Vip bus huren

Wilt u een vip bus huren? Vipbus.nl staat voor uniek en bijzonder vervoer in een zakelijk jasje. Wij bieden producten en diensten aan van uitmuntend niveau. Onze voertuigen en chauffeurs bieden net dat beetje meer dat u niet bij de concurrent vindt. Zakelijk vervoer realiseren wij in een van onze vele voertuigen. Om u een beeld te schetsen van de diverse voertuigen vindt u hieronder een beknopte omschrijving.

Vip bus huren, wat bieden wij u:

Bovenstaande voertuigen staan gestald in de buurt van de grote steden van Nederland, zodat wij in beperkte tijd aanwezig zijn op locatie. Dit heeft gunstige voordelen voor de lege kilometers en de uiteindelijke huurprijs. Wij zijn continu op zoek naar partners welke voertuigen in bezit hebben die net dat beetje meer kunnen bieden. Door dat beetje meer onderscheiden wij ons van de concurrentie. Dit is vip bus huren van een ander niveau.

vip bus hurenvipbus huren

Kenmerken van een vip bus

 • Totale rondzit over het gehele bovendek (Reference & Experience)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme, instelbare verlichting
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Digital climat control
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Belettering op maat 
 • Professioneel geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Dit en nog vele mogelijkheden maken van uw reis een bijzondere trip. Onderweg kunt u ervoor kiezen om te presenteren of te vergaderen. Loze reistijd wordt omgezet in geïnvesteerde tijd. Niks is onmogelijk. Wij denken graag met u mee als het gaat om het inzetten van onze bijzondere voertuigen voor uw zakelijk event.

vip bus hurenvip bus huren

Specialist vip bus verhuur

Doordat wij al jaren lange ervaring hebben met het organiseren van zakelijk vipvervoer kunnen wij onszelf specialist noemen op het gebied van vip bus vervoer. Service staat bij ons voorop en daarom zal u een vip bus huren via vipbus.nl een fijne ervaring voor u zijn. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen, voor ons is niets te gek. Heeft u nu nog weinig ervaring met vip bus huren? Wij kunnen ook adviseren op het gebied van vipvervoer. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Wilt u een vipbus inzetten bij een bijzonder project en zijn daar speciale aanpassingen voor nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen. 

Tarieven en beschikbaarheid vip bus huren

Wilt u een vip bus huren en graag de tarieven en beschikbaarheid ontvangen. Graag adviseren wij u om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Gaat u een vip bus huren? Wij zorgen voor de beste prijs kwaliteit verhouding!

Vip bus huren inclusief catering

Gaat u een vip bus huren bij ons en wilt u graag genieten van een lekker hapje of drankje onderweg? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende catering opties. Of u nou kiest voor een ontbijt, lunch, diner of snacks onderweg, onze catering is altijd van uitmuntende kwaliteit. Wij hebben door de jaren heen met vele verschillende cateraars samen gewerkt en werken ondertussen  alleen nog maar met de beste cateraars uit de omgeving samen. Bij vipvervoer hoort volgens ons namelijk alles van de beste kwaliteit te zijn. Onze cateraars werken altijd met dagverse producten, waardoor een vip bus huren inclusief catering altijd een goed idee is!

Vip bus huren voor iedere gelegenheid

Wij hebben onze vip bussen ingezet bij diverse evenementen. De opties die onze bussen bieden zijn eindeloos. Doordat onze vip bussen ontzettend multifunctioneel zijn onze bussen inzetbaar bij iedere gelegenheid. Wij hebben al samengewerkt met vele verschillende bedrijven en kunnen hierdoor heel goed inspelen op diverse soorten groepen met een diversiteit aan wensen. Voor vervoer voor (zakelijke) vip gegelegenheden bent u bij ons dus aan het juiste adres.  U kunt een vip bus huren voor diverse soorten evenementen, zoals:

Met de bovenstaande evenementen hebben wij door de jaren heen al veel ervaring opgedaan, maar ook met andere evenementen hebben wij ervaring. Dus wilt u vipvervoer regelen voor een speciaal evenement? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres om een vip bus te huren. Wij kunnen u adviseren hoe een vip bus het beste ingezet kan worden, zodat elk event waar u een vip bus voor huurt succesvol zal verlopen!

Vip bus huren door de gehele Benelux!

Door de jaren heen heeft u onze vip bussen door de gehele benelux kunnen zien rijden. Doordat wij door de hele Benelux diverse standplaatsen hebben dicht bij de grote steden, is er altijd een vipbus beschikbaar bij u in de buurt. Op deze manier is het mogelijk om de ritten zo voordelig mogelijk voor u te prijzen omdat we maar weinig kilometers maken met lege bussen. Dus wilt u een luxe vip bus huren tegen een voordelige prijs? Of u nou een vipbus wilt huren in Amsterdam of in Brussel, bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben klanten door de gehele Benelux en zijn om die reden vaak te zien in de volgende steden:

Wilt u een vip bus huren in plaats die hierboven niet genoemd is? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! 

Grenzeloze mogelijkheden bij een vip bus huren!

Met onze multifuntionele bussen is alles mogelijk. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, wij passen onze bussen naar uw wens aan. Doordat wij de afgelopen jaren met veel verschillende groepen en instanties hebben gewerkt kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant. Sommige klanten hebben speciale wensen en hebben daardoor een speciale aanpak nodig. Door de ervaring die wij op hebben gedaan, lukt het ons altijd om de vip bussen die bij ons gehuurt worden op de juiste manier in te zetten bij evenementen. Kiest u er voor om een vip bus te huren bij vipbus.nl dan zal het vervoer van en naar het evenement zeker geslaagd zijn!

Vipbus huren:

Wilt u meer informatie over het huren van een vip bus? Dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website! Middels deze weg ontvangt u snel een antwoord op al uw vragen. Bent u overtuigd van de voordelen van een vip bus huren bij vipbus.nl en wilt u daarom graag een vipbus bij ons huren? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan veelal binnen één werkdag een op maat gemaakte offerte.

Wilt u een vip bus huren maar bent u eerst nog benieuwd naar hoe wij de prijs berekenen? Dan leggen wij dat graag aan u uit! Allereerst berekenen wij het totale aantal kilometers, het aantal kilometers start bij het vertrek uit de standplaats en eindigt weer bij aankomst bij de standplaats. Hiernaast wordt er berekend hoeveel uur de chauffeur met de bus onderweg is. Hierbovenop komt altijd nog het vaste starttarief. Heeft u nog andere wensen? Dan kan het zijn dat wij hier nog een meerprijs voor rekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende extra's:

Naast deze extra's kunnen wij ook andere extra's voor u regelen. Laat ons vooraf altijd weten wat uw wensen zijn en zullen dan samen met u in overleg gaan over de mogelijkheden en de eventuele extra kosten. Aarzel niet, want wij ons is niets te gek!

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

 

Wij zijn continue bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van ons wagenpark. Hiervoor werken wij samen met een aantal bedrijven die ons helpen met het realiseren van onze ideeën. Hierdoor vindt u bij vipbus.nl het meest unieke en uitgebreide wagenpark op het gebied van vip bus verhuur. Bent u benieuwd naar onze unieke voertuigen? Neem dan eens een kijkje op onze youtube pagina voor een impressie.

 

 

Offerte aanvragen