Vergaderbus, onderweg of op locatie!

Vipbus huren voor vergaderingen? Vipbus.nl is dé specialist in zakelijk vervoer met een speciaal randje. Onze touringcars hebben diverse features die ervoor zorgen dat een een vipbus van vipbus.nl ook verhuurd kan worden als vergaderbus! De vergaderbus beschikt over een scala aan multimedia en entertainment waar u gebruik van kunt maken tijdens uw zakelijke reis. Dus zoekt u zakelijk vervoer met vele mogelijkheden? Kies dan voor onze vergaderbus, u huurt dan namelijk een mobiele vergaderruimte!

Vergaderbus, de eigenschappen:

U kunt bij ons een luxe bus huren met unieke eigenschappen waardoor het gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om onderweg te vergaderen. U kunt onder andere de volgende unieke eigenschappen aan boord van onze voertuigen verwachten:

 • Luxueuze en comfortabele zetels
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Moderne multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Catering on board (zie cateringlijst)
 • Tientallen LCD schermen voor live presentatie
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Diverse 230V aansluitingen voor multimedia apparaten
 • en nog veer..

 

Vergaderbus, een uniek voertuig

Dit en nog veel meer heeft de vergaderbus in zich. Het is belangrijk om tijdens een vergadering met het topmanagement geen tijd te verliezen. Deze luxe bus in combinatie met de vele mogelijkheden maakt dit een unieke vergaderbus.In de Benelux vind je wel maatschappijen die vip voertuigen aanbieden, maar geen enkele heeft een totale rondzit. Dit is uniek en vanaf 2007 is het verboden in een autobus. Gelukkig voor u en voor ons is deze bus voor die deadline gebouwd.

vergaderbus

onderweg vergaderen

Vergaderbus, in te zetten voor:

U kunt onze voertuigen niet alleen als vergaderbus huren. U kunt bij ons een luxe touringcar huren voor de volgende doeleinden:

vergaderbus huren

vergaderbus

Een unieke ervaring

Op het moment dat u binnenstapt, zult u merken dat u zich in een grote vergaderruimte plaatsneemt. U zult uw cliënten een unieke beleving laten meemaken. Tijdens de vergadering of reis kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze uitmuntende cateringservice. Tijdens uw reis kunnen we versnaperingen uitserveren. Neem eens een kijkje op onze cateringlijst!

Bus met vergadertafel

Bent u op zoek naar een bus met een vergadertafel zodat u onderweg of op locatie kunt vergaderen? Wanneer u een luxe bus met tafels wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u een bus met vergadertafel huren voor zakelijk vervoer. De mogelijkheden met deze vergaderbussen zijn eindeloos. U zit met zijn allen om de vergadertafels waar u bijvoorbeeld uw laptop op kunt plaatsen. 

De vergaderbus

vergader bus

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een vergaderbus? KLIK nu voor een online offerte. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw aanvraag zal onze administratie u een op maat gestuurde offerte toezenden.


Vergaderen achter het stuur

Vergader jij wel eens achter het stuur? Uit onderzoek blijft dat een op de vijf automobilisten wel een vergaderd achter het stuur, al rijdend dus. Dit komt de veiligheid natuurlijk niet te goede daarom kiezen steeds meer werkgevers ervoor om zakelijk te reizen, onderweg door te kunnen werken terwijl men het deelnemen aan het verkeer overlaat aan proffesionele VIP-chauffeurs van vipbus.nl Hier beschikken wij over meerdere vergaderbussen waardoor men wel onderweg kan vergaderen maar vergaderen achter het stuur kan worden voorkomen. Zowel in Nederland als voor Belgie hebben wij enkele vergaderbussen in ons wagenpark. Deze zijn geschikt voor 4 tot wel 50 personen. Alle bussen hebben een vergaderopstelling waarbij iedereen rond tegenover elkaar zit. Enkele van deze bussen hebben ook een video conferentie mogelijkheid met een PC, 5G internet, tafelmicrofoons, webcam en grote presentatieschermen. 

Het huren van een vergaderbus is mogelijk in de volgende steden:

Vind nog meer informatie en foto’s over LUXE BUS HUREN op onze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest, Mastodon

Offerte aanvragen