Luxe touringcar huren

U bent op zoek naar een luxe touringcar voor uw reis? Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van luxe vipbussen. Naast het vervoer staat service bij onze chauffeurs hoog in het vaandel. Onze medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U wordt vervoerd in een van onze voertuigen die een scala aan mogelijkheden bevatten.

Luxe touringcar, kenmerkt zich door:

 • Wireless Internet Access PointB
 • Comfortabele, luxe & lederen fauteuils
 • Fauteuils gesitueerd in totale rondzit (uniek in Europa)
 • Draadloze microfoons
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Nachtblauwe kleurzitting
 • Extra geluidsisolatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Multifunctionele media installatie
 • Luxe koffie automaat
 • en nog veel meer

Deze luxe touringcar heeft alle luxe aan boord die u zich kan wensen. Uiteraard kunt u gebruik maken van de diverse presentatie mogelijkheden. Onze voertuigen hebben elk VGA aansluiting voor uw laptop. U kunt ook uw presentatie uploaden naar onze systemen. Alles is mogelijk.


Door de jaren heen hebben we naast particuliere klanten ritten verreden voor onze zakelijke klanten. De laatste jaren merken we een toename in offerte aanvragen en reserveringen vanuit de zakelijke sector. Om u een beeld te geven van de diverse opdrachtgevers en doeleinden, vindt u hieronder een kleine samenvatting

 • Amsterglam, The Communication company
 • Foot locker
 • Diverse banken
 • Overheidsinstellingen
 • Radio 538
 • Ziggo Sport
 • T-mobile
 • FIFA
 • Slam FM
 • Serious Request 3Fm
 • Sonos
 • en nog veel meer

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van deze luxe touringcar? We nodigen u uit om het offerteformulier in te vullen. Stel uw reis samen en veelal binnen een aantal werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Voor overige vragen kunt u het contactformulier  invullen.

Luxe touringcar huren, exclusief en bijzonder vervoer!!

Huren van exclusieve voertuigen met vele mogelijkheden

Binnenkort heeft u een speciale gelegenheid en u wilt in stijl worden vervoerd. Met uw gezelschap bent u op zoek naar een luxe bus  welke voldoet aan de wensen en behoeften van iedereen. Dan bent u hier aan het juiste adres. Gaat u op deze site een bus huren, dan zal er een icoon van een touringcar voor komen rijden. Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment voor een onvergetelijke ervaring.

Een bus huren met de volgende kenmerken

Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Lederen interieur
Comfortabele en luxueuze zetels
Luxe ingerichte keukenhoek
Draadloze spraakinstallatie
Meerdere LCD videomonitoren
Geblindeerde ramen
Nachtblauwe kleurzetting
Cateringmogelijkheden
Branding mogelijkheden
Professionele muziekcomputer
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
en nog veel meer

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden. Het meest unieke aspect aan onze vipbussen is de totale rondzit. U neemt plaats in een complete ronde op de meest comfortabele fauteuils welke in een luxe touringcar te vinden zijn. Deze opstelling is te vergelijken met die in een limousine. Vooral voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen en presentaties.

In ons wagenpark vindt u een gedetailleerde omschrijving van onze voertuigen. Via te klikken op "BELEVING" & "BELEVENIS" wordt u verwezen naar onze voertuigen. The Experience VIP Theatre is in diverse media uitgeroepen tot de meest multimediale vipbus van de wereld. Nergens anders in Europa zul je vergelijkbare touringcars.

Een bus huren bij luxe-touringcar.nl kan voor een diversiteit aan gelegenheid. Vooral door de multifunctionaliteit van de eigenschappen kan er vele events worden gerealiseerd. Om u een beeld te geven van de diverse evenementen vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Vrijgezellenfeesten
Promotie tours
Bedrijfspresentaties
Bruiloften
Personeelsfeesten
TV programma's
Opname muziekvideo's
Verjaardagen
Super Sweet 16
en ga maar door

Meer info ontvangen over de mogelijkheden van onze luxe touringcars. Een bus huren voor de scherpste tarieven? Ga NU naar het online offerteformulier. U ontvangt binnen een werkdag de prijzen en eventuele beschikbaarheid.

Luxe touringcar huren? De mogelijkheden zijn grenzeloos!!

Op zoek naar een luxe bus? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, gehuld in een weelde aan luxe. Wij verhuren niet zomaar een luxe bus, maar de ultieme beleving op wielen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden van deze vipbus vindt u hieronder een beknopt overzicht:

Mogelijkheden van de luxe touringcar

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenluxe touringcar huren
Draadloze spraakinstallatie
Comfortabele en luxueuze zetels
Luxe keukenhoek
Meerdere LCD videomonitoren
Digitaal TV
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Cateringmogelijkheden (optioneel)
Mogelijkheid tot belettering
Professionele muziekcomputer
Privacy beglazing
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, zijn dit mogelijkheden welke u in onze luxe bus terugvindt. Het meest unieke aspect aan onze voertuigen is de totale rondzit. Uniek in Europa. U zit met uw gezelschap tegenover elkaar, waardoor het realiseren van een vergadering of presentatie mogelijk wordt.

Naast bovenstaande mogelijkheden beschikt de luxe bus ook over een aantal feestmogelijkheden om uw reis ontspannender en informeler te laten verlopen. Alles is aanwezig voor een afterparty of een leuke afsluiting voor een zware en vermoeiende dag. Wat dacht u van:

7500 Watt geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Afgevulde koelkasten met bier, fris en wijn (nacalculatie)
Moderne multimedia installatie

Nergens anders in Europa zult u een multifunctionele bus van dit kaliber vinden. In Europa zijn wij de enige aanbieder van dergelijke touringcars. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze luxe bus. Ga naar de contactpagina en vul het online offerteformulier of contactformulier voor al uw vragen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor de huur van een luxe bus.

luxe touringcar verhuur, exclusiviteit staat voorop!!

verhuur van de meest exclusieve vipbussen

Op zoek naar de huur van een vipbus?? De diverse voertuigen welke wij aanbieden zijn voorzien van alles luxe, zoals in een limousine, gecombineerd met een scala aan multimedia en entertainment. Door de diverse kenmerken van deze speciale limbus kan er een diversiteit aan gelegenheden worden gerealiseerd. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de diverse events en opdrachtgevers:

Vipbus, een graag geziene gast bij:

Bedrijfspresentaties
Branding
Productpresentaties
Personeelsfeesten
Verjaardagen
TV opnames
Muziekvideo's
Beurzen
en ga maar door

Deze evenementen kan door beide vipbussen worden gerealiseerd. Door de diverse mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment op de juiste manier in te zetten. Aan wat voor soort kenmerken moet u zoal denken:

Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Digitaal TV
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Rondzit met comfortabele en luxueuze fauteuills
Draadloze spraakinstallatie
Meerdere LCD schermen
Catering on board (optioneel)
Belettering
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)

Zoals u kunt zien, beschikt de vipbus over een tal van snufjes om uw event om te toveren tot een daverend succes. Naast het zakelijke aspect is het mogelijk om een informele sfeer met een druk op de knop te veranderen in een leuk bedrijfsfeest waar iedereen los kan gaan. Naast bovenstaande mogelijkheden beschikt deze vipbus ook over:

Pangolin lasershow
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Multicolor LED verlichting
7500 Watt PA muziekinstallatie
Diverse lichtshows
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie Tunnel (the Experience)
Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth

De diverse chauffeurs welke de vipbus besturen, hebben de kennis in handen om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Bij een promotie tour bereikt u een grotere doelgroep dan bijvoorbeeld een radiospotje of een televisie reclame.

Eerder is aangegeven dat er de mogelijkheid is om catering te verzorgen in de vipbus. Doordat wij samenwerken met diverse cateraars welke gespecialiseerd zijn in dit speciale vervoer kunnen wij culinaire versnaperingen aanbieden. Van een klein hapje tot een uitgebreide barbecue met alles erop en eraan. Voor een drankje bent u bij luxe-touringcar.nl aan het juiste adres. Onze koelkasten zijn standaard afgevuld met bier, fris en wijn. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de cateringlijst.

Meer informatie over het huren van onze vipbus kunt u ontvangen via het contact -en offerteformulier. Onze medewerkers zullen u veelal binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord sturen. Hieronder vindt u een voorproefje van de luxe touringcars welke wij aan kunnen bieden

Luxe touringcar huren, luxe vervoer op maat!!

Huren van de meest luxe vipbus van Europa!!

U heeft voor een bedrijf de opdracht gekeken om voor zakelijke doeleinden geschikt vervoer te organiseren. U heeft vast wel gedacht aan een luxe bus huren, maar nergens vindt u een touringcar welke aan uw verwachtingen voldoet. Gaat u bij luxe-touringcar.nl een luxe bus huren? Dan bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. De diverse vipcoaches garanderen diverse eigenschappen welke boven uw verwachtingen zijn.

Luxe bus huren, de mogelijkheden

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Rookmachines
Wireless Internet Access (op verzoek)
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Zakelijk interieur
Cateringmogelijkheden
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie Tunnel (the Experience VIP Theatre)
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, beschikt een luxe bus uit ons wagenpark over een scala aan mogelijkheden. Een unieke eigenschap wat nog niet naar voren is gekomen, is de totale rondzit. Dit is een stoelopstelling welke te vergelijken is zoals u kunt terug vinden in een limousine. U neemt plaats op comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder.

Gaat u een luxe bus huren, weet dan wel dat dit niet zomaar een luxe touringcar. Op het moment dat een van onze voertuigen voor komt rijden, zult u zien waarom wij deze exclusiviteit kunnen aanbieden. Al velen zijn u voorgegaan.

Autorai
Miljonair Fair
Amsterglam
Justin Antwerp
Bjorn Borg
Diverse banken
Vrijgezellenfeesten
Verjaardagen
NOXX, Versuz, Highstreet & Carree
Bruiloften
Albeda College Tour
Red Bull
Call of Duty
XBOX Ghosts
en ga maar door

GeC/nteresseerd in onze luxe bus huren? Middels het offerteformulier ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave. Na ontvangst zullen onze medewerkers uw offerte behandelen en veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte prijs. Voor overige vragen verwijs ik u graag naar het contact formulier.

Luxe touringcar, ontdek de vele mogelijkheden!!

Zoekende naar een luxe touringcar? Dan bent u hier aan het juiste adres voor dergelijke voertuigen. De diverse luxe bussen welke u op deze site kunt huren, hebben een scala aan multimedia en entertainment. Dit alles gehuld in een luxe jasje. Dan spreken we niet over een kleine installatie en luxe zetels, maar over eigenschappen welke je enkel in een luxe touringcar van luxe-touringcar.nl tegenkomt.

Luxe touringcar, kenmerkend door:

Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Rookmachines
Zakelijk interieur
Luxe keukenhoek
Comfortabele zetels
Draadloze spraakinstallatie
Cateringmogelijkheden
Branding mogelijkheden
Meerdere LCD videomonitoren
Privacy beglazing
Multicolor LED verlichting
en ga maar door

Alles is in deze luxe touringcar aanwezig om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. Het meest unieke aspect aan deze bussen is de totale rondzit met comfortabele en luxueuze zetels. U neemt plaats in een grote ronde waardoor het realiseren van een presentatie en vergadering mogelijk is. Dit is te vergelijken met de opstelling in een limousine en een uniek aspect in Europa.

Tijdens een zakelijke reis kan de luxe touringcar met een druk op de knop verandert worden in een partybus. De sensatie op wielen. Naast bovenstaande eigenschappen zijn de volgende kenmerken ook ingebouwd.

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Diverse lichtshows
Videoprojectie tunnel (the Experience)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)

Alles heeft deze luxe touringcar in huis om van uw reis een knallend feest te maken. Het maakt niet uit of het een bedrijfuitjes betreft of een promotie tour. Elke boeking wordt een ervaring om in te lijsten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een luxe touringcar? Wij verwijzen u naar het online contactformulier. U zult van ons een op maat gemaakt antwoord ontvangen.

Wagenpark van vipbus.nl

Zonder meer het meest exclusieve wagenpark van Europa. De voertuigen welke wij zoal verhuren, beschikt over een scala aan multimedia en entertainment. Dit alles gehuld in een luxe jasje. De diverse touringcars welke wij ter verhuur aanbieden, zijn:

The Reference VIP Lounge (klik voor meer info)
The Experience VIP Theatre (klik voor meer info)

Als u op de voertuigen klikt, komt u uit bij een gedetailleerde omschrijving van deze voertuigen met een aantal kenmerkende afbeeldingen.

In de Benelux zijn verschillende maatschappijen welke een vipbus of partybus aanbieden, maar geen enkele kan tippen aan de mogelijkheden van onze luxe touringcars. Een maatschappij die een partybus verhuurt, heeft meestal een oudere stadsbus omgebouwd tot "semi-partybus." Dit soort partybus is gezellig voor een avondje, maar kan niet de beleving bezorgen welke wij u kunnen bezorgen.

The Experience VIP Theatre

"Multimediale oplossing op wielen!"

The Experience VIP Theatre staat gelijk aan een onvergetelijke beleving. Deze vipbus heeft een groot aantal technische snufjes op het gebied van multimedia en entertainment. Dit alles gehuld in een weelde aan luxe. Nergens anders in Europa kunt u vergelijkbare voertuigen huren. Aan wat voor soort eigenschappen moet u zoal denken.

Kenmerken van the Experience VIP Theatre:

9500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Vlammenwerpers op het dak
Video Projectie tunnel (42 LCD videoschermen)
Cateringmogelijkheden
Brandingmogelijkheden
Professionele muziekcomputer
Draadloze spraakinstallatie
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Luxe keukenhoek
en nog veel meer

Zoals je kunt zien, is the Experience VIP theatre uitgerust met een scala aan mogelijkheden. Het meest opvallende aan deze vip/partybus is de totale rondzit welke terug te vinden is in het interieur. U zit met z'n allen in een complete ronde, waardoor het realiseren van een vergadering en presentaties mogelijk is.

Als u op zoek gaat naar maatschappijen met vergelijkbare voertuigen komt u waarschijnlijk uit bij diverse websites welke ook door luxe-touringcar.nl wordt onderhouden. Wij trachten op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden.

Deze luxe partybus wordt voor een grote diversiteit aan gelegenheden ingezet. Vooral door de geblindeerde ramen, minieme bedrijfsreclame en de nachtblauwe kleurzetting zijn wij een graag geziene gast bij:

Vrijgezellenfeesten
productpresentaties
Promotie tours
Bruiloften
Verjaardagen
Super Sweet 16
Bedrijfsuitjes

Overal waar u speciaal vervoer voor nodig hebt, kunt u op deze site een geschikte touringcar voor huren. The Experience VIP theatre is de sensatie op wielen. Op het moment dat deze luxe touringcar voor komt rijden, begrijpt u waarom wij deze exclusiviteit aan kunnen bieden.

Heeft u nog vragen over The Experience VIP Theatre? Op het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

The Reference VIP lounge, vipbus de luxe!!

"Vipvervoer in zijn mooiste vorm"

Zoals u in het filmpje kunt zien, is The Reference een vipbus met een scala aan mogelijkheden. Vooral op het gebied van multimedia en entertainment. Deze luxe bus is te vergelijken met een mobiele vergader ruimte door zijn inrichting en een rijdende discotheek door de entertainment mogelijkheden. Hieronder vindt u een beknopte opsomming:

The Reference VIP Lounge, de kenmerken:

4500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze microfoons
Cateringmogelijkheden
Brandingmogelijkheden
Professionele muziekcomputer
Moderne Multimedia installatie
Digitale TV
Multicolor LED verlichting
en nog veel meer

U ziet dat deze luxe touringcar vele mogelijkheden heeft. Het meest unieke aspect aan The Reference VIP Lounge is de totale rondzit welke in de voertuigen zijn gebouwd. U neemt met z'n allen plaats in een totale ronde op comfortabele en luxueuze zetels. Door deze opstelling is het realiseren van een vergadering en/of presentaties een van de opties. Een dergelijke opstelling is uniek in Europa en wij zijn de enige maatschappijen welke dergelijke vipbussen kan aanbieden.

Deze vipbus is, op The Experience VIP Theatre na, uniek in Europa en wordt wekelijks verhuurd aan particulieren en zakelijke consumenten. Diverse events en uitstapjes zijn verreden in deze vipbus.

Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Promotietours
Bedrijfspresentaties
Productpresentaties
Jubilea
Beurzen & congressen
Verjaardagen
Super Sweet 16
en ga maar door

Overal waar u een touringcar voor nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen maar het vervoer, maar ook bezorgen wij u een unieke beleving. Dit wordt de reis van uw leven. Een onvergetelijke ervaring.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van The Reference VIP Lounge? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Veelal binnen een werkdag ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakte offerte. Heeft u overige vragen? Graag verwijzen wij u naar het online contactformulier.

Touringcar de luxe, de mogelijkheden zijn eindeloos!!

Touringcar special, de ultieme beleving

U bent voor uw reis op zoek naar een touringcar welke aan diverse wensen en behoeften voldoen. U heeft gezocht naar een luxe bus, maar tot op heden nog geen geschikt voertuig gevonden. Heeft u al eens kennis genomen van de meest exclusieve vipbussen van Europa? Graag informeren wij u naar de diverse mogelijkheden. De touringcar welke u bij ons kunt huren beschikt over een scala aan kenmerken. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder een beknopt overzicht:

Touringcar huren, de mogelijkheden:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Draadloos internet (optioneel)
Professionele muziekcomputer
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie Tunnel (the Experience)
Cateringmogelijkheden
Brandingmogelijkheden
en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden van onze touringcars. Het meest unieke aspect aan onze bussen is de totale rondzit welke is ingebouwd in de bussen. U neemt plaats op luxe en comfortabele zetels. Deze opstelling is te vergelijken met die van een limousine. Door deze rondzit is het realiseren van een vergadering en presentaties kinderspel.

Deze multifunctionele touringcar wordt voor een diversiteit aan gelegenheden ingezet. Niet enkel voor zakelijke doeleinden, maar vooral ook voor particuliere doeleinden. Wat dacht u van het volgende:

De touringcar, te gast bij:

Productpresentaties
Beurzen
Personeelsuitjes
Promotie tours
Verjaardagen
Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Super Sweet 16
Jubilea
en nog veel meer

Op het moment dat u een touringcar op deze site huurt, bent u gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring. Nergens anders in Europa zult u vergelijkbare voertuigen kunnen huren.

Benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden voor de huur van een luxe touringcar? Aarzel niet en ga naar het online offerte formulier. Via dit formulier ontvangt u prijzen en eventuele beschikbaarheid. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat.

"Partybus huren, klik hier!"

Bent u met uw gezelschap zoekende naar "DE" aller, aller vetste partybus van Nederland, misschien wel van de wereld. ABC Specials heeft twee van deze exclusieve partybussen. Een van deze partybussen is "The Experience VIP-Theatre". Deze partybus is bij divere media gekozen tot meest bizarre partybus van de wereld. Waarom is dit de meest vette, bizarre en uniekste partybus van de wereld. Een greep uit het scala van multimedia:

7500 Watt PA muziekinstallatie zowel binnen als buiten
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Vuurspuwers op het dak (The Experience)
Tientallen LCD videoschermen
Karaokemachine
meerdere DVD spelers
multicolour LED verlichting
Pangolin Lasershow
Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth
Wireless Internet Access Point (op aanvraag)
Professionele muziekcomputer 
and many more

Bedenk je het volgende: Je komt voorrijden op Koninginnedag op het NS Plein van Eindhoven. De partybus stopt voor, het is donker buiten. Opeens...... Vlammenwerpers, muziek gaat aan, Rooksignalen. Duizenden mensen denken dat daar Armin van Buuren aan het draaien is in de bus en dan stap jij uit. Hoe vet is dit" ABC SPECIALS MAAKT HET MOGELIJK."

De muziekinstallatie van deze partybussen kan een feest voor 3000 man verzorgen. Meer dan 140 Db geluidsdruk uit de buitenspeakers. (een vliegtuig dat opstijgt produceert ongeveer 120 Db)

Zoals hierboven beschreven, kan er gebruik worden gemaakt van onze professionele DJ mogelijkheden. Op aanvraag kunnen we een DJ Booth installeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf voor muziek te zorgen (DVD, CD, USB, MP3)

"De Partybus huren op locatie!!"

