Mobiele vergaderruimte

Bent u op zoek naar mobiele vergaderruimte? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Onze vergaderbus is namelijke een échte mobiele vergaderruimte waarin u zelfs onderweg kunt vergaderen. De bus is van dezelfde gemakken voorzien als een normale vergaderruimte, u kunt dus ongestoord vergaderen onderweg of op locatie!

verhuur mobiele vergaderruimte

verhuur mobiele vergaderruimte

Mobiele vergaderruimtes

Wilt u uw reistijd met collega's, klanten of zakenrelaties optimaal benutten en wilt u daarom de mogelijkheid hebben om onderweg te vergaderen? Dan is de mobiele vergaderruimte van vipbus.nl waarschijnlijk dé oplossing die u zoekt. Met deze vergaderbus kunt u niet alleen op diverse locaties vergaderen, maar ook gewoon onderweg!  Dus wilt u bijvoorbeeld samen met klanten een bouwplaats bezoeken? Of gaat u samen met collega's naar een beurs en wilt u tijdens de reis door werken? Deze mobiele vergaderuimte biedt oplossingen!

mobiele vergaderruimte huren

mobiele vergaderruimte huren

Diverse modellen mobiele vergaderruimtes

Bij vipbus.nl kunt u diverse modellen vipbussen huren die inzetbaar zijn als mobiele vergaderuimte. Wij hebben bijvoorbeeld een vergaderbus waarin u met een groep tot 50 personen kunt vergaderen, maar wij hebben ook kleinere modellen beschikbaar. Op deze manier is er altijd een mobiele vergaderruimte die aansluit op uw gezelschap. 

Eigenschappen van onze mobiele vergaderruimtes

Wanneer u ervoor kiest om één van onze vergaderbussen te huren, hoeft u niet bang te zien dat u tijdens de vergadering iets mist. Onze vergaderbussen beschikken namelijk over dezelfde eigenschappen als een normale vergaderruimte. Hierdoor kunt u zorgeloos onderweg vergaderen en presenties geven. Eén aantal van de belangrijkste kenmerken van de mobiele vergaderruimte vindt u hieronder:

  • Vergaderopstelling (totale rondzit)
  • Meerdere tafels
  • Wireless Internet Acsess Point
  • LCD schermen
  • Moderne multimedia installatie
  • Draadloos spraaksysteem
  • Brandingmogelijkheden
  • Ruime cateringmogelijkheden
  • Professionele geluidsinstallatie
  • En ga zo maar door...

Mobiele vergaderruimte huren?

Wilt u onze mobiele vergaderuimte huren? Voor een schatting van de prijs kunt u het beste het offerteformulier invullen. U ontvang dan veelal binnen elkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van ons terug. Heeft u nog vragen over deze mobiele vergaderruimte of over andere oplossingen voor zakelijk vervoer? Dan kunt u contact met ons opnemen!

mobiele vergaderruimte

mobiele vergaderruimtes

Overige oplossingen voor zakelijk vervoer

Heeft u binnenkort een zakelijke rit en wilt u een vipbus huren? Maar wilt u deze zakelijke rit anders indelen? Dan biedt vipbus.nl nog vele andere opties voor zakelijk vervoer! Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden:

Zakelijk vervoer op maat

Onze vipbussen zijn niet alleen uitermate geschikt als mobiele vergaderruimte. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen bieden de bussen ook vele andere oplossingen voor zakelijk vervoer. Heeft u speciale wensen voor zakelijk vervoer? Wij zorgen dat onze voertuigen aansluiten op uw wensen. U vindt hier zakelijk vervoer op maat. Dus komen belangrijke internationale klanten of zakenrelaties u binnenkort opzoeken en wilt u hen in stijl van het vliegveld ophalen, of bent u opzoek naar een vervoersoplossing voor bijvoorbeeld het managementteam? Wij zorgen dat er passend vervoer voor u klaar staat!

Te huur in gehele Benelux

Wij zijn actief in heel Nederland en België. Het maakt dus niet uit of u onze mobiele vergaderruimte wilt inzetten in Dordrecht, Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Haag, Den BoschEnschede, Hilversum, Nijmegen of Rotterdam. Wij helpen u altijd graag aan passend zakelijk vervoer. Wanneer u meer wilt weten over de beschikbaarheid en tarieven voor uw rit, kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte toesturen. Voor overige vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van zakelijk vervoer voor uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen. Hiernaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Offerte aanvragen