8 persoons vipbus

Met 5 tot 8 personen vorstelijk vervoerd worden en nieuwsgierig naar het tarief vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan > offerte aanvragen

Zoekt u een vip busje voor meer dan 8 personen, kijk dan op DEZE pagina

Een comfortabele vipbus huren voor kleine gezelschappen kan bij vipbus.nl, omdat wij ook een vestiging hebben op de Belgische grens kunnen wij ook onze Belgische klanten bedienen.  

Wilt u een business trip organiseren voor 5 tot 8 passagiers en is een taxibusje niet wat u hiervoor in gedachte heeft dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn met een van onze midi-VIP-busjes, gemaakt voor een luxe verplaatsing van van kleine groepen. Onderweg toch van alle gemakken voorzien, extra comfortable vering, extra geisoleerde motor en natuurlijk een gediplomeerde directie chauffeur welke uw gezelschap als een gastheer zal vervoeren. 

8 persoons vip busje, de eigenschappen

Ook onze kleine vipbussen hebben de kenmerkende nachtblauwe kleur van buiten. Het interieur van onze kleinere VIP-busjes is bewust wat lichter gehouden omdat dit een wat meer ruimtelijke sfeer creëert. Natuurlijk zijn de zitplaatsen voorzien van tafeltjes, bekerhouders en desgewenst is er koffie aan boord, frisdranken of andere versnaperingen.  

8 persoons vipbusje

vipbusje 8 personen huren

Dus of u nu met 8, 12 of 16 VIP's wil reizen, voor elke groeps grootte passend VIP-vervoer. Op deze pagina > 16 persoons vipbus vind onze volgende stap voor grotere groepen. Onze 8 persoons VIP-Busjes hebben o.a. de volgende kenmerken: 

 • verstelbare lederen stoelen
 • extra geïsoleerde motor
 • 220V aansluitingen
 • multimedia installatie
 • comfortabele automatische versnellingsbak 
 • 2 beeldschermen
 • bagageruimte 
 • UV block privacy isolatieglas 
 • comfor veerpakket optie 
 • digitale climaat beheersing  
 • Diverse catering faciliteiten
 • Discrete binnenverlichting

vipbusje 8 personen huren

vipbus 8 personen

Deze opties kenmerken onze 8 persoons vip busjes in luxe en comfort. Elke reservering behandelen wij met de beste zorg en wij hanteren een ruime planning. Inhoudelijk betekend dat dat het vrijwel nooit een probleem is als uw rit uitloopt of gedurende dag het programma veranderd.
Wij verzorgen het vervoer voor diverse grote multinationals o.a. in de petrochemische- en farmaceutische industrie en kunnen ook snel inspelen op onverwachte ritopdrachten.

8 persoons vipbusje huren?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van een vip busje huren?Ga naar het contactformulier en/of offerteformulier in. Wij sturen uw aanvraag meteen door, waardoor u een offerte op maat toegestuurd krijgt. Het huren van een 8 persoons vipbus is slechts een klik verwijderd.

U heeft een logistiek vraagstuk waarbij u de inzet van een 8 persoons vip busje nodig heeft. U heeft niet zomaar een simpel busje nodig, maar een uit het vipsegment. Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons wagenpark bestaat enkel uit bijzondere voertuigen in diverse uitvoeringen. 

Vip busje huren, de keuze:

Hieronder vindt u een selectie uit ons aanbod:

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking en de scherpste prijzen aangeboden worden. Door het inventariseren van de wensen en behoeften van de consument zijn we bij deze maatschappijen terecht gekomen.

7 persoons vip busje huren?

Zijn jullie met een groep van 7 personen? Dan hebben we naast onze 8 persoons vip busjes ook nog een uniek 7 persoons vip busje voor je klaar staan. Ook dit 7 persoons luxe busje beschikt over een keukenhoekje en meerdere beeldschermen:

vip busje 7 personen

luxe busje huren 7 personen

7 persoons luxe busje

7 persoons luxe busje

De unieke kenmerken van onze specials

Een 8 persoons vip busje heeft vergelijkbare mogelijkheden als bijvoorbeeld een 16 persoons vip busje, maar kijkend naar de grote vipbussen tot 50 personen is hierin wel een verschil merkbaar. Hieronder vindt u een selectie van de diverse features.

 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Lederen fauteuils
 • Luxe keukenhoek
 • Mogelijkheid tot catering & branding
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Presentatie mogelijkheden
 • 4 tot 42 LCD videomonitoren
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • en nog veel meer

8 persoons vip busje huren

8 persoons vipbusje

Nergens anders in Europa zult u een vipbus met deze mogelijkheden. Neemt u gerust een kijkje in het foto album of kijk een van de vele filmpjes uit de online videopagina. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Alles is mogelijk en wij zoeken samen met u altijd naar een passende oplossing.

8 persoons vip busje huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden voor de inzet van een 8 persoons vip busje? Om uw prijs zo goed mogelijk samen te stellen, vragen wij u enkel om het offerte formulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

Wilt u een 8 persoons vip busje huren en bent u benieuwd of dat ook mogelijk is in uw regio? Vipbus.nl werkt samen met een collectief aan vervoermaatschappijen door het gehele land. Hierdoor kunt u bij ons altijd een 8 persoons vip busje huren tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of u een vip busje voor 8 personen wilt huren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht. Bij vipbus.nl is het allemaal mogelijk!

Vip bus 8 personen huren voor uw zakelijke uitstap. Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verzorgen van vipvervoer voor grotendeels de zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring en onze marktpositie binnen de Benelux bent u zeker van op maat gemaakt vervoer. Deze vip bus 8 personen is precies wat u zoekt bij het oplossen van uw logistieke probleem.