Vrijgezellenfeest met sexy hostess
Naar een Dancefestival
Bedrijfsuitjes
Personeelsfeesten
Galafeest
Volgbus voor trouwgezelschap
Meerdaagse uitjes

U kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het voor u regelen. U kunt samen met een van onze medewerkers uw wensen doorspreken. Het regelen van een striptease act. De bus laten bestickeren voor uw uitje of wilt u onderweg genieten van een heuse barbecue. Uw wensen zijn te vervullen ABC Specials. Er kan ook gezorgd worden voor diverse cateringmogelijkheden.

Er zijn diverse doelgroepen die een partybus huren. Hierdoor hebben we een ruime ervaring als het gaat om het inspelen op de wensen en behoeften van de klant. ABC Specials is een van de weinige verhuur bedrijven waar zoveel luxe aanwezig is in een touringcar.

Onze enthousiaste en ervaren chauffeurs kunnen zorgen voor het op gang brengen van de ambiance door het draaien van verschillende genres muziek met daarbijbehorende licht en lasershows. Deze shows duren ongeveer 30 minuten. Een greep uit de verschillende shows:

70, 80 & 90'sluxe touringcar 04
Jungle
Onderwater wereld
Beach
Skihut
House
Casino
Cirque de Soleil
en ga maar door

Er is een scala aan mogelijkheden voorhanden. ABC Specials is te bereiken via telefoonnummer (+31) 013 507 7507 of u kunt contact met ons opnemen via het offerteformulier. Na ontvangst van het offerteformulier zult u binnen korte tijd gecontacteerd worden en helpt een van onze medewerkers u om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Touringcar huren, bekijk de mogelijkheden!!

U gaat binnenkort een uitstap organiseren en bent nog op zoek naar een geschikt vervoersmiddel. Wilt u een touringcar huren of wilt u een bus huren welke aan ieders verwachtingen voldoen. De diverse voertuigen van luxe-touringcar.nl beschikken over een scala aan multimedia en entertainment, dit alles gecombineerd in een luxe jasje. Op het moment dat u besluit tot een touringcar huren, kunnen wij het volgende bieden.

Touringcar huren, de features

7500 watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Video projectie tunnel (the Experience)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Draadloze spraakinstallatie
Cateringmogelijkheden
Belettering mogelijkheden
en nog veel meer

Wilt u een touringcar huren met bovenstaande mogelijkheden. Dan bent u hier aan het juiste adres en we bieden u meer. Onze luxe vipbussen zijn uitgevoerd met een totale rondzit. Dit is te vergelijken met de opstelling in een limousine. Doordat u allen naar elkaar toe gericht zit, leent deze vipbus zich perfect voor vergaderingen en presentaties. Niks is onmogelijk in onze voertuigen.

In Europa bestaan geen andere maatschappijen welke beschikken over touringcars van dit kaliber. Doordat wij party en vipvervoer samenbrengen, zijn onze touringcars voor een diversiteit aan gelegenheden in te zetten. U gaat een touringcar huren, misschien wel voor:

Productpresentatie
Promotietours
Beursstands
Vrijgezellenfeesten
Verjaardagen
VIP vervoer
Partyvervoer
Pendeldiensten
Artiestenvervoer
en nog veel meer

Dit is slechts een greep uit de doeleinden waarvoor onze voertuigen worden ingezet. Laast hebben we een aantal weken voor Albeda gereden en een promotietour voor Red Bull.

Gaat u een touringcar huren voor een van uw events? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen een werkdag een offerte op maat van onze adminsitratie. Onze voertuigen staan voor een onvergetelijke ervaring.

Recensies

www.vipbus.nl/luxe-touringcar-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 674 stemmen.

Jozef & Marcelo : Uit alle beschikbare vipbussen hebben we gekozen 
voor The Reference VIP Lounge. De enige vipbus die ons 50 zitplaatsen kon 
bieden in combinatie met vergadermogelijkheden. Uniek in zijn soort.
 
Binck van Leest: Voor het jaarlijkse familie uitje was er enkel nog 
een luxe touringcar. Het mooie van deze vipcoach is de aanwezigheid 
van feestelijke eigenschappen. Zo werd het een onvergetelijke dag.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen