Vipbus Almere

Vipbus Almere is de specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. Zeer betaalbaar en naar ieders tevredenheid. Als u naar onze vipbus kijkt, zullen veel mensen denken dat het een luxe touringcar is, maar niets is meer waar. Door de multifunctionaliteit van onze vipbussen kan deze op een zeer divers niveau ingezet worden. Vipbus Almere is inzetbaar voor zakelijke, maar ook voor recreatieve uitstapjes.

Vipbus Almere voor diverse gelegenheden..

Door de jaren heen hebben wij voor vele doelgroepen onze vipbus mogen inzetten. De ene klant had andere wensen dan de andere. Door de multifunctionaliteit van onze luxe vipbussen is deze in te zetten voor een scala aan mogelijkheden, zoals:

Almere vipbus

vipbus Almere

Bovenstaande gelegenheden vinden vaak plaats buiten Almere, om deze reden verzorgen wij bijvoorbeeld regelmatig het vervoer van Almere naar Utrecht voor beurzen. Maar ook in andere grote steden als Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Tilburg zijn wij regelmatig te gast.

Vipbus Almere voor zakelijk vervoer

almere vipbus

Almere vipbus huren

Vipbus Almere beschikt over een wagenpark met een vijftal vipbussen in diverse uitvoeringen. Elke vipbus heeft eigenschappen welke ingezet kunnen worden om de diverse reserveringen te rijden. Wilt u de bus inzetten op zakelijk gebied. Naast bovengenoemde verzorgen wij ook pendelvervoer tijdens grote evenementen. In principe kunnen wij overal onze vipbussen inzetten, waar u maar wilt. U bepaalt het programma, onze chauffeurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw personeelsleden of zakenrelaties zullen aangenaam verrast zijn door uw keuze en genieten van een luxe rit.

Een paar van onze luxe bussen hebben wij compleet ingericht als een rijdend kantoor. Aan boord van onze mobiele kantoorruimtes is alles aanwezig om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. Dus wilt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten? Dan is een vergaderbus huren de oplossing die u zoekt!

vipbus verhuur almere

luxe touringcar almere

Vipbus Almere, zakelijk en particulier inzetbaar

Veel van onze zakelijke contacten rijden overdag, maar uiteraard is vipbus Almere inzetbaar in de avonduren. Gaat u met uw personeel naar het theater of een concert en u wil een bijzondere entree maken. Bij ons is alles mogelijk. Ook voor een diner tour worden onze vipbussen regelmatig ingezet. Onze klanten zijn altijd tevreden. niet alleen over de voertuigen, maar ook over onze gastvrije en behulpzame chauffeurs.

Door de jaren heen hebben wij ritten mogen verzorgen voor diverse soorten gelegenheden. Van bruiloften tot uitvaarten en van vergaderingen onderweg tot personeelsfeesten. Met de bussen van VIP bus Almere is alles mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden  voor een luxe touringcar huren te bespreken.

luxe busje almere

vip bus almere

Luxe bus of luxe busje huren Almere

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is zijn de de mogelijkheden bij vipbus.nl eindeloos. U kunt bij ons een luxe bus of een luxe busje huren in Almere in diverse soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel een voertuig beschikbaar dat aansluit op uw wensen en behoeften. Voor elke gelegenheid en elk gezelschap hebben wij een passend voertuig. U kunt een luxe bus huren in Almere met unieke mogelijkheden. Benieuwd hoe wij uw rit zo compleet mogelijk kunnen verzorgen? Neem contact met ons op en overleg met een van onze medewerkers de mogelijkheden.

Meer informatie vipbus Almere?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een 9 persoons luxe busje huren van vipbus Almere. Wij verwijzen u graag naar het offerteformulier. U kunt hier uw gegevens en ritgegevens achterlaten. Na ontvangst zullen onze medewerkers uw offerte zo goed mogelijk behandelen en u een op maat gemaakte prijs toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen.

vipbus huren almere

mobiel kantoor almere

Vipbus huren buiten Almere?

Heeft u de vipbus of luxe bus nodig buiten Almere? Ook dan kunt u bij ons een luxe bus huren of een luxe busje huren. Wij halen onze gasten regelmatig op in Zeewolde, Naarden, Huizen, Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant, Landmaten en Bunschoten-Spakenburg. Maar ook in de rest van Nederland én België staan wij graag voor u klaar. Wij verzorgen ook regelmatig ritten in bijvoorbeeld Rheden, Sittard, Soest, Weert, Breda, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag en Zwolle. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw geplande rit? Dan kunt u het beste ons offerte formulier invullen.

Offerte aanvragen