaande tekst is beoordeeld en goed gekeurd door Edwin Leuris, Business Travel Proffesional

Offerte aanvragen