Vervoer naar De Vrienden van Amstel LIVE!

In Januari is het weer zo ver! Dan staan de vrienden van Amstel weer voor jullie klaar om een onvergelijk concert te verzorgen! Heeft u samen met bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's kaartjes weten te bemachtigen en zijn jullie daarom op zoek naar groepsvervoer richting Ahoy in Rotterdam? Dan bent u bij Vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende luxe busjes en bussen voor jullie klaar staan én u bent hier zelfs aan juiste adres voor het huren van de leukste partybussen! Voor welke optie u ook kiest, bij vipbus.nl bent u verzekerd van een gezellige rit!

Met een luxe bus of busje naar De Vrienden van Amstel LIVE!

Of u nu met een kleine of een grote groep naar De Vrienden van Amstel LIVE! gaat, wij hebben altijd een passend voertuig voor u klaar staan. Al onze voertuigen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Na een comfortabele, maar zeker ook gezellige rit zult u dus in stijl aankomen bij VVAL.

Wij verhuren vipbussen en vipbusjes in diverse soorten en maten waarmee wij jullie naar De Vrienden in Amstel LIVE! in Ahoy kunnen brengen. Onze chauffeurs doen er graag alles aan om een gezellige rit te verzorgen. Wilt u stijl met een luxe touringcar of luxe busje naar Rotterdam worden gebracht? Dan heeft u de keuze uit de volgende opties:

Met een partybus naar Ahoy

Willen jullie dat het feest op de heen weg al begint en op de terugweg nog even doorgaat? Ook dan hebben wij dé perfecte bussen voor jullie klaar staan. Met onze partybussen kom je niet alleen in stijl aan, je zult ook een onvergetelijke rit gaan beleven! In deze feestbussen kunnen jullie zelf de muziek regelen en zijn er meer dan genoeg drankjes aanwezig. Daarbij zijn er ook discolichten, rookmachines en lasers in de bussen aanwezig om het feest helemaal compleet te maken! U kunt bij ons een 50 persoons partybus of een 35 persoons partybus huren.

Een bus huren?

Wilt u graag meer informatie over groepsvervoer naar De vrienden van Amstel LIVE? Dan verwijzen wij u graag naar ons offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die u daar invult kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een prijs voor u op maat maken.

De Vrienden van Amstel LIVE! is een jaarlijks muziekevenement in Nederland waarbij bekende artiesten optreden voor duizenden fans. Als je met een groep vrienden naar dit evenement wilt gaan, is het huren van groepsvervoer een gemakkelijke en comfortabele manier om ervoor te zorgen dat je op tijd bij Ahoy aankomt.

Er zijn verschillende opties voor groepsvervoer naar De Vrienden van Amstel LIVE!, zoals:

  1. Partybus: Zoals de naam al aangeeft, is een partybus een bus die is ingericht voor feesten. Deze bussen zijn vaak uitgerust met muziekinstallaties, neonverlichting en soms zelfs een bar, zodat je kunt feesten terwijl je naar het festival gaat.
  2. Vipbus: Als je met een grotere groep naar het festival gaat, kan een tourbus een goede optie zijn. Deze bussen zijn vaak groter en hebben meer zitplaatsen, wat betekent dat iedereen comfortabel kan reizen.
  3. VIP minibus: Als je met een kleinere groep bent, kan een minibus een goede optie zijn. Deze bussen zijn vaak kleiner en gemakkelijk te besturen, wat betekent dat je snel en gemakkelijk naar het festivalterrein kunt reizen.

Het is belangrijk om op tijd te boeken als je groepsvervoer wilt regelen voor De Vrienden van Amstel LIVE!. Zoek naar verschillende aanbieders om te zien wat het beste bij jouw groep past en zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om te regelen wat je wilt doen op het festivalterrein en om te weten hoe laat het groepsvervoer je terugbrengt naar huis. Als je goed voorbereid bent, kan reizen met groepsvervoer naar De Vrienden van Amstel LIVE! een gemakkelijke en leuke manier zijn om naar het festival te gaan.

Offerte aanvragen