Luxe busje huren met chauffeur

 

Bent u bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje,  bedrijfsbezoek of beurs? En bent u hiervoor nog opzoek naar passend vervoer? Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Bij ons kunt u luxe busjes huren met chauffeur in verschillende soorten en maten. Al onze voertuigen hebben een stijlvolle uitstraling en beschikken over diverse features om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Meer weten over een luxe busje huren met chauffeur? Lees dan hieronder verder...

U kunt bij ons een luxe busje huren met chauffeur in verschillende maten en uitvoeringen, op deze manier is er altijd een voertuig beschikbaar dat aansluit op uw wensen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid hebben wij een passend voertuig klaar staan. Wilt u graag een luxe busje huren met chauffeur? Dan kunt u kiezen uit de volgende opties:

Naast de bovengenoemde opties hebben wij ook nog diverse andere mogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook nog grotere bussen met chauffeur huren. Wilt u graag een luxe busje huren met chauffeur maar weet u niet welke optie het beste aansluit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

luxe busje te huur met chauffeur

luxe busje huren met een chauffeur

Luxe busje huren met chauffeur, de kenmerken:

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen kunt u bij ons een luxe busje huren met chauffeur in verschillende maten en uitvoeringen. Al onze busjes hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn erg comfortabel ingericht met brede, lederen stoelen. Hiernaast beschikken de busjes over verschillende luxe eigenschappen. Zo bieden een groot deel van onze luxe busjes mogelijkheden om onderweg te werken of te vergaderen en zijn dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Gaat u bij ons een luxe busje met chauffeur huren? Dan kunt u veelal de volgende bijzondere eigenschappen verwachten:

  • Luxe, lederen stoelen
  • Vergaderopstelling
  • Ruimtelijke indeling
  • WiFi
  • Meerdere beelschermen
  • Draadloze microfoons
  • Moderne multimedia installatie
  • Keukenblok

luxe busje huren met chauffeur

rijdend kantoor huren met chauffeur

Luxe busje huren met chauffeur voor zakelijk vervoer

Bovengenoemde eigenschappen bieden diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer. Onze luxe busjes worden om deze reden regelmatig ingezet bij beurzen, bedrijfs- en productpresentaties, bedrijfsuitjes, luchthavenvervoer, promotietours en bedrijfsbezoeken. Aan boord is alles aanwezig om uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk te benutten, er kan vergaderd worden of er kunnen presentaties gegeven worden. Verder kunt u gebruik maken van onze luxe cateringservice, onze koffiemachine en de gevulde koelkasten aanboord. Kortom, wilt u een luxe busje huren met chauffeur voor een zakelijke rit? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.

Een luxe busje huren met chauffeur?

Bent u overtuigd en wilt u graag een luxe busje huren? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van een luxe busje huren met chauffeur kunt u het beste ons offerte formulier op de website invullen. Aan de hand van de gegevens kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een offerte op maat maken. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en bekijken graag samen met u hoe de rit met een luxe busje met chauffeur zo compleet mogelijk gepland kan worden.

Offerte aanvragen