Vipbus Weert

Vipbus Weert is uw zakelijke oplossing indien u vervoer zoekt voor uw bedrijfsevent in Weert en omgeving. Wij bieden u een diversiteit in voertuigen uit voor diverse tarieven. Heeft u pendeldienst, vergadering of een promotionele rondrit. Geen probleem!! De voertuigen van vipbus Weert zijn uiterst geschikt voor uw logistiek probleem.

Vipbus Weert, de beste keus:

Wilt u een luxe touringcar huren voor een groot gezelschap of een luxe busje huren voor een kleiner gezelschap? Vipbus Weert heeft voor ieder gezelschap passend vervoer klaar staan. U kunt hier een luxe bus huren in de volgende mogelijkheden:

Wilt u bij vipbus Weert de diverse voertuigen bekijken, neemt u dan gerust een kijkje in het foto album. Een aantal van de specials staan gesitueerd bij collega maatschappijen. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking. Door dit collectief kunnen we aan de grote vraag voldoen, wat resulteerd in vipvervoer voor uiterst betaalbare tarieven. 

Vipbus Weert, de kenmerken..

Zoals wij eerder hebben aangegeven, worden wij voornamelijk ingehuurd door het bedrijfsleven. Dit heeft niet enkel met het exterieur te maken, maar voornamelijk met de mogelijkheden die het interieur te bieden heeft. Door de diverse eigenschappen op de juiste manier in te zetten, kunt u uw reistijd omzetten in geïnvesteerde tijd. U zult merken dat u bij aankomst al een hoop werk hebt verzet. Wat onderscheidt ons van de concurrentie

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Modern multedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Geblindeerde ramen
 • en nog veel meer

Dit is al een zeer compleet pakket aan mogelijkheden, maar continu zijn wij altijd op zoek naar verbetering van onze diensten. Elke maand sturen wij een mailing naar de diverse gereden reserveringen. Aan de hand van deze feedback kunnen wij de mogelijkheden optimaliseren. Zoals u kunt zien, bieden wij ook catering aan. Met name de versnaperingen, ontbijt en maaltijden worden verzorgd door externe partijen. Het is wel belangrijk dat vipbus Weert een bepaalde standaard hanteert.

De bijzondere eigenschappen maken van onze luxe bussen complete rijdende kantoorruimtes. Aan boord is alles aanwezig om onderweg gemakkelijk door te kunnen werken, te vergaderen en zelfs om de mooiste presentaties te verzorgen. Dus bent u op zoek naar zakelijk vervoer en wilt u daarvoor een luxe bus als mobiel kantoor huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vipbus huren in Weert?

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Weert. Middels een ingevulde offerte kunnen wij naar de beschikbaarheid kijken en welk tarief wij kunnen berekenen voor uw reis. En dat slechts in een vijftal minuten. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

In de omgeving van Weert rijden wij regelmatig voor bedrijven of grote gezelschappen. In Budel, Kelpen-Oler, Nederwerert of Stamproy halen wij ook regelmatig gasten op voor vipvervoer op maat in een van onze vipcoaches.

Je kan de bus natuurlijk ook in ander steden huren zoals:

 

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacature touringcarchauffeur.

Offerte aanvragen