Vip bus verhuur met diverse mogelijkheden

De diverse voertuigen die wij aanbieden, zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden die uw reis vergemakkelijken. De diverse features zijn aan de hand van marktonderzoek tot stand gekomen en verwerkt in het interieur van deze bijzondere vipbussen.

vipbus 8 personen

8 personen vipbus

Vip bus 8 personen, de mogelijkheden

vipbusje huren tot 8 personen

verhuur luxe busje 7 personen

Landelijke dekking verhuur vipbussen:

Continu zijn wij bezig om het wagenpark aan te passen op de wensen en behoeften van de consument. Daarom werken wij samen met meerdere maatschappijen om u een zo divers mogelijk aanbod te kunnen bieden, maar ook om een landelijke dekking te kunnen bieden. Door deze dekking zijn zij snel ter plaatse en heeft dit een positief invloed op de kostprijs van het huren van een vip bus 8 personen.

Vip bus 8 personen geschikt voor elke gelegenheid

Door de jaren heen hebben wij onze voertuigen ingezet voor een scala aan gelegenheden op zakelijk en particulier vlak. Door de exclusiviteit en de vele mogelijkheden is dit het vervoer voor het bedrijfsleven. Hieronder vindt u een overzicht van de events waarbij een van onze vipbussen is ingezet.

vip busje huren 8 personen

luxe vip busje huren 8 personen

Vip busje huren 8 personen voor zakelijk vervoer

Onze 8 persoons vipbusjes zijn ook inzetbaar als mobiel kantoor voor een zakelijke rit. Onderweg kunt u vergaderen in onze mobiele vergaderruimte of wel vergaderbus. Op deze manier kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Een vip busje huren 8 personen is dus ideaal voor zakelijk vervoer. Wanneer u hiervoor kiest kunt u kostbare reistijd zo optimaal mogelijk besteden.

vipbusje 8 pers

8 pax busje

8 persoons vip busje huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een vip bus 8 personen? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts 5 minuten kunt u uw gegevens invullen. Aan de hand van deze gegevens kan de administratie voor u kijken wat de beste oplossing is voor het realiseren van uw vervoer. Veelal heeft u een voorstel op maat ontvangen binnen een aantal werkdagen.

8 persoons vip busje huren en meer...

Naast onze 8 persoons busjes, kunt u bij ons ook diverse andere vipbussen huren. Het maakt niet uit voor welk gezelschap of welk event u een vipbus wilt huren, bij vipbus.nl vindt u altijd een vipbus die aansluit op uw wensen. Ons wagenpark beschikt over diverse kleine en diverse grote bussen:

Wist u dat wij met onze 8 persoons vip busjes klaar staan voor ritten binnen heel Nederland en België? Dus wilt u bijvoorbeeld opgehaald worden in Den haag en vervolgens naar Utrecht gebracht worden? Of wilt u een rondrit door brabant organiseren langs Eindhoven, Breda en Tilburg? Bij vipbus.nl kan het allemaal, zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te vinden in Utrecht en Rotterdam. Verder verhuren wij ook regelmatig vipbussen voor vliegveld vervoer van en naar Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Zoals u kunt zien is niets te gek bij vipbus.nl!

Vip busje 8 personen huren

U hoeft niet verder te zoeken! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van de meest bijzondere vipbussen. Kortom, een vip busje 8 personen huren voor uw logistiek probleem. Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze uitvoering is een van de meest verhuurde modellen in Europa, maar wij gaan net een stapje verder om u zo goed mogelijk te vervoeren. Gaat ueen vip busje 8 personen huren? Of misschien een van onze andere modellen.

8 persoons vip bus amsterdam

8 persoons vip bus amsterdam

Online wagenpark

Een aanbod dat aansluit op de wensen en behoeften van de zakelijke gebruiker. Om u zo goed mogelijk te vervoeren tegen de juiste prijs, werken wij samen met meerdere maatschappijen die exclusiviteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor vipbus.nl belangrijk dat onze partners meer doen dan enkel reizigers brengen van A naar B. Op het moment dat u een vip busje 8 personen huren zoekt, zullen wij deze doorsturen naar onze collega's

Door de jaren heen zijn onze voertuigen voor een scala aan gelegenheden ingezet. Met name de zakelijke gebruiker is een welkome gast in onze voertuigen. Wij kunnen op elk gewenste bestemming komen. Onze chauffeurs bereiden de rit goed voor, zodat zij weten wat ze kunnen verwachten tijdens de reis.

8 personen vipbus huren

8 pers vipbus huren

Vip busje 8 personen huren voor:

 • Bedrijfsfeesten
 • Teambuildingactiviteiten
 • Product- en bedrijfspresentatie
 • VIP vervoer tijdens events
 • Galavervoer
 • Bruiloften
 • Bedrijfsbezoeken 
 • en nog veel meer

U kunt het niet zo gek bedenken of het is mogelijk. Al eerder hebben wij aangegeven dat wij het grootste deel van onze ritten voor de zakelijke klant verrijden. Het laatste jaar zien wij een toename in ritten vanuit de Belgische markt. 

Wilt u een vip busje 8 personen huren en wilt meer informatie ontvangen? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. In slechts een vijftal minuten heeft u uw reis samengesteld. Aan de hand van uw gegevens kan onze administratie kijken wat de beste oplossing en prijs is. Indien nodig, zullen wij u aanvraag doorsturen naar onze collega's. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte aanbieding.

 

Vele andere mogelijkheden bij vipbus.nl:

Offerte aanvragen