Vipbus Zeist

Vipbus Zeist is niet het zomaar huren van een vipbus voor uw logistieke probleem. U bent hier aan het juiste adres dat zeer bijzondere vipbussen verhuurt tegen descherpste tarieven. Wij bieden een divers wagenpark aan met unieke en exclusieve vipbussen die u versteld zullen doen staan. Onze chauffeurs halen u op waar u maar wilt en brengen u naar uw eindbestemming. Wilt u van luxe genieten en zich laten vervoeren als een echte VIP? Wij verzorgen deze dag met alle plezier.

luxe bus huren zeist

vipbus verhuur zeist

Vipbus Zeist, op maat gemaakt vervoer:

Bij Vipbus Zeist kunt u luxe bussen huren in diverse soorten en maten. Dus wilt u een luxe busje huren voor een kleine groep of juist een luxe touringcar huren voor een grotere groep? Bij ons heeft u de keuze uit de volgende opties:

Zakelijk vervoer met Vipbus Zeist

Een aantal van de luxe bussen van vipbus Zeist zijn omgebouwd tot een compleet mobiel kantoor. Aan boord van deze mobiele kantoorruimte is alles aanwezig wat u nodig kunt hebben bij werken, vergaderen en presenteren onderweg of op locatie. Deze luxe bussen zijn dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.

De unieke kenmerken van Vipbus Zeist;

Bovenstaand wagenpark is misschien niet het grootste van Nederland, maar wel het meest multifunctioneel inzetbare van Europa. Dit garanderen we met name door de voertuigen te voorzien van speciale features. Deze features zul je niet snel vinden bij collegamaatschappijen. Deze kenmerken zijn tot stand gekomen door onderzoek en enquetes. De resultaten uit deze methodes zijn geanlyseerd en toegepast in onze feestbussen/vipbussen. U kunt dan denken aan het volgende:

 • Professoniele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Garderobekast
 • Wireless Internet Acces point
 • Hostess mogelijkheden
 • Tafels met bekerhouders
 • Donkere privacy beglazing
 • Luxe keukenhoek
 • Verlaagde instap
 • Multimedia installatie
 • Digital climat control
 • en nog veel meer

De diverse features zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Het is belangrijk dat de mogelijkheden zijn afgestemd op de behoeftes van de consument. Gedurende de reis kunt u uw reistijd omzetten in gewerkte tijd. Alles is aanwezig om bijvoorbeeld een vergadering, video conferentie of een presentatie te realiseren. 

Zeist Vipbus

Zeist vipbus Verhuur

Vipvervoer met mogelijkheden

Zoals vipbus Zeist aangeeft, richten wij ons voornamelijk op bedrijven. Bijvoorbeeld om klanten te vervoeren, belonen van personeel of gewoon om vervoer te regelen van een zakelijke relatie. De combinatie vipchauffeur met een vipbus maakt dat uw gasten in alle luxe en stijl kunnen reizen als een echte VIP. Ook kunt u de voertuigen van vipbus Zeist inzetten voor andere doeleinden, zoals bedrijfspresentaties, bedrijfsbezoeken, productpresentaties of voor bijzondere diners of evenementen.

Bent u op zoek naar luxe vervoer voor een zakelijk event waarmee u de reistijd zo optimaal mogelijk kunt besteden? Dan is één van onze vergaderbussen huren wellicht de oplossing waarnaar u op zoek bent. Onze vergaderbussen zijn compleet ingericht als mobiel kantoor waardoor het mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen. Op deze manier kunt u de reistijd nuttig besteden! 


Wij staan natuurlijk niet alleen voor u klaar voor ritten in en om Zeist. Wij halen bijvoorbeeld ook klanten op in Zeist om hen vervolgens naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Huizen, Den Haag of Breda te brengen.

Meer informatie ontvangen over Vipbus Zeist?

Vipbus Zeist is op maat gemaakt verover om u zo goed mogelijk te vervoeren van A naar B. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en onze tarieven? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen we een goed beeld schetsen van de tarieven en de beschikbare modellen. Voor beeldmateriaal verwijzen wij u naar het foto album of de videopagina. Er gingen al veel bedrijven u voor.

Offerte aanvragen