Vipbus Purmerend

Vipbus Purmerend richt zich met de diverse mogelijkheden op de zakelijke markt. Vipvervoer uit een hoog segment gericht op de bedrijven uit elke branche. Kiest u voor een van onze voertuigen dan zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste keuze maakt. Wij onderscheiden ons van andere maatschappijen door de diverse kenmerken die aanwezig zijn om uw event zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vipbus Purmerend, kenmerkend door:

Wilt u een luxe bus huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij Vipbus Purmerend aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij onze bussen compleet op de wensen en behoeften van onze klanten aangepast. Hierdoor kunt u bij ons een luxe touringcar huren met de volgende unieke eigenschappen:

 • Comfortabele en lederen zetels
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Digital climat control
 • Wifi aan boord
 • Hostess mogelijkheden
 • Draadloze microfoons
 • Multimedia installatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

vipbus huren Purmerend

Purmerend vipbus huren

Vip bus Purmerend is uiterst geschikt om in te zetten voor event of aangelegenheid. Gaat u bijvoorbeeld een zakelijk contact ophalen of afzetten aan het vliegveld en u wilt dit in alle luxe doen? Of misschien heeft u wel een bedrijfs- en/of productpresentaties waarbij u onderweg een vergadering of presentatie wilt realiseren. Regelmatig staan wij bij grote en internationale evenementen om bezoekers naar omliggende parkeerplaatsen te vervoeren. Denk hierbij aan het KLM open in Hilversum van een aantal jaar geleden. 

luxe busje purmerend

vipbusje purmerend

Uniek zakelijk vervoer

Met Vipbus Purmerend bent u verzekerd van het meest uitmuntende zakelijk vervoer. Een aantal van onze bussen zijn volledig ingericht als rijdend kantoor. Onderweg kunt u gemakkelijk vergaderen en presenteren. Hierdoor biedt onze mobiele kantoorruimte unieke mogelijkheden voor diverse bedrijven en instanties. Wij weten dat voor veel bedrijven geldt; tijd is geld. En daarom hebben wij er alles aangedaan om een mobiel kantoor in de vorm van een bus te maken waarin alles aanwezig is wat u maar nodig kunt hebben tijdens een vergadering of presentatie. Stap in en laat u verbazen door de unieke mogelijkheden!

De luxe cateringservice van Vipbus Purmerend

Tijdens uw rit kunt u gebruik maken van onze uitmuntende cateringservice met wie vipbus Purmerend samenwerkt. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn. In principe is alles mogelijk. Wij hebben standaard een uitgebreide cateringlijst met al onze hapjes, maaltijden en drankjes waaruit u kunt kiezen. Gaat u gebruik maken van deze service kunnen wij u zeggen dat wij enkel dagverse producten serveren. Ook al is het midden in de nacht. Wij streven naar het hoogste niveau op culinair niveau.

Purmerend vipbus

Purmerend vipbus verhuur

Meer info over Vipbus Purmerend?

Wilt u meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid, tarieven en/of voertuigen van vip bus Purmerend. Middels het offerteformulier kunt u zelf uw reis samenstellen met eventuele op- en/of aanmerkingen. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij een op maat gemaakte prijs maken. Voor een beeldimpressie verwijs ik u graag naar ons foto album of neem gerust een kijkje op de website.

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Purmerend en u heeft interesse in onze diensten. Uw collega's uit Kwadijk, halfweg, Neck, Axwijk en Middelie gingen u voor bij het huren van een vipbus of luxe busje.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een vipbus te huren in andere grote steden, zoals bijvoorbeeld:

Offerte aanvragen