Vipbus Hoorn

Vipbus Hoorn, de specialist in het verzorgen van luxe vipvervoer op maat. Speciaal vervoer met een multifunctionele vipbus is de oplossing voor vervoersproblemen binnen de zakelijke sector, kortom ook voor uw bedrijf. Bij vipbus.nl kijken we naar de wensen en behoeften van de klant en passen we onze prijzen hierop aan. Een zeer divers wagenpark met een scala aan mogelijkheden. Wij bieden u diverse luxe bussen en luxe busjes.

Vipbus Hoorn, het huidige aanbod:

Wilt u een luxe touringcar huren ? Bij ons heeft u de keuze uit diverse bijzondere voertuigen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid kunt u bij ons een luxe bus huren. U kunt kiezen uit de volgende opties:

Deel uw reistijd optimaal in met Vipbus Hoorn!

U wordt door onze chauffeurs opgehaald in een vipbus met een diversiteit aan mogelijkheden. Continu zijn wij bezig om ons wagenpark te optimailiseren om u een zo goed mogelijk aanbod te doen. Waar u ook voor kiest, u zult zich op de wenken worden bediend. Met het luxe interieur en de mogelijkheden in de diverse vipbussen zult u uw reistijd optimaal kunnen indelen. Vipbus Hoorn doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Vipbus Hoorn, voor zakelijk vervoer

Heeft u een bedrijf in hoorn en wilt u graag zakelijk vervoer regelen in de vorm van een luxe busje of bus. Dan zijn de voertuigen van vipbus Hoorn een uitstekende manier om uw gasten in de watten te laten leggen. Wij regelen het vervoer naar de luchthaven, en hotel of naar de eventlocatie. Onderweg kunt u de diverse mogelijkheden optimaal benutten. U kunt hier een vip touringcar huren voor de volgende doeleinden:

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Hoorn

Vipbus Hoorn, het vervoer om een aantal bijzondere locaties te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld aan een bedrijfsbezoek aan de diverse bedrijven door heel Nederland of met uw personeel naar het Oostereiland of een van de vele restaurants in de omgeving van Hoorn. Uw chauffeur wacht graag op u tijdens uw bezoek, om u daarna verder te vervoeren naar een bestemming van uw keuze. Heeft u de vipbus ergens anders voor nodig. Vertel het aan ons en vipbus Hoorn brengt u er naartoe.

Meer informatie over Vipbus Hoorn ontvangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vip touringcar huren of een luxe busje huren bij vipbus Hoorn? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakte prijs. En dit veelal binnen een aantal werkdagen.

Vipbus Hoorn, zakelijk vervoer op maat!

Heeft u een bedrijf in de buurt van Hoorn en u bent ook op zoek naar vipvervoer? Wij verzorgen vipvervoer in Zwaag, Blokker, Schellinkhout, Grote Waal, Risdam of Zwaagdijk. Maar ook verder buiten Hoorn zijn wij u natuurlijk graag van dienst! Wij zijn bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Rotterdam, Roosendaal, Eindhoven, Den Haag en Breda om klanten op te halen of naar hun bestemming te brengen. 

Offerte aanvragen