Vipbus Barneveld

Vipbus Barneveld is de maatschappij welke zijn voertuigen heeft afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Door de jaren heen hebben wij een een goed gevulde portfolio met diverse voertuigen. Het wagenpark is misschien niet het grootste in kwantiteit, maar wel in kwaliteit. U kunt hier namelijk een personenbus huren met unieke eigenschappen waardoor het mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen. Bij het ontwikkelen van deze bussen is ook rekening gehouden met het comfort waardoor u onderweg natuurlijk ook heerlijk kunt ontspannen.

Barneveld Vipbus

Barneveld Verhuur vipbus

Vipbus Barneveld, het aanbod:

U kunt bij ons een luxe touringcar huren in verschillende soorten en maten. Dus wilt u een luxe bus huren dan kunt u onder andere uit de volgende mogelijkheden kiezen:

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen doordat vipbus Barneveld is gaan samenwerken met meerdere aanbieders van bijzondere luxe bussen. Door dit collectief proberen we het aantal lege kilometers te beperken. Dit heeft positieve gevolgen voor de prijs. Doordat wij hogere prijzen hanteren dan onze concurrenten zijn wij altijd de duurste, maar dit is het geld meer dan waard.

vip touringcar huren

mobiel kantoor

Vipbus Barneveld, de unieke features...

Tijdens de reis kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die de luxe bus heeft te bieden om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten. Of het nu een presentatie of een vergadering is? Alles is mogelijk en wat kunt u van onze voertuigen verwachten.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Totale rondzit met comfortabele en lederen zetels
 • Climat control
 • Cateringmogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Belettering op maat
 • Multimedia installatie
 • en nog veel meer

Nergens in Europa zult u vergelijkbare voertuigen met dergelijke eigenschappen. Er zijn diverse maatschappijen welke beschikken over 16 persoons vipbussen, maar onze klanten zoeken meer dan enkel het brengen van A naar B. Wij kijken naar de mogelijkheden betreffende presentaties en vergaderingen en maken daar een selectie uit.

vip bus huren barneveld

kantoorbus huren barneveld

Vipbus Barneveld, de vele mogelijkheden

Bovenstaande unieke eigenschappen hebben wij vooral gericht op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten, maar deze eigenschappen bieden ook diverse mogelijkheden voor particuliere klanten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de luxe bussen van Vipbus Barneveld. Om deze reden worden onze voertuigen bijvoorbeeld regelmatig ingezet bij de volgende gelegenheden:

Zoals u kunt zien worden onze voertuigen verhuurd voor een heleboel uiteenlopende gelegenheden, dit komt door de unieke mogelijkheden die de luxe bussen Vipbus Barneveld bieden. Een aantal van onze luxe bussen zijn zelfs compleet ingericht als rijdend kantoor of mobiele vergaderruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vipbus of vip touringcar voor uw rit naar bijvoorbeeld Schiphol Airport? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers bespreken graag samen met u wat er mogelijk is.

vipbus huren barneveld

luxe bus verhuur barneveld

Bij vipbus Barneveld bent u aan het juiste adres voor luxe vervoer op maat. Wij hebben diverse soorten luxe bussen en touringcars voor u klaar staan. Al onze voertuigen zijn luxe uitgevoerd en hebben een stijlvolle uitstraling. Voor kleine gezelschappen tot 5 personen kunt u bij ons een mooie Mercedes Vito huren. Bent u met een gezelschap van 6 tot 19 personen? Dan hebben wij diverse Mercedes Sprint busjes te huur, deze busjes zijn van alle gemakken voorzien, zo kunt u onderweg heerlijk ontspannen, maar is het voor zakelijke klanten ook mogelijk om onderweg te werken. 

U kunt bij Vipbus Barneveld niet alleen mooie Mercedes busjes huren, wij hebben namelijk ook nog diverse andere mooie voertuigen voor u klaar staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook nog The Executive Mobile Conference voor u klaar staan die uitermate geschikt is als mobiel kantoor. Voor ons gehele aanbod klik hier.

Meer informatie over Vipbus Barneveld?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe busje huren bij vipbus Barneveld? U kunt het online offerte formulier invullen. Aan de hand van uw rit gegevens kunnen wij de scherpste prijs maken. Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Vul de offerte voor een bus zo compleet mogelijk in. Hoe completer, des te sneller kunnen wij een prijs maken. Wij zorgen ervoor dat u uw reistijd optimaal kunt benutten.

Vipbus Barneveld en meer....

Wist u dat Vipbus Barneveld niet alleen voor u klaar staat voor ritten in de omgeving van Barneveld? Vipbus Barneveld is actief door heel Nederland én België! Het maakt dus niet uit of u nou een rit wilt boeken in Heerlen, Berkelland, Drachten, Goeree Overflakkee of Hollands Kroon, wij staan altijd voor u klaar! Onze voertuigen staan gestald door heel Nederland in de buurt van de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Breda en Tilburg, hierdoor kunnen wij onze voertuigen ten alle tijden tegen de scherpste prijs aanbieden. Om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit kunt u het beste het offerte formulier invullen.

Offerte aanvragen