Mercedes vip busje huren

Bent u op zoek naar luxe groepsvervoer? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse vipbusjes voor u klaar staan met unieke eigenschappen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een Mercedes vip busje huren. Onze mercedes vipbusjes beschikken over bijzondere eigenschappen waardoor deze voertuigen mogelijkheden bieden voor diverse doeleinden. Voor zowel zakelijk als voor particulier vervoer kunt u hier een mercedes vip busje huren. Bij vipbus.nl bent u verzekerd van luxe vervoer op maat! Dus wilt u een V klasse huren? Lees dan snel verder!

Mercedes vip busje huren? Diverse mogelijkheden..

U kunt hier in Mercedes vip busje huren in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er voor ieder gezelschap een passend Mercedes vipbusje beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de mercedes busjes welke u bij ons kunt huren:

Mercedes V-klasse vip huren

Zoals u hierboven kunt zien kunt u bij ons luxe mercedes busjes huren in diverse soorten en maten. Ons Mercedes V-klasse busje is de beste keuze voor de kleinste groepjes. Deze Mercedes V-klasse vip bus is een luxere uitvoering van de Mercedes Vito en is van alle gemakken voorzien. Wanneer u kiest voor het huren van deze Mercedes V-klasse bent u verzekerd van een comfortabele en stijlvolle reis.

Elektrisch Mercedes busje huren

Wilt u milieubewust reizen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk ook een elektrisch Mecedes Vipbusje huren, namelijk de Mercedes EQV. Daarnaast zijn wij constant bezig met het vernieuwen en het verduurzamen van ons wagenpark en hebben wij wanneer u dit leest misschien al wel meer Elektrische busjes aan ons wagenpark toegevoegd. Dus wilt u een Elektrisch busje huren? Neem dan een kijkje in ons wagenpark voor ons meest actuele aanbod.

Mercedes vip busje huren voor zakelijk vervoer

Zoals u kunt zien heeft u bij vipbus.nl de keuze uit diverse vipbusjes. Deze busjes beschikken allemaal over unieke eigenschappen waardoor deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. U kunt hier namelijk mercedes vipbusjes huren die beschikken over faciliteiten die het mogelijk maken om onderweg door te werken. De voertuigen van vipbus.nl zijn allemaal zodanig ingericht dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen.

Onze Mercedes-Benz busjes beschikken niet alleen over allerlei luxe eigenschappen waardoor het mogelijk is om onderweg te werken én om te ontspannen, al onze mercedes busjes beschikken ook over een stijlvolle uitstraling waardoor u samen met uw collega´s of zakenrelaties altijd in stijl aan zult komen op bestemming. Dus bent u op zoek naar groepsvervoer voor zakelijke ritten? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt hier een Mercedes V Klasse huren voor elke zakelijke rit.

Vipvervoer met unieke kenmerken

Al onze Mercedes vipbusjes hebben een luxe en zakelijke uitstraling. Deze uitstraling in combinatie met de diverse bijzondere eigenschappen van deze busjes zorgen ervoor deze busjes inzetbaar zijn bij diverse soorten ritten. U kunt onder andere de volgende unieke faciliteiten in onze voertuigen verwachten:

 • Vergaderopstelling
 • Meerdere videoschermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Gevulde koelingen met bijvoorbeeld bier, wijn en fris
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless internet access point
 • Luxe lederen stoelen
 • Stopcontacten en USB-laadpunten
 • En nog veel meer..

Grenzeloze mogelijkheden met een Mercedes VIP busje

U kunt bij ons een Mercedes vip busje huren voor ritten door het gehele land. Onze busjes staan gestald in plaatsen verdeeld door het gehele land. Hierdoor maken onze voertuigen maar weinig lege kilometers en kunnen wij deze vipbusjes verhuren tegen een scherp tarief. Het maakt dus niet uit of u een busje wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven of Breda. Bij vipbus.nl zit u altijd goed voor luxe vervoer op maat. Ook wanneer uw reis over de grens gaat, staan wij graag voor u klaar. Hier bent u dus ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek in België, Frankrijk, Duitsland of Luxemburg.

Mercedes personenbus huren

Het maakt niet uit of u een Mercedes personenbus wilt huren voor een zakelijke rit of voor een particuliere rit, bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres. Met het inrichten van onze personenbusjes hebben wij voornamelijk rekening gehouden met de zakelijke markt, maar dat neemt niet weg dat deze busjes geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Wilt u in stijl naar een concert of festival worden gebracht? Hebben jullie binnenkort een familie uitje waarvoor jullie nog naar comfortabel vervoer zoeken? Of wil jullie de gasten op jullie bruiloft na afloop veilig thuis laten brengen? Ook dan zijn onze personenbusjes uitermate geschikt! Dus wilt u een Mercedes personenbus huren voor een speciale gelegenheid? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Zakelijk vervoer, de mogelijkheden..

Onze luxe busjes worden ingezet bij diverse soorten gelegenheden en voor diverse soorten doeleinden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de voertuigen van vipbus.nl. U kunt bijvoorbeeld Mercedes vipbusje huren voor de volgende soorten gelegenheden:

Wilt u liever een Mercedes busje huren voor een andere soort rit of voor een andere gelegenheid? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Onze medewerkers staan graag voor u klaar om de mogelijkheden voor uw rit te bespreken en doen er graag alles aan om het vervoer zoveel mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften.

Mercedes VIP busje huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Mercedes bus? Voor meer informatie over een Mercedes busje huren bij vipbus.nl verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Op deze manier ontvangen onze medewerkers alle gegevens die zij nodig hebben om een offerte op maat te maken. Voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier. Op dit formulier vindt u tevens het telefoonnummer waarmee u ons kunt bereiken.

Mercedes Sprinter huren

Een Mercedes Sprinter is één van de meest verhuur vipbusjes van Nederland. Ook bij vipbus.nl kunt u een Mercedes Sprinter vipbusje huren. Wij hebben de meest luxe en stijlvolle vipbusjes voor u klaar staan. Wij richten ons met deze voertuigen voornamelijk op zakelijk vervoer, maar ook voor diverse andere gelegenheden zijn onze Mercedes Sprinter busjes uitermate geschikt. Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor vipvervoer op maat. Wilt u graag een Mercedes Sprinter huren met chauffeur voor een zakelijke rit of bijzondere gelegenheid? Lees dan hieronder verder over de mogelijkheden van onze voertuigen en wie weet maakt u binnenkort een rit in één van de meest luxe en stijlvolle vipbussen van Nederland!

Mercedes Sprinter huren voor zakelijk vervoer?

Vipbus.nl richt zich voornamelijk in het verzorgen van zakelijk vervoer. Om deze reden hebben wij onze Mercedes Sprinter vipbusjes volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg gewoon aan het werk te gaan door de toevoeging van verschillende unieke faciliteiten. Zo zijn een aantal van onze vipbussen volledig ingericht als een vergaderruimte op wielen. Onderweg kunt u vergaderen en gebruik maken van dezelfde faciliteiten als in een normale vergaderruimte. Hierbij zijn er ook verschillende faciliteiten in de bus aanwezig die het mogelijk maken om onderweg te presentaties te verzorgen. Hierdoor zijn onze voertuigen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, met een Mercedes Sprinter van vipbus.nl gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens de rit omdat u gewoon samen met uw collega's of zakenrelaties door kunt werken in deze mobiele vergaderruimte!

De bijzondere faciliteiten van onze Mercedes Sprinter busjes

Zakelijke klanten die een Mercedes Sprinter huren bij vipbus.nl vinden het belangrijk om de reistijd zo optimaal te kunnen benutten. Hier houden wij natuurlijk graag rekening mee, om deze reden hebben wij diverse unieke eigenschappen aan onze voertuigen toegevoegd. Hierdoor kunt u bij ons een luxe busje huren met de volgende unieke kenmerken:

 • Een totale rondzit
 • Meerdere tafeltjes
 • Draadloos internet
 • Diverse videoschermen
 • Een draadloos spraaksysteem
 • Een keukblokje
 • Luxe lederen stoelen
 • Geblindeerde ramen
 • Koffiemachine
 • En ga zo maar door..

Wilt u een van onze Mercedes Sprinter busjes huren voor een vergadering of presentatie onderweg? Geef dit dan bij het aanvragen van een offerte bij ons aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een vipbusje voor komt rijden welke beschikt over de juiste faciliteiten. Op deze manier zal ons vipvervoer aansluiten op uw wensen.

Catering mogelijkheden in onze Mercedes busjes

Gaat u bij ons een Mercedes busje huren en wilt u onderweg kunnen genieten van een hapje en een drankje? Dat kan! Standaard hebben onze Mercedes busjes een minibar gevuld met verschillende drankjes. Wilt u iets specifieks drinken zoals koffie? Dan kunt u dit vooraf bij ons aangeven en wij bekijken dan wat er mogelijk is. Wanneer u onderweg wat wil eten, kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Bekijk onze cateringlijst voor de mogelijkheden die wij aanbieden.

Mercedes Sprinter vipbus huren?

Wilt u een Mercedes Sprinter vipbus huren met chauffeur of een ander soort luxe busje huren? Voor vragen die betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Wanneer u dit formulier bij ons invult ontvangen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een offerte op maat en voor het controleren van de beschikheid voor uw rit. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen