Luxe personenbus huren

ABC Specials is de specialist als het gaat om verhuur luxe personenbus op maat. Onze hoofddoelstelling is niet alleen het vervoeren van A naar B, maar de mogelijkheden die onze voertuigen kunnen bieden zo optimaal mogelijk inzetten om uw event of reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Verhuur luxe personenbus kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden, maar u zult geen vergelijkbaar materiaal vinden op het Internet.

Verhuur luxe personenbus, ons portfolio

Niet alleen kunnen wij grote luxe personenbussen verhuren, maar ook in kleiner materiaal zoals een 8 persoons vipbusje of luxe personenwagens met chauffeur. Alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. Doordat wij samenwerken met verschillende vervoerders hebben wij luxe vervoersmiddelen in de verhuur die net dat extra bieden. U bent nieuwsgierig naar dat beetje extra.

verhuur luxe personenbusverhuur vipbus

Verhuur luxe personenbus, een beetje extra

Voor iedere gelegenheid: verhuur luxe personenbus

Verhuur luxe personenbus is dus meer dan alleen een chique vipbus. Door bovenstaande mogelijkheden is de bus in te zetten voor een scala aan gelegenheden. Beursstands, vergaderingen mobiel of op locatie, promotionele rondritten, product- en bedrijfspresentaties, trouwvervoer, galavervoer en nog veel meer.

luxe personenbus hurenverhuur luxe bus

Verhuur luxe personenbus met catering

Wanneer u tijdens uw rit in de gehuurde luxe personenbus wilt genieten van een hapje en drankje kunt u ook bij ons terecht! Bij ons heeft u namelijk de keuze uit diverse catering mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende ontbijt- of lunchpakketen, maar u kunt er ook voor kiezen om gezellig te gaan barbecueën met uw gezelschap. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen! Wanneer u voor een luxe personenbus kiest in combinatie met catering kunt u niets anders verwachten dan de beste kwaliteit. Wij werken namelijk samen met de beste cateraars die met verse producten werken en alles met zorg voor u bereiden. Op deze manier kunt extra genieten van een rit in een luxe personenbus van vipbus.nl!

Verhuur luxe personenbus met eindeloze mogelijkheden

Hoe bijzonder uw wens ook is, alles is mogelijk met onze multifunctionele vipbussen. Door de jaren heen hebben wij ritten georganiseerd voor verschillende soorten groepen en instanties, de ene groep had nog specialere wensen dan de andere. Voor sommige groepen is er een speciale aanpak nodig. Wij zullen er alles aan doen om elke rit succesvol te laten verlopen. Door de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan is mogelijk om onze vipbussen op de juiste manier in te zetten bij uw event.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze multifunctionele bussen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Op deze manier sluit ons verhuur luxe personenbus perfect aan bij uw gelegenheid of evenement!

 

Luxe personenbus huren?

Verhuur luxe personenbus, bent u ook geïnteresseerd in de tarieven en beschikbaarheid. Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. In slechts een paar minuten heeft u uw reis samengesteld. Aan de hand van uw ingevulde aanvraag kunnen wij u een prijs toesturen voor het meest geschikte vervoersmiddel. Veelal binnen een aantal werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Voor een impressie kunt u altijd terecht in ons foto album of op onze filmpagina.

Tarieven verhuur luxe personenbus

Bent u benieuwd hoe wij het tarief wat op uw op maat gemaakte offerte staat hebben berekend? Dat leggen wij u graag uit! Allereerst is er sprake van een starttarief, hier bovenop komt een bedrag voor het aantal kilometers die gereden zullen gaan worden (inclusief van en naar de standplaats). Hiernaast rekenen wij een bedrag voor het aantal uren dat de chauffeur onderweg is. Maakt u gebruik van de aanwezige drankjes, catering of andere extra's? Dan zal hier ook een bedrag voor worden gerekend. 

Luxe personenbus huren?

Bent u benieuwd wat de kosten voor uw rit dan gaan worden, dan kunt u natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen! Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website!

Heeft u  al eerdere ervaringen met ons verhuur luxe personenbus en wilt u uw mening graag delen? Stuur dan een berichtje middels ons contact formulier! Wij horen uw mening graag en zorgen ervoor dat uw mening zo spoedig mogelijk geplaatst zal worden wij de andere recencies!

Wilt u een luxe personenbus huren die uw zakelijk gezelschap op locatie brengt? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de Benelux zijn wij de maatschappij als het gaat om een luxe personenbus huren, waarbij servicegericht te werk gaan hoog in het vaandel staat. Gaat u bij vipbus.nl een luxe personenbus huren, lijkt het wel of u uw bedrijf op wielen huurt. Wat wij verhuren, is van hoge kwaliteit.

luxe personenbus luxe personenbus huren

Luxe personenbus huren, de opties:

U ziet dat wij een divers aanbod hebben in vipmateriaal. Niet alle voertuigen staan gestald bij onze hoofdvestiging, maar bij een aantal andere vestigingen zijn de overige voertuigen gestald om u te kunnen bedienen met vervoer op maat. Een bijkomend voordeel is dat door de verspreiding in stallingen de lege kilometers zoveel mogelijk worden beperkt. Dit heeft ook een positieve werking op de huurprijs van de diverse voertuigen. 

Luxe personenbus, de eigenschappen:

Wilt u een luxe personenbus huren en bent op zoek naar de grote varianten, zoals The Experience & The Reference? Dan huurt u de twee meest complete en multifunctionele vipbussen van Europa. Wij combineren vele wensen en behoeften met elkaar die zijn aangegeven door de zakelijke en particuliere gebruikers. Wat kunnen deze specials u zoal bieden.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme en instelbare binnenverlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Draadloze microfoons
 • Luxe keukenhoek
 • Multimedia installatie
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Mogelijkheid tot inzet van hostess
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Beletteringmogelijkheden
 • en nog veel meer

Dit zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die deze vipbussen u te bieden hebben. Bij een luxe personenbus huren, komt het regelmatig voor dat een opdrachtgever de vipbus wil laten beletteren met een op maat gemaakt ontwerp. Wij werken samen met een beletteraar die uw ontwerp toepast op het exterieur of interieur van de vipbus. Of het nu een kleine tekst, logo of foto betreft? Dat is geen enkel probleem. Ook komt het regelmatig voor dat onze personenbus compleet wordt ingepakt met een sticker. Een voorbeeld hiervan is het project met Major Lasor of T-mobile. Dit zijn mogelijkheden die altijd kunnen, mits u het op tijd aangeeft.

Cateringmogelijkheden bij luxe personenbus huren

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen bieden wij ruime cateringmogelijkheden aan onze klanten. Dus wilt u kunnen genieten van een hapje en een drankje tijdens de rit? Dan zijn wij u graag van dienst! Wilt u tijdens de rit bijvoorbeeld ontbijten, lunchen of dineren? Dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende pakketten. Hiernaast hebben wij ook de keuze verschillende soorten snacks en borrelhapjes. U vindt de verschillende opties op onze cateringlijst.

Wilt u alleen wat drinken tijdens de rit in de vipbus? In onze bussen is er altijd een standaardassortiment drank aanwezig waar u gebruik van kunt maken tegen een meerprijs. Dit standaardassortiment bestaat uit bier, wijn en fris. Wilt u liever iets anders drinken tijdens de rit? Geef dit dan vooraf bij ons aan en wij zorgen dat het aanwezig is in de bus. De prijzen van onze dranken vindt u ook op onze cateringlijst.

luxe personenbus huren?

Wilt u een luxe personenbus huren bij vipbus.nl en bent benieuwd naar de tarieven en eventuele beschikbaarheid? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. In slechts een vijftal minuten heeft u uw rit samengesteld. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze medewekers op zoek gaan naar de geschikte vipbus. Veelal ontvangt u op basis van beschikbaarheid een op maat gemaakte prijs.

Wilt u een luxe personenbusje huren? Vipbus.nl heeft ze in alle soorten en maten. Of het nu voor een klein gezelschap is of voor een paar honderd man? Niks is onmogelijk. Wij specialiseren ons in het verzorgen van vipvervoer voor met name de zakelijke markt met een gouden randje. Een luxe personenbusje huren of kiest u toch voor een van onze grotere varianten. Alles is mogelijk.

personenbusje hurenluxe personenbusje

Luxe personenbusje huren, maar ook:

U gaan een luxe personenbusje huren of een van onze andere modellen. Een aantal van bovenstaande modellen zijn gestald in de buurt van de grotere steden van Nederland, zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn. Door dit collectief worden de lege kilometers beperkt wat u terugziet in de tarieven die wij hanteren. Op het moment dat u naar de prijs kijkt, zult u misschien schrikken. Als u ziet, wat de kenmerken zijn van onze voertuigen zult u begrijpen waarop de prijs is gebaseerd, met name de grote vipbussen.

The Reference & The Experience, kenmerkend

 • Wireless Internet Access point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Comfortabele & lederen fauteuils
 • Digital climat control
 • Draadloos spraaksysteem
 • Extra geluidsisolatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • Uitgebreide keukenhoek
 • Luxe koffiezetautomaat
 • en nog veel meer

Ruime cateringmogelijkheden bij luxe personenbusje huren

Bij een vipbusje huren, hoort natuurlijk luxe catering. Wij werken al jarenlang samen met een cateraar die enkel werkt met dagverse en lokale producten om een culinarie verwennerij te garanderen. Of het nu een kleine versnapering of een uitgebreide maaltijd is? Doordat wij een bepaalde kwaliteit garanderen, is het ook belangrijk dat dit ook terug in de gerechten komt. In onze bijgevoegde cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee.

Luxe personenbusje huren?

Wilt u een luxe personenbusje huren en wil graag de tarieven en eventuele beschikbaarheid ontvangen? Middels het offerteformulier kunt u uw ritgegevens achterlaten. Aan de hand van de door u ingevulde aanvraag ontvangt u veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte prijs van onze administratie.

U kunt bij ons een luxe personenbusje huren in heel Nederland en België tegen de scherpste prijzen. Wij hebben onze luxe personenbusjes namelijk verdeeld staan over het hele land waardoor er maar weinig lege kilometers berekend hoeven te worden. Het maakt dus niet uit of u opgehaald wilt worden in Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Deventer of Utrecht. Wij staan graag voor u klaar!

Verhuur luxe busje, alles is mogelijk!!

Verhuur luxe busje uit het hoge segment. Zoekt u geschikt vervoer voor een klein gezelschap? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij beschikken naast luxe bussen ook over een breed netwerk aan vervoerders die dergelijke bussen aanbieden. Wij spreken ons netwerk aan op het moment dat er geen beschikbaarheid is of dat er een partner een gunstigere ligging heeft. In Nederland zijn voldoende maatschappijen van verhuur luxe busje.

luxe busje verhuurluxe busje verhuur

Verhuur luxe busje, kenmerkt zich door:

 • Luxe interieur 
 • Diverse TFT schermen
 • Presentatiemogelijkheden
 • Cateringmogelijkheden
 • Comfortabele stoelen
 • Geüniformeerde chauffeur
 • Geblindeerde ramen

Als u kiest voor een kleine vipcoach zult u in stijl en op comfortabele wijze worden vervoerd naar uw eindbestemming of event. Afhankelijk van het soort reis zal de chauffeur u zo goed mogelijk ondersteunen tijdens de reis. De chauffeurs met wie wij samenwerken, zijn gecertificeerd en beschikken over de nodige bagage om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u vaker met ons zaken gedaan en heeft de voorkeur voor een chauffeur kunt u dit aangeven en zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

Verhuur luxe busje voor diverse gelegenheden..

Onze voertuigen rijden door heel West-Europa. De klant is koning. Het maakt ons niet uit wat de bestemming is. Wij doen er alles om u zo veilig en comfortabel mogelijk op locatie te brengen. Om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden en gelegenheden vindt u hieronder een beknopte selectie.

 • Bedrijfsbezoeken
 • Promotionele rondreizen
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • Artiestenvervoer
 • Pendeldiensten
 • Shuttlevervoer
 • Luchthavenvervoer
 • en ga maar door

Meer informatie over vehuur luxe busje?

Wilt u meer informatie over verhuur luxe busje over de tarieven en eventuele beschikbaarheid? Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen. In slechts een aantal minuten heeft u uw aanvraag verstuurd. Aan de hand van deze aanvraag kan onze administratie de scherpste prijs samenstellen. U ontvangt veelal een antwoord van onze administratie binnen enkele minuten.

Verhuur luxe busje in uw omgeving?

Wilt u meer informatie over verhuur luxe busje in uw omgeving? Klik dan om één van de onderstaande links voor meer informatie over het huren van een luxe busje in uw buurt! 

Staat uw woon/werkplaats hierboven niet genoemd? Ook dan is het mogelijk om bij ons een luxe busje te huren, wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België! Wij raden u aan om het online offerte formulier in te vullen voor meer informatie over de tarieven voor uw rit.

Luxe busjes verhuur

Luxe busje huren? Geen probleem! De diverse mogelijkheden die wij ter beschikking stellen, zijn voorzien van een scala aan eigenschappen om uw reistijd optimaal te benutten. Tijdens de vele reserveringen voor een luxe busje huren, merken we dat onze consumenten dit als prettig ervaren.

huren luxe busjebusje huren luxe

Luxe busje huren, de kenmerken

 • Lederen zetels, in vergaderopstelling
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Diverse LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Representatieve chauffeur

Alles is aanwezig om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de verplaatsing zal de chauffeur u zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring met vipvervoer hebben wij vele verschillende gezelschappen en bedrijven mogen vervoeren. 

Naast het totale vervoer kunt u ook kiezen voor onze uitmuntende cateringservice. Deze dienst bieden wij aan in samenwerking met diverse cateraars. Deze bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen van dagverse maaltijden in diverse vormen. Wat dacht u van een snack of versnapering voor bij de koffie of een compleet verzorgde bbq met verse salades en stokbrood. Wij garanderen u een culinaire verwennerij.

Een luxe busje huren kan voor een scala aan gelegenheden. Door de minieme bedrijfsreclame kunt u de buitenkant van het busje beletteren. Dit is optioneel, maar hierdoor kunt u uw vervoer personaliseren. We hebben al voor veel bedrijven en events het vervoer verzorgd.

 • VIP vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Pendelvervoer tijdens events
 • Bedrijfsbezoeken
 • Product- en bedrijfspresenaties
 • Promotionele activiteiten

 

Wilt u een luxe busje huren en u wilt graag de prijzen en beschikbaarheid ontvangen? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. Na het ontvangen van uw aanvraag zal onze administratie uw reis berekenen en u een op maat gemaakt antwoord toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Neem eens een kijkje in het wagenpark en ontdek de vele mogelijkheden. 

Offerte aanvragen