Presentatiebus

Wilt u producten, diensten of ideeën van uw bedrijf op een bijzondere manier aan uw doelgroep presenteren? Met de presentatiebus kunt u op een opvallende manier onderweg of op locatie uw boodschap overbrengen. U kunt met de presentatiebus naar uw doelgroep toe of u kunt ze in de luxe bus meenemen naar iedere gewenste locatie om een presentatie te verzorgen. Gaat u uw bedrijf presenteren op een beurs, congress of evenement? Dan kan de presentatiebus ook ingezet worden als opvallende beursstand waarin u uw doelgroep kunt ontvangen en waarin u uw producten, diensten of ideeën kunt presenteren.

presentatie bus
presentatiebus huren

Presentatiebus, de faciliteiten

Wilt u een presentatiebus huren voor een bedrijfspresentatie? Wanneer u kiest voor een presentatiebus van vipbus.nl kunt u een stijlvolle bus met unieke faciliteiten. Aan boord is alles aanwezig om de mooiste en opvallendste presentaties te geven, daarbij is het ook nog eens mogelijk om de buitenkant van de presentatiebus te laten bestickeren in de stijl van uw bedrijf. Onze presentatiebussen beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Mooie bus met stijlvolle uitstraling
 • Diep donkerblauwe kleur
 • Ruime lederen stoelen in totale rondzit
 • Mogelijkheid tot bestickeren
 • Geblindeerde ramen
 • Meerdere beeldschermen 
 • Multimedia installatie
 • Instelbare sfeerverlichting
 • Lasershow
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Rookmachines
 • CO2 rookjets
 • Vlammenwerpers op het dak
 • Toilet
 • Koelingen gevuld met voldoende drankjes
 • Premium Nespresso apparaat
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden

Wilt u meer weten over de faciliteiten van onze bussen en hoe u deze het best in kunt zetten tijdens uw bedrijfs- of productpresentatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee over hoe uw presentatie nóg onvergetelijker gemaakt kan worden.

Maak een onvergetelijke indruk met een presentatie bus

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw doelgroep? Dan is de inzet van een presentatiebus zeker een goede keuze. Met onze bus kunt uw bedrijf op een unieke wijze onder de aandacht brengen. Wanneer de grote bus voor komt rijden maakt dit direct indruk, zeker wanneer u er voor kiest om de bus te laten bestickeren of wrappen of wanneer gebruik maakt van de CO2 jets of de vlammenwerpers op het dak. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Door de unieke opstelling van de stoelen in de presentatie bus kunt u een intieme presentatie geven doordat iedereen in één grote ronde zit. Gedurende de presentatie kunt u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van de bus om uw presentatie nóg meer kracht bij te zetten. Om een goede indruk te maken op uw gasten wilt u hen natuurlijk goed verzorgen tijdens de presentatie, om deze reden zorgen wij er graag voor dat zij van alle gemakken zijn voorzien, wij zorgen voor voldoende gekoelde drankjes, de lekkerste koffie en indien gewenst kunnen wij ook voor catering zorgen.

De eindeloze mogelijkheden van een presentatiebus

Onze presentatiebussen kunt u volledig naar wens inzetten voor uw product- of bedrijfspresentatie. U kunt de luxe touringcar inzetten op locatie, maar u kunt er ook voor kiezen om een met de presentatiebus te gaan touren en eventueel zelfs onderweg presentaties verzorgen. Presentaties kunnen zowel binnenin de bus als buiten de bus gegeven worden. U kunt met de vipbus andere bedrijven, beurzen, congressen, bouwplaatsen of pleinen bezoeken en daar uw presentatie verzorgen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak uw boodschap nóg duidelijker

Wilt u écht opvallen en uw boodschap nóg duidelijker over brengen? Dan is het bij ons ook mogelijk om de presentatiebus te laten bestickeren. U kunt het ontwerp van de bus helemaal zelf bepalen. Zo kunt u er voor kiezen om alleen het logo van uw bedrijf op de bus te laten plakken, maar u kunt de bus ook volledig in laten wrappen in de stijl van uw bedrijf. Ideaal voor promotionele doeleinden!

Presentatiebus huren

Bent u bezig met het organiseren van een campagne om uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Wilt u een presentatiebus huren om die campagne zo opvallend mogelijk te maken? Voor meer informatie over onze tarieven en de beschikbaarheid van onze presentatiebussen verwijzen wij u graag naar ons offerte formulier op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een indicatie maken van de prijs. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over hoe wij de presentatie samen met u nog specialer kunnen maken.

Offerte aanvragen