Vipbus Roosendaal

Vipbus Roosendaal, zakelijk vervoer uit het hoogste segment. Een uitstekende keuze, zeker als u dat bij vipbus.nl doet. Wij verzorgen vervoer met een van onze vipbussen. Onze vipbussen zijn stijlvol en voorzien van een scala aan luxe. Wij doen u een voorstel, maar uiteraard kiest u zelf uw vervoersmiddel. Gaat u voor een van onze specials? Neem dan een kijkje in het wagenpark voor gedetaileerde informatie en de mogelijkheden.

Vipbus Roosendaal, de mogelijkheden

U kunt bij ons een luxe bus, luxe touringcar of luxe busje huren in diverse soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld uit de volgende opties kiezen:

Roosendaal Vipbus verhuur

Roosendaal Vipbus verhuur

Vipbus Roosendaal is perfect om een aantal bedrijven te gaan bezoeken. Gedurende de reis kunt u vergaderen en/of presenteren. Of heeft u een bedrijfsuitje en u zoekt leuk vervoer om naar de accommodatie te gaan. Ook kunt u uw gezelschap in alle luxe comfort aan het vliegveld afzetten of ophalen. Alles is mogelijk met onze voertuigen. 

vipbus huren roosendaal

vip bus verhuur roosendaal

Vipbus Roosendaal, de kenmerken

Onze vipwagens zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden om uw reistijd optimaal te benutten. TIJD is GELD!! Wij zorgen ervoor dat uw tijd geld oplevert door met vipbus Roosendaal mee te reizen. De diverse mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen en toe te passen in onze vipbus. Wilt u een viplounge huren? Dan zal de bus voorzien zijn van de volgende eigenschappen:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Modern multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Belettering op maat
 • Digital climat control
 • Comfortabele en lederen zetels
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • en nog veel meer

Roosendaal vipbus huren

Roosendaal vipbus

Een complete ervaring met Vipbus Roosendaal

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B met een luxe bus, wij verzorgen een complete ervaring. Om deze reden is het mogelijk om gebruik te maken van diverse extra's. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor een hostess zorgen die tijdens de rit de hapjes en drankjes verzorgd. Hiernaast kunt u gebruik maken van onze luxe cateringservice. U kunt kiezen uit diverse opties. Van snacks tot complete maaltijden, alles is mogelijk! Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden.

Diverse mogelijkheden met Vipbus Roosendaal

Doordat onze bussen en service eindeloze mogelijkheden bieden is het bij Vipbus Roosendaal mogelijk om vervoer te huren voor diverse soorten gelegenheden. Door de jaren heen hebben wij onze diensten vooral gericht op de zakelijke markt, maar ook voor particuliere ritten bieden onze vipbussen en vipbusjes diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van doeleinden waarvoor onze voertuigen regelmatig worden verhuurd:

Uniek zakelijk vervoer

Door de jaren heen hebben wij het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. De reden hiervoor zijn de unieke eigenschappen van onze bussen. Onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als mobiel kantoor. Onderweg kunt u hierdoor uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Dus bent u op zoek naar zakelijk vervoer in de omgeving van Roosendaal? Dan is een vergaderbus van vipbus.nl misschien de oplossing waarnaar u op zoek bent.

Vipbus huren in Roosendaal?

Bent u benieuwd naar de tarieven en eventuele beschikbaarheid van vipbus Roosendaal. Graag nodigen wij u uit om het vrijblijvende offerteformulier in te vullen. Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd, maar aan de hand van uw gegevens kunnen wij u een op maat gemaakte prijs toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Om een beeldimpressie te ontvangen van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar onze filmpagina.

Wanneer u opgehaald wilt worden met een vipbus in Roosendaal brengen wij u graag naar plaatsen door heel Nederland en België. Om deze reden zijn onze bussen niet alleen regelmatig te vinden in Roosendaal, maar ook in steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Baarn, Rotterdam, Bergen op Zoom, Roosendaal en Tilburg. Verder worden wij ook vaak gevraagd om het luchthavenvervoer van en naar Schiphol Airport en Eindhoven Airport te verzorgen. Bent  u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Offerte aanvragen