Vipbus Leeuwarden

Vipbus Leeuwarden biedt bijzonder en exclusief vervoer aan voor de zakelijke markt. Een wagenpark die voldoende mogelijkheden biedt om uw zakelijk gezelschap te vervoeren van A naar B in een luxe bus of busje. In ons actuele wagenpark vindt u diverse mogelijkheden. 

Vipbus Leeuwarden, actuele aanbod

Wij willen de klanten van Vipbus Leeuwarden altijd passend vervoer kunnen aanbieden. Om deze reden werken wij samen met verschillende vipbus verhuur maatschappijen uit het hele land die dezelfde kwaliteit nastreven als ons. Wij hebben voertuigen voor u klaar staan voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid, u kunt bij ons de volgende luxe busjes en bussen huren:

Vipbus leeuwarden

vergaderbus huren leeuwarden

Het aanbod is tot stand gekomen door een collectief van meerdere aanbieders. Over heel Nederland staan de diverse voertuigen gestald, waardoor vele lege kilometers voorkomen worden. Dit resulteerd in betaalbare tarieven. Wij streven ernaar om alle offertes te beantwoorden met beschikbaarheid. Als er enigszins geen beschikbaarheid is, gaan we op zoek om u toch te kunnen vervoeren van A naar B.

Leeuwarden Vipbus

Leeuwarden Vipbus verhuur

De bijzondere kenmerken van vipbus Leeuwarden

Wij regelen het graag voor u. Vipbus Leeuwarden maakt van uw vervoer een op maat gemaakte reis met de beste service. Uiteraard zullen onze chauffeurs zo dicht mogelijk bij het ophaal- en afzetadres komen. Met  onze ervaren chauffeurs moet dit geen probleem zijn. Gaat u met ee grote groep personeelsleden of zakelijke contacten op pad. Wij hebben onze vipbussen zo optimaal mogelijk voorzien van mogelijkheden om uw reis te vergemakkelijken. Vooral voor onze zakelijke klanten is het belangrijk dat de reistijd optimaal benut kan worden.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Multimedia installatie
 • Mogelijkheid tot branding
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Warme binnenverlichting
 • en nog veel meer

vip bus leeuwarden

luxe busje leeuwarden

Diverse mogelijkheden met Vipbus Leeuwarden

Bovengenoemde eigenschappen zorgen ervoor dat Vipbus verhuur Leeuwarden inzetbaar is bij een groot scala aan gelegenheden. Dus wilt u een vip touringcar of vip bus huren voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij Vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verzorgen voor het grootste gedeelte het vipvervoer voor de zakelijke markt. Hierdoor hebben wij onder andere ervaring met personenbussen verhuren bij de volgende zakelijke gelegenheden:

Zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden

Wij verzorgen voornamelijk zakelijk vervoer door de unieke mogelijkheden van onze voertuigen. Een altijd van onze voertuigen zijn ingericht als vergaderbus, aan boord is alles aanwezig wat u in een rijdend kantoor zou kunnen verwachten. U kunt bij ons een mobiele kantoorruimte huren om onderweg in te werken, vergaderen of presenteren. Daarbij is het mogelijk om een van onze mobiele vergaderuimtes te bestickeren waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor promotionele doeleinden als roadshowbus. Kortom, voor uniek zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie ontvangen over Vipbus Leeuwarden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vipbus Leeuwarden en de verhuur van luxe busjes, luxe bussen en luxe touringcars? Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen. Het kost slechts een aantal minuten. Aan de hand hiervan kunnen wij de scherpste prijs samenstellen voor uw rit. 

In de omgeving van Leeuwarden hebben we regelmatig vipvervoer georganiseerd. In en rond Marsum, Denum, Jelsum, Britsum, Stiens, Oentsjerk, Ryptsjerk, Hurdegaryp, Suwald, Warten, Wirdum en Goutum. Hiernaast organiseren wij ook regelmatig vipvervoer in en om de grote steden van Nederland zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven. Benieuwd naar de tarieven van een vip touringcar huren of luxe personenbus huren? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen