Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Vipbus Rotterdam The Hague Airport biedt vele mogelijkheden voor luxe zakelijk vervoer van en naar het vliegveld. Dus zoekt u bijvoorbeeld vervoer om belangrijke internationale klanten of zakenrelaties in stijl van Rotterdam The Hague Airport op te halen? Dan is vipbus.nl u graag van dienst. Bij Vipbus Rotterdam The Hague Airport vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Wij hebben een zeer uitgebreid wagenpark met vipbussen en vip busjes waardoor er altijd wel een voertuig beschikbaar is die aansluit bij uw gezelschap.

Zakelijk vervoer met Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Door de jaren heen hebben wij meerdere vipbussen en vipbusjes aan ons wagenpark toe kunnen voegen. Alle vipbussen die u bij ons kunt huren beschikken over een luxe en zakelijke uitstraling en diverse bijzondere features. Hierdoor zijn de vipbussen van Vipbus Rotterdam The Hague Airport uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Zo zijn een aantal van onze vipbussen bijvoorbeeld uitermate geschikt om in te vergaderen of presentaties te verzorgen. Deze features hebben wij aan onze bussen toegevoegd omdat wij weten hoe kostbaar tijd kan zijn voor onze zakelijke klanten. Hierdoor kunnen zij hun reistijd zo optimaal mogelijk benutten.

Het wagenpark van Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Rotterdam The Hague Airport bestaat uit een verzameling van diverse luxe bussen en busjes. Door het grote aanbod hebben wij altijd een vipbus of vip busje te huur die aansluit op uw wensen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er wel een geschikt voertuig bij ons te huur. Onderstaande voertuigen verhuren wij regelmatig voor het vervoeren van klanten van en naar Rotterdam The Hague Airport:

rotterdam The Hague airport

The Hague Airport Rotterdam

Vipbus Rotterdam The Hague Airport, de kenmerken..

Door de jaren heen hebben wij onder andere regelmatig het vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport verzorgd voor diverse bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hiermee op hebben gedaan op het gebied van business travel weten wij precies hoe wij in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Om deze reden hebben wij de volgende features toegevoegd aan een aantal van onze vipbussen:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Luxe lederen stoelen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multimedia systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Diverse LCD schermen
 • Wireless Internet Acces Point
 • Instelbare binnenverlichting
 • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
 • Koelkasten gevuld met een standaard assortiment drank (tegen meerprijs)
 • Digital Climat Control
 • Branding mogelijkheden
 • En nog veel meer..

Vipbus Rotterdam The Hague Airport, de mogelijkheden..

Onder andere door bovenstaande kenmerken van Vipbus Rotterdam The Hague Airport zult u niets te kort komen tijdens de rit. Deze kenmerken zorgen er niet alleen voor dat de voertuigen van vipbus.nl uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer van en naar het vliegveld, ook voor diverse andere doeleinden zijn onze vipbussen en vipbusjes goed inzetbaar. Wij verhuren onze voertuigen bijvoorbeeld regelmatig voor de volgende doeleinden:

Onze luxe cateringservice

Wij van Vipbus Rotterdam The Hague Airport leggen onze klanten graag voorledig in de watten. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Om onze klanten nog meer te kunnen verwennen hebben wij ook een luxe cateringservice. Voor deze service werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving. Dus wilt u graag een hapje eten of wat drinken onderweg? Laat ons uw wensen dan ruim op tijd weten en wij zorgen er voor dat alles voor u klaar staat tijdens de rit. Neem een kijkje op onze cateringlijst om meer te weten te komen over de mogelijkheden en prijzen. Staat hier niet precies tussen wat u zocht? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met u wat er alsnog mogelijk is om aan uw wensen te voldoen.

Meer info Vipbus Rotterdam The Hague Airport?

Bent u na het bekijken van deze website overtuigd en wilt u graag een luxe touringcar huren van Vipbus Rotterdam The Hague Airport? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Voor overige vragen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar of u kunt het contact formulier invullen op onze website.

Vipbus Rotterdam Airport biedt vele mogelijkheden voor zakelijk vervoer van en naar het vliegveld. Zoekt u bijvoorbeeld luxe vervoer om belangrijke internationale klanten, zakenrelaties of collega's op te halen van Rotterdam Airport? Dan bent u bij Vipbus Rotterdam Airport aan het juiste adres. Hier vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Door ons uitgebreide wagenpark met unieke voertuigen is er altijd een vipbus voor u beschikbaar die aansluit op uw wensen.

Luxe zakelijk vervoer met Vipbus Rotterdam Airport

Door de jaren heen hebben wij diverse luxe vipbussen en vip busjes toe kunnen voegen aan ons wagenpark. Al onze voertuigen beschikken over een luxe en zakelijke uitstraling. Hierbij hebben een aantal van onze voertuigen ook bijzondere eigenschappen die bijzondere oplossingen bieden voor zakelijk vervoer. Zo is het in een aantal van onze luxe bussen bijvoorbeeld mogelijk om te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze manier kunt u met Vipbus Rotterdam Airport uw reistijd optimaal benutten en gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens de reis.

Vipbus Rotterdam Airport, de voertuigen..

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij een groot wagenpark. Dus wilt u een vipbus of vip busje huren met bijzondere eigenschappen voor zakelijk vipvervoer? Dan bent u bij Vipbus Rotterdam Airport aan het juiste adres. De volgende voertuigen zetten wij regelmatig in voor ritten van en naar Rotterdam Airport:

De bijzondere eigenschappen van Vipbus Rotterdam Airport

Door de jaren heen hebben wij het vervoer van en naar Rotterdam Airport verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vipbussen zoveel mogelijk aangepast. Hierdoor kunt u in een aantal van onze vipbussen gebruik maken van de volgende bijzondere features:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Luxe lederen stoelen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Meerdere LCD schermen
 • Wireless Internet Acces Point
 • Instelbare binnenverlichting
 • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
 • Koelkasten gevuld met een standaard assortiment drank
 • Digital Climat Control
 • En nog veel meer..

Luxe vervoer met zakelijke mogelijkheden

Met de luxe bussen van vipbus.nl kunt u bijvoorbeeld een groep belangrijke zakenrelaties in stijl ophalen van Rotterdam The Hague Airport. Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat uw zakenrelatie niets te kort komt gedurende de rit. Alles is aanwezig om heerlijk te kunnen ontspannen, maar het is ook mogelijk om onderweg alvast aan het werk te gaan, te vergaderen of een presentatie te verzorgen. Op deze manier kunt u de reistijd op optimaal mogelijk besteden. Onze voertuigen zijn ingericht als een echte rijdende kantoors, daarom noemen wij dit ook wel vergaderbussen. Dus wilt u een mobiele vergaderruimte huren?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vipbus Rotterdam Airport, de mogelijkheden..

Zoals u ziet bent u tijdens een rit met een luxe busje van Vipbus Rotterdam Airport van alle gemakken voorzien. Bovenstaande features zorgen er dan ook voor dat de vipbussen niet alleen geschikt zijn voor vliegveld vervoer, maar ook voor:

Onze cateringmogelijkheden

Tijdens de rit leggen wij onze klanten graag volledig in de watten. Om deze reden bieden wij u ook een luxe cateringservice. Dus wilt u graag kunnen genieten van een hapje en een drankje? Dan is dat bij Vipbus Rotterdam Airport zeker mogelijk! Standaard zijn de koelkasten in onze bussen gevuld met bier, wijn en fris, hier kunt u tegen bijbetaling gebruik van maken. Wilt u wat anders drinken onderweg, zoals koffie of sterke drank? Geef dit dan vooraf bij ons aan, de mogelijkheden en prijzen vindt u op onze drankenlijst.

Wilt u een luxe bus huren en wilt u hiernaast ook graag nog wat eten? Dan kunt u bij ons kiezen uit diverse snacks en borrelhapjes maar ook uit complete maaltijden. Onze cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst.  Om catering van de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving. Deze cateraars werken enkel en alleen met dagverse producten.

Vipbus huren?

Bent u na het bekijken van deze pagina overtuigd en wilt u graag een vipbus of vip busje huren van Vipbus Rotterdam Airport? Dan verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een prijs voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of middels het contactformulier.

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor het verzorgen van vipvervoer van en naar Rotterdam Airport. Wij halen u, uw internationale klanten, zakenrelaties of collega's ook graag op van Schiphol Airport, Maastricht Aachen Airport of Eindhoven Airport. Maar ook voor diverse andere soorten ritten bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Zoekt u bijvoorbeeld luxe groepsvervoer voor een rit in Amsterdam, Utrecht, Breda of Den Haag? Ook dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst!

 

Vipbus Rotterdam The Hague Airport en meer...

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor het verzorgen van luxe vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport. Ook voor diverse andere ritten staan wij graag voor u klaar. Wij zijn actief door heel Nederland. Wij halen u, uw klanten of zakenrelaties daarom ook graag op van Schiphol Airport of Eindhoven Airport. Daarnaast halen wij u bijvoorbeeld ook graag op in het centrum van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda of Tilburg. Alles is bij ons mogelijk! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit.

Offerte aanvragen