Vervoer bedrijfsuitje

vip bus huren tot 16 personen

Vipbus huren tot 16 personen

Sinds 1964 is vipbus.nl de ervaren specialist in het verzorgen van zakelijk vervoer voor iedere gezelschapsgrootte. Bij ons kunt u een vip busje huren voorzien van alle opties om uw zakenreis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, daarmee bent u van alle gemakken voorzien.

Lees verder

vip bus huren

Vipbus huren tot 35 personen

Een exclusieve vipbus huren voor middelgrote gezelschappen met alle gewenste opties en aanvullende services? Onze multimediale vipbussen zijn optimaal inzetbaar voor een zakenreis en voorzien van alle faciliteiten om uw reis optimaal te laten verlopen.

Lees verder

vipbus huren

Vipbus huren tot 50 personen

Voor grote gezelschappen kunt u bij ons een luxe bus huren van het hoogste niveau. Deze specials zijn voorzien van een totale rondzit in vergaderopstelling en alle wenselijke functionaliteiten. Maak uw businesstrip tot een optimaal ontspannen of productieve reis. 

Lees verder

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje en ben je daarvoor op zoek naar vervoer? Dan ben je bij vipbus.nl aan het juiste adres. Voor ieder bedrijfsuitje hebben wij passend vervoer klaar staan. Of het nu gaat om een klein gezelschap of een groter gezelschap. Of je nu op zoek bent naar luxe, stijlvol vervoer of juist feestelijk vervoer. Wij staan graag voor je klaar om het vervoer tijdens een bedrijfsuitje te verzorgen.

Luxe vervoer bedrijfsuitje

Wanneer je er voor kiest om een luxe busje, een touringcar of misschien zelfs meerdere busjes of bussen van vipbus.nl te huren, ben je verzekerd van stijlvol luxe vervoer wat van alle gemakken is voorzien. Onze bussen hebben een stijlvolle uitstraling en hebben een comfortabele inrichting. Daarbij beschikken onze vipbusjes en vipbussen over allerlei unieke eigenschappen, zoals een professionele geluidsinstallatie, koffiemachines, beeldschermen, koelingen gevuld met drankjes, 5G internet en nog veel meer.

De voordelen van vipbus.nl

Wanneer je een bedrijfsuitje hebt georganiseerd en hebt gekozen voor het vervoer van vipbus.nl, nemen wij een hoop zorgen voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw collega's veilig op de bestemming aan komen en natuurlijk ook weer veilig terug worden gebracht. Zo kan iedereen, mochten zij dat willen, rustig een drankje drinken en hoeven er geen BOB's geregeld te worden. Onze chauffeurs bepalen vooraf de beste route en nemen ook de eventuele parkeerstress bij jullie weg. Jullie hoeven alleen maar in te stappen en wij regelen de rest. Op de dag van het bedrijfsuitje hoef jij je dus in ieder geval geen zorgen meer te maken over het vervoer en heb je alle tijd om ervoor te zorgen dat de rest van het bedrijfsuitje goed verloopt, of om natuurlijk zelf van het bedrijfsuitje te kunnen genieten.

Vervoer bedrijfsuitje in verschillende maten

Bij vipbus.nl heb je de keuze uit diverse luxe busjes en vipbussen. Of je nu een bedrijfsuitje plant voor een klein team of voor een groot bedrijf. Wij hebben diverse opties op het gebied van vervoer voor een bedrijfsuitje. We hebben kleine busjes te huur voor groepjes tot 5 personen, maar ook grote vipbussen voor groepen tot 50 personen en diverse opties daar tussenin. Het maakt dus niet uit voor hoeveel mensen jij vervoer voor een bedrijfsuitje zoekt, bij vipbus.nl ben je aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons wagenpark voor ons complete en meest actuele aanbod.

Ons wagenpark

Feestelijk vervoer bedrijfsuitje

Bij vipbus.nl kun je voornamelijk vipbusjes en vipbussen huren. Dit zijn luxe bussen met een stijlvolle uitstraling en deze bussen zijn van alle gemakken voorzien. Ben je op zoek naar wat meer feestelijk vervoer zodat de rit naar de bestemming van het bedrijfsuitje al een feestje wordt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Partybus.nl is namelijk een onderdeel van ons, dus ben je op zoek naar een feestbus? Dan staan wij graag voor je klaar. Neem een kijkje op partybus.nl voor de mogelijkheden voor partyvervoer bedrijfsuitje.

Vervoer bedrijfsuitje huren bij vipbus.nl?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij je graag naar ons offerte formulier. Wanneer je het offerte formulier zo compleet mogelijk invult kunnen wij de beschikbaarheid controleren en bij beschikbaarheid vrijblijvend een offerte op maat maken. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen