Vipbus Westland

Vipbus Westland, gespecialiseerd in de verhuur van speciale touringcars en vipbussen in diverse uitvoeringen. Wij hebben niet het grootste wagenpark met de meeste voertuigen, maar wel het aanbod van vipbussen met de meest uitgebreide mogelijkheden. Wij komen tegemoet aan de wensen en behoeften van de consument.

vip bus verhuur westland

luxe bus huren westland

Vipbus Westland, kenmerkend door:

U kunt bij ons een luxe bus huren met unieke kenmerken. Wij hebben onze voertuigen volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze klanten. Hierdoor kunt u bij ons een luxe touringcar huren met de volgende bijzondere features:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Totale rondzit over het bovenbed
 • Draadloze microfoons
 • Multimedia installatie
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital Climat Control
 • Extra geluidsisolatie
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Multimedia installatie
 • Catering mogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • en nog veel meer

vipbusje huren westland

luxe busje te huur westland

Zakelijk vervoer met Vipbus Westland

Vipbus Westland maakt al jaren een groot succes van vervoer van zakelijke klanten. Uw relaties stellen het op prijs al ze worden opgehaald in een van onze voertuigen om bijvoorbeeld vanaf de luchthaven naar het Westland vervoerd te worden. Of hebben uw medewerkers een personeelsfeest georganiseerd. Regelmatig rijden wij als pendeldienst voor bedrijfsfeesten of afdelingsuitjes. Op maat gemaakt vervoer voor uw relaties, werknemers of collega's en laat hen een bijzondere avond beleven in een vipbus waarin zij kunnen genieten van de vele mogelijkheden. Uw representatieve en professionele prive chauffeur zal in stijl gekleed zijn en op hen wachten als dat nodig is.

Onderweg is het mogelijk om te werken, vergaderen en presenteren. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als mobiele vergaderruimte. De unieke vergaderopstelling, meerdere beelschermen, stroompunten en het draadloze internet bieden diverse mogelijkheden voor de zakelijke markt. Door de unieke mogelijkheden kunt u uw reistijd samen met collega's, klanten of zakenrelaties zo optimaal mogelijk besteden waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Stap in en laat u verbazen door de unieke mogelijkheden.

Westland Vipbus verhuur

Westland vipbus verhuur

Maar ook...

Regelmatig krijgen wij de vraag of vipbus Westland ingezet kan worden voor particuliere doeleinden. Daarom zijn onze voertuigen regelmatig te vinden bij bruiloften, jubilea, verjaardagen, etc. Deze gezelschappen zullen op bijzondere wijze worden vervoerd in onze vipcoaches naar hun event. Alles is er aan gelegen om u zo goed mogelijk van u dienst te zijn.

Je kan de Vipbus ook huren in andere steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en natuurlijk nog veel meer....

 

Vipbus huren Westland?

Wilt u meer informatie ontvangen over de tarieven en eventuele beschikbaarheid van een luxe busje huren? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Veelal ontvangt u van vipbus Westland een op maat gemaakte prijs.

Offerte aanvragen