Mercedes vip busje huren

Bent u op zoek naar luxe groepsvervoer? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse vipbusjes voor u klaar staan met unieke eigenschappen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een Mercedes vip busje huren. Onze mercedes vipbusjes beschikken over bijzondere eigenschappen waardoor deze voertuigen mogelijkheden bieden voor diverse doeleinden. Voor zowel zakelijk als voor particulier vervoer kunt u hier een mercedes vip busje huren. Bij vipbus.nl bent u verzekerd van luxe vervoer op maat!

Mercedes vipbus huren

Mercedes huren vipbusje

Mercedes vip busje huren? Diverse mogelijkheden..

U kunt hier in Mercedes vip busje huren in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er voor ieder gezelschap een passend Mercedes vipbusje beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de mercedes busjes welke u bij ons kunt huren:

Mercedes vip busje huren voor zakelijk vervoer

Zoals u kunt zien heeft u bij vipbus.nl de keuze uit diverse vipbusjes. Deze busjes beschikken allemaal over unieke eigenschappen waardoor deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. U kunt hier namelijk mercedes vipbusjes huren die beschikken over faciliteiten die het mogelijk maken om onderweg door te werken. De voertuigen van vipbus.nl zijn allemaal zodanig ingericht dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Dus bent u op zoek naar groepsvervoer voor zakelijke ritten? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Vipvervoer met unieke kenmerken

Al onze Mercedes vipbusjes hebben een luxe en zakelijke uitstraling. Deze uitstraling in combinatie met de diverse bijzondere eigenschappen van deze busjes zorgen ervoor deze busjes inzetbaar zijn bij diverse soorten ritten. U kunt onder andere de volgende unieke faciliteiten in onze voertuigen vinden:

 • Vergaderopstelling
 • Meerdere videoschermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Gevulde koelingen met bijvoorbeeld bier, wijn en fris
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless internet access point
 • Luxe lederen stoelen
 • En nog veel meer..

Grenzeloze mogelijkheden met een Mercedes VIP busje

U kunt bij ons een Mercedes vip busje huren voor ritten door het gehele land. Onze busjes staan gestald in plaatsen verdeeld door het hele land. Hierdoor maken onze voertuigen maar weinig lege kilometers en kunnen wij deze vipbusjes verhuren tegen een scherp tarief. Het maakt dus niet uit of u een busje wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven of Breda. Bij vipbus.nl zit u altijd goed voor luxe vervoer op maat.

Zakelijk vervoer, de mogelijkheden..

Onze luxe busjes worden ingezet bij diverse soorten gelegenheden en voor diverse soorten doeleinden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de voertuigen van vipbus.nl. U kunt bijvoorbeeld Mercedes vipbusje huren voor de volgende soorten gelegenheden:

Mercedes VIP busje huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een Mercedes VIP busje? Voor meer informatie over een Mercedus vip busje huren bij vipbus.nl verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Op deze manier ontvangen onze medewerkers alle gegevens die zij nodig hebben om een offerte op maat te maken. Voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier. Op dit formulier vindt u tevens het telefoonnummer waarmee u ons kunt bereiken.

Een Mercedes Sprinter is één van de meest verhuur vipbusjes van Nederland. Ook bij vipbus.nl kunt u een Mercedes Sprinter vipbusje huren. Wij hebben de meest luxe en stijlvolle vipbusjes voor u klaar staan. Wij richten ons met deze voertuigen voornamelijk op zakelijk vervoer, maar ook voor diverse andere gelegenheden zijn onze Mercedes Sprinter busjes uitermate geschikt. Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor vipvervoer op maat. Wilt u graag een Mercedes Sprinter huren met chauffeur voor een zakelijke rit of bijzondere gelegenheid? Lees dan hieronder verder over de mogelijkheden van onze voertuigen en wie weet maakt u binnenkort een rit in één van de meest luxe en stijlvolle vipbussen van Nederland!

Mercedes Sprinter huren voor zakelijk vervoer?

Vipbus.nl richt zich voornamelijk in het verzorgen van zakelijk vervoer. Om deze reden hebben wij onze Mercedes Sprinter vipbusjes volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg gewoon aan het werk te gaan door de toevoeging van verschillende unieke faciliteiten. Zo zijn een aantal van onze vipbussen volledig ingericht als een vergaderruimte op wielen. Onderweg kunt u vergaderen en gebruik maken van dezelfde faciliteiten als in een normale vergaderruimte. Hierbij zijn er ook verschillende faciliteiten in de bus aanwezig die het mogelijk maken om onderweg te presentaties te verzorgen. Hierdoor zijn onze voertuigen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, met een Mercedes Sprinter van vipbus.nl gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens de rit omdat u gewoon samen met uw collega's of zakenrelaties door kunt werken in deze mobiele vergaderruimte!

De bijzondere faciliteiten van onze Mercedes Sprinter busjes

Zakelijke klanten die een Mercedes Sprinter huren bij vipbus.nl vinden het belangrijk om de reistijd zo optimaal te kunnen benutten. Hier houden wij natuurlijk graag rekening mee, om deze reden hebben wij diverse unieke eigenschappen aan onze voertuigen toegevoegd. Hierdoor kunt u bij ons een luxe busje huren met de volgende unieke kenmerken:

 • Een totale rondzit
 • Meerdere tafeltjes
 • Draadloos internet
 • Diverse videoschermen
 • Een draadloos spraaksysteem
 • Een keukblokje
 • Luxe lederen stoelen
 • Geblindeerde ramen
 • Koffiemachine
 • En ga zo maar door..

Wilt u een van onze Mercedes Sprinter busjes huren voor een vergadering of presentatie onderweg? Geef dit dan bij het aanvragen van een offerte bij ons aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een vipbusje voor komt rijden welke beschikt over de juiste faciliteiten. Op deze manier zal ons vipvervoer aansluiten op uw wensen.

Mercedes Sprinter vipbus huren?

Wilt u een Mercedes Sprinter vipbus huren met chauffeur of een ander soort luxe busje huren? Voor vragen die betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Wanneer u dit formulier bij ons invult ontvangen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een offerte op maat en voor het controleren van de beschikheid voor uw rit. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen