Vipbus Eindhoven Airport

Landen er binnenkort belangrijke internationale klanten, zakenrelaties of collega's op Eindhoven Airport en wilt u ze graag in stijl op laten halen van het vliegveld? Dan is Vipbus Eindhoven Airport u graag van dienst. Hier vindt u zakelijk vipvervoer van het hoogste niveau. We hebben diverse vipbussen en vip busjes te huur, er is dus altijd wel een voertuig beschikbaar dat aansluit op uw behoeften.

Luxe vervoer met Vipbus Eindhoven Airport

Vipbus Eindhoven Airport heeft het meest uitgebreide wagenpark met luxe voertuigen van Nederland. De diverse modellen vipbussen en vipbusjes hebben stuk voor stuk bijzondere faciliteiten die er voor zorgen dat deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Dus bent u op zoek naar luxe vervoer met een zakelijk tintje? Dan bent u bij Vipbus Eindhoven Airport aan het juiste adres.

vipbus huren eindhoven airport

vipbus verhuur eindhoven airport

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Eindhoven Airport

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten en maten vipbussen en luxe wagens. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark steeds verder uitgebreid waardoor er nu altijd een voertuig is die aansluit op uw wensen en past bij uw gezelschap. Ons wagenpark bestaat onder andere uit de volgende voertuigen:

Dus wilt u een luxe bus huren of een luxe touringcar huren? Dan heeft u bij ons de keuze uit diverse opties

vipbus verhuur eindhoven airport

vipbus verhuur eindhoven airport

Vipbus eindhoven Airport, de diverse mogelijkheden..

Door de jaren heen hebben wij diverse ritten verzorgd van en naar Eindhoven Airport. Hiernaast hebben wij ook verschillende ritten gedaan door de rest van het land voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hebben opgedaan weten wij precies wat onze (zakelijke) klanten belangrijk vinden wanneer zij kiezen voor het huren van een vipbus. Op deze wensen en behoeften van onze klanten hebben wij onze voertuigen volledig aangepast. Hierdoor is Vipbus Eindhoven Airport niet alleen geschikt voor vliegveld vervoer, onze luxe bussen zijn ook inzetbaar bij:

luxe busje eindhoven airport

vipbusje eindhoven airport

Vipbus Eindhoven Airport, de eigenschappen..

Om het bovenstaande mogelijk te maken hebben wij diverse unieke eigenschappen aan de bussen toegevoegd. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste unieke eigenschappen die het bijvoorbeeld mogelijk maken om onderweg te vergaderen. 

  • Totale rondzit (Uniek in Europa en idaal voor bijvoorbeeld vergaderingen onderweg)
  • Luxe lederen stoelen
  • Moderne multimedia computer
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Meerdere LCD schermen
  • Draadloos spraaksysteem
  • Draadloos internet
  • Digital climat control
  • En nog veel meer...

Zoals u ziet is Vipbus Eindhoven Airport van alle gemakken voorzien. Tijdens de reis zult u niets te kort komen en kunt u uw reistijd zelfs zo optimaal mogelijk benutten. Door de diverse vergader- en presentatiemogelijkheden kunt u gedurende de rit gewoon doorwerken en gaat er geen kostbare tijd verloren. Kortom, huurt u bij Vipbus.nl een luxe bus, dan huurt u een complete mobiele kantoorruimte!

De cateringmogelijkheden bij Vipbus Eindhoven Airport

Onze vipbussen beschikken over koelkasten gevuld met bier, wijn en fris waar u onderweg gebruik van kunt maken (tegen een meerprijs). Wilt u graag nog wat anders drinken zoals koffie of sterke drank? Neem dan een kijkje op onze drankenlijst voor de mogelijkheden. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze luxe cateringservice. U kunt bij ons kiezen uit verschillende snacks en borrelhapjes, maar ook uit verschillende complete maaltijden. De mogelijkheden van onze luxe cateringservice vindt u op onze cateringlijst. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving.

Vipbus huren?

Heeft u interesse gekregen in het huren van een vipbus bij Vipbus Eindhoven Airport? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Op deze manier kunnen onze medewerkers de beschikbaarheid controleren en een offerte voor u op maat maken. Heeft u andere vragen over Vipbus Eindhoven Airport? Neem dan telefonisch contact met ons op of middels het contactformulier.

Vipbus Eindhoven Airport en meer...

Een luxe busje huren of een luxe bus huren voor ritten die niet van of naar Eindhoven Airport gaan? Wij staan niet alleen voor u klaar voor ritten van en naar Eindhoven Airport. Ook voor ritten in de rest van Nederland en België staan wij graag voor u klaar. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook regelmatig ritten van en naar Schiphol Airport, Maastricht Aachen Airport en Rotterdam The Hague Airport. Voor luxe vliegveld vervoer bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.

Offerte aanvragen