Rouwbus, de laatste eer bewijzen

Rouwbus inzetten tijdens een begrafenis of crematie. De laatste eer bewijzen aan uw beste vriend, familielid of goede kennis. De rouwbus maakt van de rouwstoet iets speciaals. Dit vervoer brengt de nabestaanden met een goed gevoel naar de laatste rustplaats. U kunt de uitvaart naar eigen wens invullen. Bij vipbus.nl trachten wij onze producten af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Wat kunnen wij u zoal aanbieden.

Rouwbus, de opties:

De rouwbus maakt het mogelijk om onderweg in besloten kring de overledene te herdenken. In overleg met u kan er via een speciale route gereden langs alle waardevolle plaatsen. Gedurende deze rondrit kunt u uw gezelschap verwennen met een kopje koffie met een bijbehorende versnapering. In onze cateringlijst vindt u de betreffende mogelijkheden.

De unieke eigenschappen van onze rouwbus

U kunt deze rouwbus niet vergelijken met een standaard touringcar of vipbus, maar met een luxe bus welke speciaal ingericht is voor dergelijke gelegenheden. Hieronder vindt u een opsomming waarbij de kenmerken zijn genoteerd.

  • Comfortabele & lederen fauteuils
  • Fauteuils gesitueerd in een totale rondzit
  • Cateringmogelijkheden
  • Sfeerverlichting
  • Professionele muziekverlichting
  • 35 - 50 persoons capaciteit
  • Meerdere LCD videoschermen voor een slideshow

 

Nadat uw dierbare begraven of gecremeerd is, kunt u de genodigden vervoeren naar een restaurant of condoleance zaal voor een laatste groet of koffietafel. U zult tot het laatste moment samen zijn en in besloten kring afscheid kunnen nemen.

Dit kan in verschillende steden, zoals in Roermond, Breda,Rotterdam, Tilburg Den Bosch en Den Haag zal je onze voertuigen vaak zien, maar ook in Roosendaal, Bergen op Zoom, Heerlen en Maastricht

Samen met de overledene in één voertuig?

Onze rouwbussen bieden helaas geen plaats aan de overledene. De rouwbussen zijn enkel bedoeld om de nabestaanden op een bijzondere wijze te vervoeren op de dag van de uitvaart. Wilt u toch graag samen met de overledene in één voertuig naar zijn of haar laatste rustplaats gebracht worden? Ook dan hebben wij misschien passend rouwvervoer voor u klaar staan. Naast onze rouwbussen hebben wij namelijk ook twee verschillende rouwlimousines voor u klaar staan. Dit zijn omgebouwde Hummer limousines die plaats bieden aan de kist en 8 personen. U heeft de keuze uit een witte en een zwarte rouwhummer. Op deze manier kunt u met een intiem gezelschap uw geliefde naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

Meer informatie over onze rouwbus?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van onze exclusieve rouwbus? Ga naar het offerteformulier en stel uw reis samen. Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Na ontvangst van uw offerte zal onze administratie uw offerte behandelen en u veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs toesturen voor deze bijzondere, maar trieste aangelegenheid.

Offerte aanvragen