Vipbus Amstelveen

Vipbus Amstelveen, wat kunnen wij zoal voor u doen. Onze voertuigen en service zijn onderscheidend als er gekeken wordt naar onze collega's. Onze touringcars zijn niet zomaar vipbussen, maar vipcoaches met de meest uitgebreide mogelijkheden die optimaal ingezet kunnen worden tijdens uw reis. 

Vipbus Amstelveen, de unieke kenmerken..

Om de voertuigen Vipbus Amstelveen zo veel mogelijk aan de wensen van onze klanten te laten voldoen hebben wij diverse unieke aanpassingen gedaan aan onze vipbussen. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste features van onze vipbussen:

Vipbus Amstelveen

Amstelveen Vipbus

  • Totale rondzit met lederen fauteuils
  • Uitgebreide presentatie mogelijkheden
  • Diverse videomonitoren
  • Draadloos spraaksysteem
  • Hoogwaardige isolatie
  • Climat Control
  • Cateringmogelijkheden
  • Internet Access point (GRATIS)
  • Hoogwaardige muziekinstallatie
  • en nog veel meer

vipbus Amstelveen

amstelveen vipbus verhuur

Bovenstaande kenmerken zijn tot stand gekomen doordat wij veel in contact staan met onze klanten. Wij vragen regelmatig om feedback waardoor wij precies weten wat de wensen en behoeften van de klanten van Vipbus Amstelveen zijn.  Heeft u na een rit in onze luxe bus nog tips? Dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Mogelijkheden Vipbus Amstelveen:

Wat kan vipbus Amstelveen zoal voor u doen? Wij beschikken over het wagenpark met de meest multifunctionele vipbussen van Europa en bieden u graag vipvervoer op maat door onze vipbus zo goed mogelijk in te zetten voor uw reis. Onze chauffeur probeert u bij de deur op te halen. Soms is het ophaal- of afzetadres slecht bereikbaar voor onze voertuigen. Daarom zal uw chauffeur zich goed oriënteren op de ophaalmogelijkheden. Verder is eigenlijk alles mogelijk met de bussen van Vipbus verhuur Amstelveen, de luxe bussen worden dan ook regelmatig in gezet bij diverse soorten gelegenheden en evenementen:

Vipbus Amstelveen voor zakelijk vervoer

Eerder hebben we aangegeven dat vipbus Amstelveen geschikt is voor zakelijk gebruik. Wij verhuren regelmatig meerdere vipbussen voor diverse bedrijven in en om Amstelveen. Wilt u uw zakenrelatie op laten halen op Schiphol of juist weg laten brengen? Doordat onze touringcars comfortabele zetels gesitueerd heeft in een totale rondzit kunt u tijdens de reis vergaderen en/of een presentatie realiseren. U kunt ook een vipbus huren voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje. Uw collega's of uw zakenrelaties zullen dit bijzonder op prijs stellen en een geweldige tijd beleven. Dus bent u op zoek naar een luxe bus of luxe busje voor zakelijk vervoer? De mogelijkheden bij Vipbus Amstelveen zijn eindeloos.

Wanneer u kiest voor het huren van een luxe bus van Vipbus Amstelveen voor zakelijk vervoer, dan huurt u een compleet mobiel kantoor. Aan boord van onze mobiele vergaderruimtes is alles aanwezig om gewoon door te kunnen werken, hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. Om deze reden kiezen weel van onze zakelijke klanten voor het huren van een vergaderbus.

Meer informatie over Vipbus huren Amstelveen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Amstelveen? Ga naar het offerteformulier en stel uw reis samen. Onze medewerkers zullen u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte sturen. Wij garanderen u dat u uw reistijd optimaal kunt benutten in een van onze luxe bussen of luxe busjes.

 

Vipbus Amstelveen, alles is mogelijk!!

Woont u niet in Amstelveen maar daarbuiten en wilt u toch graag een vipbus huren? In Uithoorn, Aalsmeer, De Kwakel, Vrouwenakker, Ouderkerk aan de Amstel en Nessersluis halen wij ook regelmatig onze gasten op voor een bijzondere dag of avond.

Wilt u een vipbus huren buiten Amstelveen? Ook dan zijn wij u vraag van dienst! Wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België. Wij verzorgen bijvoorbeeld regelmatig ritten in onder andere Drachten, Doetinchem, Helmond, Leiden, Maastricht en Oss. Dus voor elke rit binnen Nederland kunt u bij ons een bus-huren! Wellicht heeft u één van onze vipbussen of vipbusjes wel voorbij zien rijden in:

Offerte aanvragen