Vipbus huren Den Bosch

Vipbus huren Den Bosch is de plek waar u de meest luxe en exclusieve limousinebussen van Europa. Wij zij actief in de grote steden zoals Rotterdam, vip bus AmsterdamDen haag en ga maar door. Wij zijn de verhuurder van de sensatie op wielen en zijn de eye-catcher onder de vipbussen.

Vipbus huren Den Bosch, te gast bij:

Wilt u een luxe bus huren? De voertuigen welke u bij ons kunt huren, worden ingezet voor de zakelijke en particuliere markt. Door de multifunctionaliteit van vipbus huren Den Bosch kunnen we ingezet worden voor:

 • Onderweg vergaderen & op locatie
 • Bedrijfs -en productpresentatie
 • Beursstand & congressen
 • Bedrijfsuitje
 • Personeelsfeesten
 • Promotie tours
 • Trouwvervoer
 • Vip vervoer
 • Artiestenvervoer
 • en ga maar door

vipbus huren Den Bosch

busje Den Bosch

Vipbus huren Den Bosch, unieke kenmerken

Onze indrukwekkende voertuigen kunnen voor diverse gelegenheden worden ingezet. De vipbussen zijn uitgerust met multimedia en entertainment. Hieronder een beknopt overzicht van de kenmerken:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Klassiek & zakelijk interieur
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • VGA aansluiting
 • Multimedia installatie
 • Branding mogelijkheden
 • Mogelijkheid tot catering (optioneel)
 • Inzet van hostesses

Vipbus Den bosch

Den Bosch VIP bus

Een beknopt overzicht van de verschillende mogelijkheden welke in deze vipbus zijn gebouwd. Een groot aantal van genoemde mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur van de vipbus. Onze multifunctionele luxe bussen hebben een totale rondzit, welke uniek is in Europa. U zit met z'n allen tegenover elkaar gericht om het feest voor 100% mee te maken.

Vipbus huren Den Bosch?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze producten en/of diensten van vipbus huren Den Bosch? Ga snel naar de offerte pagina en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de huur van onze vipbussen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw aanvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor de rit van uw leven in een bijzondere luxe bus.

vipbus te huur den bosch

vipbus den bosch

Diverse modellen bij vipbus huren Den Bosch

Wanneer u kiest voor vipbus huren Den Bosch heeft u de keuze uit diverse modellen. Wij hebben voor diverse gezelschappen vipvervoer op maat. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende maten vipbussen die u bij ons kunt huren:

Vipbus den Bosch is de specialist in het vervoeren van gezelschappen in een van onze vipbussen. Met een ervaren en geüniformeerde chauffeur wordt u opgehaald in een stijlvolle en luxueus ingerichte touringcar. U zult als VIP worden vervoerd en het zal u aan niks ontbreken. Heeft u promotionele activiteiten, bedrijfsfeest of zoekt u artiestenvervoer? In deze gevallen zijn wij de logistieke partner waarmee u in zee gaat. Alles is mogelijk bij vipbus den Bosch. Wij zorgen ervoor dat u zo veilig en comfortabel mogelijk wordt vervoerd naar uw event.

Vipbus Den Bosch

Vipbus Den Bosch

verhuur vipbus Den Bosch

Den Bosch Verhuur vipbus

Bovenstaand portfolio is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd wat u terug ziet in de kostprijs van een vipbus. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen. Continu zijn wij op zoek naar partners die net iets meer kunnen bieden dan enkel vervoer van A naar B.

Vipbus Den Bosch voor zakelijk vervoer

Eerder hebben we al aangegeven dat vipbus verhuur Den Bosch voornamelijk wordt gehuurd voor zakelijke evenementen. Hieronder zetten we de diverse gelegenheden in een kleine opsomming. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk aan zakelijke klanten opgebouwd.

Onze voertuigen worden voornamelijk ingezet bij zakelijk vervoer omdat onze luxe bussen inzetbaar zijn als mobiel kantoor of mobiele vergaderruimte. In onze vergaderbussen is het mogelijk om onderweg of op locatie te werken, presentaties te geven of te vergaderen. Op deze manier kunnen onze zakelijke klanten hun reistijd zo optimaal mogelijk benutten, want tijd is geld!

mobiel kantoor huren den bosch

vipbus verhuur den bosch

Luxe busje huren Den Bosch

Zoals u kunt zien kunt u bij vipbus.nl een luxe busje huren in Den Bosch voor verschillende soorten doeleinden. Luxe bus verhuur Den Bosch is zowel inzetbaar voor zakelijke ritten als voor particuliere ritten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze voertuigen. Gaat u een luxe busje bij ons huren voor een rit (in de buurt van) Den Bosch? Laat ons dan vooraf al uw wensen en plannen weten en wij zorgen ervoor dat de rit zo compleet mogelijk verzorgd wordt. U kunt er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice of onze mogelijkheid tot bestickeren van onze bus voor promotionele doeleinden. Kortom, wilt u een luxe bus huren in Den Bosch voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Luxe touringcar huren Den Bosch

Bent u op zoek naar luxe groepsvervoer en wilt u daarom een luxe touringcar huren in Den Bosch? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u luxe touringcars huren in Den Bosch in diverse soorten en maten. Voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid hebben wij een passende touringcar klaar staan. Of het nu gaat om zakelijk vervoer, een familie uitje of concertvervoer, wij staan graag voor u klaar.

Vipbus huren in Den Bosch?

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Den Bosch en wilt u graag een luxe touringcar huren? Graag nodigen wij u om het het offerteformulier in te vullen voor meer informatie. U ontvangt veelal binnen enkele dagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.  Dit is de manier van reizen om uw reistijd zo optimaal mogelijk in te delen.

Neem een kijkje bij Vipbus den Bosch

Heeft u in de buurt van Den bosch een bedrijf en wil ook graag een vipbus huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij rijden regelmatig in Vught, Hedel, Drunen, Waalwijk, Schijndel, Veghel, Tilburg, Uden en Zaltbommel. Maar ook voor ritten verder buiten Den Bosch staan wij graag voor u klaar, wij zijn namelijk ook actief in de rest van het land. U kunt bij ons dus ook een vipbus huren voor ritten van en naar bijvoorbeeld Ede, Amersfoort, Barneveld, Hardenberg, Hoogeveen en Hoorn.

 

 

Wij zijn actief door heel Nederland en België! Dus wilt u een luxe busje huren en van Den Bosch naar bijvoorbeeld Utrecht, Breda, Tilburg of Eindhoven?

Offerte aanvragen