Luxe touringcar huren

Bent u op zoek naar een luxe touringcar om te huren in Nederland of vanuit Nederland dan kunnen wij u hiermee prima van dienst zijn. Wij verhuren diverse luxe bussen met unieke eigenschappen. Onze medewerkers doen er graag alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten ervaren. Wanneer u er voor kiest om één van onze luxe touringcars te huren, dan kiest u voor het huren van een luxe touringcar met vele mogelijkheden en aandacht voor veiligheid en het millieu. Klik hieronder voor een direct overzicht van ons gehele wagenpark. 

vip bus huren tot 16 personen

Luxe touringcar tot 16 personen

Sinds 1964 is vipbus.nl de ervaren specialist in het verzorgen van zakelijk vervoer voor iedere gezelschapsgrootte. Bij ons kunt u een luxe busje huren die van alle gemakken is voorzien om uw zakenreis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Lees verder

vip bus huren

Luxe touringcar tot 35 personen

Een exclusieve touringcar huren voor middelgrote gezelschappen met alle gewenste opties? Onze multimediale luxe touringcars zijn optimaal inzetbaar voor o.a. zakenriezen en voorzien van alle faciliteiten om uw reis optimaal te laten verlopen.

Lees verder

vipbus huren

Luxe touringcar tot 50 personen

Voor grote gezelschappen kunt u bij ons een luxe touringcar huren van het hoogste niveau. Deze specials zijn voorzien van een totale rondzit in vergaderopstelling en alle wenselijke functionaliteiten. Maak uw businesstrip tot een optimaal ontspannen of productieve reis. 

Lees verder

GEHELE WAGENPARK

De extra's die het verschil maken 

Wij vinden het belangrijk dat onze passagiers hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen besteden. Hiervoor hebben wij bijzondere eigenschappen aan onze luxe touringcars toegevoegd. Het is mogelijk om onderweg heerlijk te ontspannen, maar ook om te werken, vergaderen, presenteren of informeel te genieten van de multimedia. Zoals u kunt zien heeft de luxe touringcar uit bovenstaand filmpje alle luxe aan boord die u zich maar kan wensen. Deze bus is zowel voor zakelijk als recreatief vervoer uitermate geschikt. Met deze touringcar is alles mogelijk. U kunt hierin heerlijk ontspannen en een filmpje kijken óf u kunt deze luxe touringcar inzetten als een compleet mobiel kantoor

Onze luxe touringcars zijn o.a. voorzien van: 

 • Stijlvol VIP-design
 • Extra geluidsisolatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Multifunctionele media installatie
 • Luxe koffie automaat
 • Koelingen gevuld met bier, wijn en fris
 • Toilet 
 • Digital climat controll 

Luxe touringcar huren voor zakelijk vervoer

Door de unieke eigenschappen van onze luxe touringcars zijn wij de laatste jaren een toename van offerte aanvragen en reserveringen vanuit de zakelijke sector gaan zien. Zo hebben wij luxe vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Om u een beeld te geven van onze opdrachtgevers, vindt u hieronder een kleine opsomming van onze klantgroepen 

 • Navo
 • Politie 
 • Europese Unie 
 • Politieke partijen   
 • Alle grote banken
 • Farmaceutische bedrijven
 • Petroschemische bedrijven 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven van onze luxe touringcars voor uw rit? Of bent u met een kleinere groep en wilt u bijvoorbeeld een luxe busje huren in Eindhoven? Dan nodigen wij u uit om ons online offerte formulier in te vullen. Stel uw reis samen en veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte, vervolgens bespreken wij graag met u wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze luxe touringcars of andere luxe voertuigen.

Een standaard of luxe touringcar huren?

Wij verhuren onze luxe touringcars natuurlijk tegen een wat hoger tarief dan het tarief van een standaard bus. Niet voor elk gezelschap is dit passend maar wanneer uw gezelschap comford, een profesionele Nederlandse chauffeur in pak en meertaligheid kan waarderen is onze meerprijs zondermeer gerechtvaardigd. 

Comfortabel reizen met een luxe touringcar

Gaat u een luxe touringcar huren bij vipbus.nl dan is het tarief welliswaar wat hoger als een vergelijkbare standaard bus maar voor deze beperkte meerprijs ervaart u duidelijk het verschil in comfort en mogelijkheden. In het bijzonder bij onze bussen met een totale rondzit en onze kleinere VIP busjes zijn de mogelijkheden eindeloos. In al onze voertuigen kunt u van optimaal reiscomfort genieten, daarnaast is het in een groot aantal van onze VIP class touringcars en luxe busjes mogelijk om onderweg te vergaderen, werken en presenteren. Ook kunt u onderweg gebruik maken van het toilet of een lekker bakje koffie zetten. Wanneer u deze zaken belangrijk vindt tijdens een rit, dan is het huren van een luxere touringcar een verstandige keuze. Juist in dat geval bieden wij een optimale oplossing om tijdens uw reis te genieten van bijvoorbeeld een film of om uw reistijd zo optimaal te benutten door onderweg te kunnen werken op uw laptop, onderweg te kunnen vergaderen of om onderweg presentaties te verzorgen. Tijdens uw rit in een van onze luxe touringcars kunt u altijd gebruik maken van alle unieke eigenschappen en entertainment mogelijkheden waardoor uw reis omgetoverd kan worden tot een een overgetelijke beleving. Door de implementatie van 5G internet in onze voertuigen zijn de multimedia en online activiteiten haast grenzeloos geworden. Zo kunt u in onze luxe touringcars onder andere online gebruik van:

 • Netflix
 • TV kijken
 • Videoland
 • You Tube Premium
 • Spotify Premium
 • Microsoft Teams
 • Google Meets
 • Zoom
 • Skype
 • Skype for business
 • Webex

Huren van luxe touringcars met vele mogelijkheden

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid en wilt u dan in stijl vervoerd worden? En zoekt u daarom voor u en uw gezelschap een luxe bus welke voldoet aan de wensen en behoeften van iederen? Dan bent u bij vipbus.nl zeker aan het juiste adres! U kunt bij ons luxe touringcars huren met hele bijzondere mogelijkheden. Onze touringcars zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment voor een onvergetelijke ervaring. Daarbij hebben onze voertuigen ook nog eens een uiterst stijlvolle uitstraling. Wanneer u kiest voor het huren van een van onze vipbussen dan doen wij er graag alles aan om u volledig van dienst te zijn gedurende de rit. Zonder chauffeur kunt u hier een busje huren

Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar de meest unieke bussen van europa. Wij verhuren met trots deze luxe touringcars. Door de unieke eigenschappen van onze luxe touringcars zult u zich verbazen bij het instappen. U zult vervoers worden in de meest exclusieve en meest luxe vip touringcar welke u ooit heeft gezien. Onze voertuigen zijn uitgerust met een overvloed aan luxe, multimedia en entertainment.

Luxe touringcar huren, de mogelijkheden

 • Professionele en zeer krachtige geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Moderne multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek
 • Klassiek, stijlvol & zakelijk interieur
 • Mogelijkheid tot catering
 • Gepersonaliseerde belettering (optioneel)
 • Wifi point aan boord (optioneel)
 • Luxe koffie automaat
 • en nog veel meer

Een beknopte selectie van de mogelijkheden van de luxe touringcar. Een van de vele kenmerken waarbij vipbus.nl zich onderscheid van de concurrentie is de totale rondzit. Vipbus.nl  is de enige maatschappij met voertuigen welke beschikken over een totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een totale rondzit waardoor u niks van de reis hoeft te missen. Onze vipbussen zijn voor een scala aan gelegenheden te huur. Waar moet u zoal aan denken:

Onze luxe touringcars worden vooral ingezet voor:

Bedrijfsuitjes  
Promotietours  
Roadshows   
Product presentaties   
Ceremonieel vervoer   
VIP-vervoer  
Teambuilding  
Verdereren onderweg  
Video conferencen   
Jurywagen   
Wintersport vakanties  
Pendelvervoer  
Festival vervoer


Zoals u kunt zien mogen wij regelmatig het vervoer verzorgen bij zakelijke events. Onder andere door de unieke eigenschappen van onze luxe bussen zijn wij specialist op het gebied van zakelijk vervoer. Een aantal van onze bussen zijn compleet ingericht als mobiele kantoorruimte. Onderweg in een van deze voertuigen kunt u werken, vergaderen en presenteren. Dus wilt u een mobiel kantoor huren om de reistijd zo optimaal mogelijk te kunnen besteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt bij ons een luxe touringcar huren met de beste prijs- kwaliteit verhouding in de diverse steden en omliggende plaatsen van Nederland. In de meest noordelijke provincies zijn wij niet actief maar gezien de centrale ligging van onze locaties bieden wij luxe vervoer aan in ondermeer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Almere en Roosendaal

Op het net is ook heel wat te vinden over luxe touringcars, kijk eens op onderstaande links voor foto's van de mooiste touringcars van Europa.

foto's van luxe bussen
Shutterstcok bus foto's
Luxe gerelateerde foto's
Luxe impressie
Pixabay touringcar foto's
Unsplash luxe bus foto's
Luxe beeldmateriaal online
PicJumbo luxe foto's

Luxe touringcar huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden? Vul dan het online informatie formulier in met al uw vragen. Voor prijzen en eventuele beschikbaarheid kunt u het GRATIS offerteformulier invullen. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie.

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden. Het meest unieke aspect aan onze vipbussen is de totale rondzit. U neemt plaats in een complete ronde op de meest comfortabele fauteuils welke in een luxe touringcar te vinden zijn. Deze opstelling is te vergelijken met die in een limousine. Vooral voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen en presentaties.

Luxe touringcar huren voor grenzeloze mogelijkheden onderweg

Op zoek naar een luxe busje? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, gehuld in een weelde aan luxe. Wij verhuren niet zomaar een luxe bus, maar de ultieme beleving op wielen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden van deze vipbus vindt u hieronder een beknopt overzicht:

luxe touringcar verhuur, exclusiviteit staat voorop!!

Huren van de meest luxe touringcars van Europa kan bij vipbus.nl Bijvoorbeeld als u voor een bedrijf de opdracht heeft gekeken om voor zakelijke doeleinden geschikt vervoer te organiseren. U heeft vast wel gedacht aan een luxe bus huren, maar nergens vindt u een luxe touringcar welke aan uw verwachtingen voldoet. Bij ons kunt u wel zo'n luxe touringcar huren. U bent dan verzekerd van een onvergetelijke ervaring. De diverse luxe bussen garanderen diverse eigenschappen welke boven uw verwachtingen zijn.

Luxe touringcar huren, de mogelijkheden

Een luxe touringcar beschikt een scala aan mogelijkheden. Een unieke eigenschap wat nog niet naar voren is gekomen, is de totale rondzit. Dit is een stoelopstelling welke te vergelijken is zoals u kunt terug vinden in een limousine. U neemt plaats op comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. Gaat u een luxe bus huren, weet dan wel dat dit niet zomaar een luxe touringcar. Op het moment dat een van onze voertuigen voor komt rijden, zult u zien waarom wij deze exclusiviteit kunnen aanbieden. Al velen zijn u voorgegaan. Autorai, Luxery Fair, Amsterglam, Justin Antwerp, Bjorn Borg, Diverse banken, Vrijgezellenfeesten, Verjaardagen, Bruiloften, Albeda College Tour, Red Bull, Call of Duty, XBOX en ga maar door. Geinteresseerd in onze luxe touringcar huren? Middels het offerteformulier ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave. Na ontvangst zullen onze medewerkers uw offerte behandelen en veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte prijs. Voor overige vragen verwijs ik u graag naar het contact formulier.

Luxe touringcar huren, ontdek de vele mogelijkheden!!

Zoekende naar een luxe touringcar? Dan bent u hier aan het juiste adres voor dergelijke voertuigen. De diverse luxe bussen welke u op deze site kunt huren, hebben een scala aan multimedia en entertainment. Dit alles gehuld in een luxe jasje. Dan spreken we niet over een kleine installatie en luxe zetels, maar over eigenschappen welke je enkel in een luxe touringcar vipbus.nl tegenkomt. Alles is in deze luxe touringcar aanwezig om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. Het meest unieke aspect aan deze bussen is de totale rondzit met comfortabele en luxueuze zetels. U neemt plaats in een grote ronde waardoor het realiseren van een presentatie en vergadering mogelijk is. Dit is te vergelijken met de opstelling in een limousine en een uniek aspect in Europa. Alles heeft deze luxe touringcar in huis om van uw reis een knallend feest te maken. Het maakt niet uit of het een bedrijfuitjes betreft of een promotie tour. Elke boeking wordt een ervaring om in te lijsten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een luxe touringcar? Wij verwijzen u naar het online contactformulier. U zult van ons een op maat gemaakt antwoord ontvangen.

De luxe touringcars van vipbus.nl

Vipbus.nl heeft zonder meer het meest exclusieve wagenpark van Europa. De voertuigen welke wij zoal verhuren, beschikt over een scala aan multimedia en entertainment. Dit alles gehuld in een luxe jasje. De meest luxe touringcars welke wij ter verhuur aanbieden, zijn:

The Reference VIP Lounge (klik voor meer info)
The Experience VIP Theatre (klik voor meer info)

Als u op de voertuigen klikt bovenaan in het menu, komt u uit bij een gedetailleerde omschrijving van deze voertuigen met een aantal kenmerkende afbeeldingen. In de Benelux zijn verschillende maatschappijen welke een luxe touringcars aanbieden, maar geen enkele kan tippen aan de mogelijkheden van onze luxe touringcars. 

Een luxe touringcar die aan al uw wensen voldoet

U bent voor uw reis op zoek naar een touringcar welke aan diverse wensen en behoeften voldoen. U heeft gezocht naar een luxe bus, maar tot op heden nog geen geschikt voertuig gevonden. Heeft u al eens kennis genomen van de meest exclusieve vipbussen van Europa? Graag informeren wij u naar de diverse mogelijkheden. De touringcar welke u bij ons kunt huren beschikt over een scala aan kenmerken. Om u een idee te geven van de mogelijkheden. Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden van onze touringcars. Het meest unieke aspect aan onze bussen is de totale rondzit welke is ingebouwd in de bussen. U neemt plaats op luxe en comfortabele zetels. Deze opstelling is te vergelijken met die van een limousine. Door deze rondzit is het realiseren van een vergadering en presentaties kinderspel. Op deze website vind je nog meer leuke bus ideeën

Deze multifunctionele touringcar wordt voor een diversiteit aan gelegenheden ingezet. Niet enkel voor zakelijke doeleinden, maar vooral ook voor particuliere doeleinden. Op het moment dat u een touringcar op deze site huurt, bent u gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring. Nergens anders in Europa zult u vergelijkbare voertuigen kunnen huren. Benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden voor de huur van een luxe touringcar? Aarzel niet en ga naar het online offerte formulier. Via dit formulier ontvangt u prijzen en eventuele beschikbaarheid. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat.  

Er zijn diverse doelgroepen die een partybus huren. Hierdoor hebben we een ruime ervaring als het gaat om het inspelen op de wensen en behoeften van de klant. ABC Specials is een van de weinige verhuur bedrijven waar zoveel luxe aanwezig is in een touringcar. Onze enthousiaste en ervaren chauffeurs kunnen zorgen voor het op gang brengen van de ambiance door het draaien van verschillende genres muziek. Er is een scala aan mogelijkheden voorhanden. 

Touringcar huren, bekijk de mogelijkheden!!

U gaat binnenkort een uitstap organiseren en bent nog op zoek naar een geschikt vervoersmiddel. Wilt u een touringcar huren of wilt u een bus huren welke aan ieders verwachtingen voldoen. De diverse voertuigen van luxe-touringcar.nl beschikken over een scala aan multimedia en entertainment, dit alles gecombineerd in een luxe jasje. Op het moment dat u besluit tot een touringcar huren, kunnen wij het volgende bieden. Wilt u een touringcar huren met bovenstaande mogelijkheden. Dan bent u hier aan het juiste adres en we bieden u meer. Onze luxe vipbussen zijn uitgevoerd met een totale rondzit. Dit is te vergelijken met de opstelling in een limousine. Doordat u allen naar elkaar toe gericht zit, leent deze vipbus zich perfect voor vergaderingen en presentaties. Niks is onmogelijk in onze voertuigen. Op kijk hier om de hoogte te blijven van de nieuwste nieuwtjes binnen touringcar vervoer

In Europa bestaan geen andere maatschappijen welke beschikken over touringcars van dit kaliber. Doordat wij party en vipvervoer samenbrengen, zijn onze touringcars voor een diversiteit aan gelegenheden in te zetten. U gaat een touringcar huren, misschien wel voor Productpresentaties, Promotietours, Beursstands, Vrijgezellenfeesten, Verjaardagen, VIP vervoer, Partyvervoer, Pendeldiensten
Artiestenvervoer en nog veel meer. Dit is slechts een greep uit de doeleinden waarvoor onze voertuigen worden ingezet. Laast hebben we een aantal weken voor Albeda gereden en een promotietour voor Red Bull.

Gaat u een luxe touringcar huren voor een van uw events? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen een werkdag een offerte op maat van onze adminsitratie. Onze voertuigen staan voor een onvergetelijke ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een luxe busje huren voor ritten binnen heel Nederland en België. Wij zijn bijvoorbeeld regelmatig te gast in de volgende grote steden binnen Nederland:

Verder zijn wij ook regelmatig te vinden op de grote luchthavens in Nederland en België waaronder Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Heeft u binnenkort een luxe touringcar nodig voor een bepaald event? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres! Bij ons kunt u bijzondere luxe touringcars huren. Op deze website vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden die onze vipbussen bieden.

Diverse luxe touringcars te huur

Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor luxe personen vervoer op maat. Voor de grotere groepen hebben wij luxe touringcars te huur. U kunt bij ons een luxe touringcar huren voor 35 personen of u kunt een luxe touringcar huren voor 50 personen. Deze luxe touringcars beschikken over luxe kenmerken die u in geen één andere bus in Europa terug zal vinden. Hieronder vindt u een kort overzicht van de unieke kenmerken van onze luxe touringcars.

De unieke kenmerken:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
 • Standaardassortiment drank aanwezig (meerprijs)
 • Aansluitpunten voor multimedia apparaten
 • Instelbare binnenverlichting
 • Digital Climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Luxe touringcar voor ieder gezelschap

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen hebben wij VIP touringcars voor gezelschappen tot 35 personen of tot 50 personen. Maar ook voor kleinere groepen hebben wij luxe vervoer  opties. Wij hebben namelijk vipbusjes voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar ook vipbusjes voor gezelschappen tot 16 personen. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende voertuigen:

Hiernaast hebben wij ook nog diverse VIP taxi's te huur.

Luxe touringcar huren voor zakelijke reizen

De luxe touringcars van vipbus.nl zijn multifunctioneel, hierdoor zijn de bussen inzetbaar bij vele soorten events. Door de unieke kenmerken van de vipbussen zijn onze bussen uitermate geschikt voor zakelijke reizen. Door de verschillende vergader- en presentatiemogelijkheden kunt u uw reistijd in onze luxe touringcar optimaal benutten, ideaal voor ritten samen met uw collega's of zakenrelaties! Gaat u een VIP touringcar huren voor een zakelijke rit via vipbus.nl? Dan kunt u gebruik maken van de diverse mogelijkheden die onze bussen bieden. Kiest u bijvoorbeeld voor één van onze cateringmogelijkheden of kiest u er voor om uw bedrijfslogo op onze bus te bestickeren? Het kan bij ons allemaal! Neem contact  met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Luxe touringcar huren voor iedere gelegenheid

Onze vipbussen zijn niet alleen uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg. Door de multifunctionaliteit van onze luxe bussen zijn onze bussen inzetbaar bij ieder soort evenement! Onze bussen zijn volledig naar wens aan te passen. Wilt u graag een feestje bouwen in een luxe bus? Dan kunnen wij onze bussen om toveren tot een discotheek op wielen. Bij zakelijke ritten zorgen wij ervoor dat alle opvallende verlichting etc. verborgen wordt. Hierdoor zijn onze bussen geschikt voor iedere gelegenheid. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met diverse soorten events. Onze luxe touringcars worden regelmatig ingezet bij de volgende gelegenheden:

 • Promotietours
 • Beurzen en congressen
 • Festivals
 • Personeelsfeesten
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Artiestenvervoer
 • Etc.

Luxe touringcar huren met verschillende opties

Wanneer u er voor kiest om een luxe touringcar te huren bij vipbus.nl heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld uit verschillende cateringmogelijkheden kiezen. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving. U kunt kiezen uit verschillende ontbijt, lunch en maaltijd  opties. Hiernaast heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende snacks en dranken. Bent u benieuwd naar alle cateringmogelijkheden en de prijzen hiervan? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst. Hiernaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende andere opties. Denk hierbij aan de inzet van een hostess of een artiest, of aan het laten bestickeren van de bus zodat de bus volledig aansluit bij uw evenement. Heeft u nog een ander idee wat nog niet benoemd is? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden samen met u!

Jaarlijks worden onze bussen natuurlijk onderworpen aan de strengste keuringen om zo optimale veiligheid voor onze passagiers te waarborgen. Hierbij voldoen onze touringcars steeds aan de strengste voertuigeisen zoals omschreven in deze voertuigregeling.

Luxe touringcar huren?

Bent u overtuigd door het zien van onze website en wilt u graag een unieke luxe bus huren bij vipbus.nl? Dat kan! In het online offerteformulier vragen wij u om een aantal gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens controleren wij de beschikbaarheid en stellen wij een prijs voor u op. U ontvangt binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op!

VIP Touringcar huren voor een geslaagde reis? Vipbus.nl verzorgt klassiek vipvervoer voor uw zakelijke uitstap. Door de diverse aanwezige mogelijkheden zult u uw reistijd optimaal benutten. Bij veel maatschappijen welke vipbus verhuur aanbieden, zijn de faciliteiten beperkt om uw tijd te investeren in bijvoorbeeld een vergadering op maat. Op welke vlak kan onze vip touringcar zich onderscheiden. 

Vip Touringcar huren, de vele features:

Wat onze vip touringcars huren uniek maakt zijn de vele verschillende features die onze luxe bussen beschikken. Deze features zorgen ervoor dat de vip touringcars van vipbus.nl multifunctioneel zijn en inzetbaar zijn bij diverse soorten events. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de features:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek)
 • Wireless Internet Access Point
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Modern multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Luxe koffiezetautomaat
 • en nog veel meer

Dit zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die de vip touringcar te bieden heeft onderweg of op locatie. Met name de totale rondzit is uniek. Door deze opstelling is het mogelijk om te kunnen vergaderen, omdat u met uw gezelschap in een complete ronde zit. In combinatie met de vele schermen en internetmogelijkheid kunt u uw presenatie realiseren. Na of tijdens de presentatie kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Deze mogelijkheden vindt u op onze cateringlijst.

Vip Touringcar huren, de mogelijkheden

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen beschikken onze vip touringcars over vele unieke features. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de vip touringcars eindeloos veel mogelijkheden bieden. De vipbussen zijn geschikt voor een groot scala aan gelegenheden. Sluit de vip touringcar nog niet helemaal aan op de gelegenheid waar u vervoer voor zoekt? Dan is het ook mogelijk om aanpassingen te doen aan de vipbus, op deze manier zal onze vip touringcar altijd aansluiten op uw wensen en behoeften. De mogelijkheden met een vip touringcar zijn dus eindeloos! Heeft u hier nog vragen over? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Wanneer kunt u vip touringcar huren?

De laatste jaren merken wij een toename in offertes en zakelijk vervoer vanuit het Belgische bedrijfsleven. Doordat onze hoofdvestiging gesitueerd is tussen Tilburg en Turnhout zijn wij binnen afzienbare tijd in de grotere steden zoals Antwerpen, Brussel, Mechelen, Utrecht, DelftEindhoven, Rotterdam, Amsterdam etc. De meeste ritten die wij realiseren, hebben een zakelijk doel. Waar moet u zoal aan denken bij het huren van een luxe bus;

Uniek vervoer? vip touringcar huren!

In principe overal waar u bijzonder vervoer voor nodig hebt, is onze vip touringcar te huur maar in Amsterdam zijn er beperkingen. Lees op de pagina van Gemeente Amsterdam wat de beperkigen voor touringcars in Amsterdam zijn.  Wat wij aanbieden, vindt u nergens. Er zijn voldoende vipbussen te huur in Nederland, maar geen een biedt de mogelijkheden aan welke wij kunnen realiseren. Wij zijn actief in de gehele Benelux, dus wilt u een vip touringcar huren vanuit België dan is dat ook mogelijk! Onze luxe bussen zijn compleet ingericht als een mobiele kantoorruimte waardoor onze voertuigen unieke mogelijkheden bieden. In onze vergaderbussen kunt u onderweg werken en vergaderen.
Zoek je een kleinere bus zonder chauffeur dan kunt u die Kok Autoverhuur of bij Snappcar huren

catering in een vip touringcar

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van catering in onze vip touringcar! In onze bussen is altijd een standaard assortiment aan drank aanwezig, hier kunt u tegen bijbetaling gebruik van maken. Heeft u zin in andere soorten drank die niet in het het standaard assortement aanwezig zijn? Dan is het ook mogelijk om extra soorten drank bij te bestellen! Wij zullen er voor zorgen dat er genoeg gekoelde drank aanwezig zal zijn in het luxe busje, zodat u niets te kort komt. Ook op het gebied van eten hebben wij ruime cateringmogelijkheden beschikbaar. U kunt bij ons ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten bestellen en deze tijdens de rit in een vip touringcar nuttigen. Hiernaast heeft u bij ons ook de keuze uit diverse snacks of borrelhapjes. U kunt onze cateringlijst bekijken voor de mogelijkheden, heeft u andere wensen die niet op de cateringlijst  staan? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken waar wij u van dienst kunnen zijn met het huren van een vip touringcar.

Wat kost de huur van een touringcar?

Wat het huren van een touringcar kost is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk verschilt de prijs van het huren van een touringcar per touringcar. Wanneer u kiest voor een luxe touringcar betaalt u bijvoorbeeld meer toeslag dan bij een standaard touringcar, maar daar krijgt u dan natuurlijk weer wat extra luxe voor terug. Verder is de prijs van het huren van een touringcar afhankelijk van het aantal kilometers en de duur van de rit. Is er sprake van wachtijd? Dan wordt dit ook in de prijs berekend. Wilt u precies weten wat de huur van een touringcar kost voor uw rit? Dan kunt u het beste het offerte formulier op de website invullen, aan de hand van de gegevens die u daar invult kunnen de medewerkers op kantoor een prijs op maat maken.

Hoeveel kost het huren van een grote bus?

Het huren van een grote bus kost meer dan het huren van een klein busje. In vergelijking met een klein busje liggen de brandstof en onderhouds kosten een stuk hoger. Daarnaast heeft een chauffeur van een grote bus een touringcar rijbewijs nodig en de inzet van touringcar chauffeurs kost iets meer dan de inzet van gewone chauffeurs. Bent u met een grote groep? Dan is het waarschijnlijk toch goedkoper om een grote touringcar te huren in plaats van meerdere kleine busjes. Wilt u weten hoeveel het precies kost om een grote touringcar te huren? Dan raden wij u aan om het offerte formulier op onze website in te vullen.

Zakelijke touringcar huren

ABC specials is de maatschappij waar beleving voorop staat! Wij zullen er alles aan doen om uw reis zo comfortabel en luxe mogelijk te maken! Ons enthousiaste team staat voor u klaar om elke rit weer tot een succes te maken! Zoals u hebt kunnen lezen zijn onze bussen uniek en van het hoogste segment, maar u kunt een vip touringcar bij ons huren tegen de scherpste prijs! Onze bussen zijn door de vele bijzondere features niet te vergelijken met de luxe bussen van andere maatschappijen. Wij richten ons vooral op de zakelijke markt en daarom zijn de vip touringcars zo ingericht dat het mogelijk is om onderweg bijvoorbeeld te vergaderen of presenteren

Onze vip touringcars beschikken over een totale rondzit waardoor u elkaar kunt aankijken tijdens vergaderingen, hiernaast kunt u gebruik maken van de schermen en geluidsinstallatie in de luxe bus, waardoor de vip touringcars ideaal zijn om in te presenteren. Een vip touringcar is dus zeer geschikt voor een zakelijke rit! Tijdens een rit in één van onze vip touringcars zult u uw tijd dus optimaal benutten! 

Gaat u een luxe bus huren en kiest u ervoor om onderweg te presenteren? Mail dan vooraf uw presentatie naar ons toe, op deze manier hebben onze chauffeurs voorafgaande aan de rit de mogelijkheid om uw presentatie al klaar te zetten, op ze manier gaat er geen enkele tijd verloren en kunnen wij al voor u controleren of de presentatie werkt in onze vip touringcar!

Waar zoekt u een VIP Touringcar?

Vanuit onze diverse locaties in Nederland hebben wij vip touringcars gestald staan, waar u dus een vip touringcar wil huren of wat uw bestemming ook is, wanneer het vertrek of aankomstpunt ergens in Nederland is zijn wij u graag van dienst. Uw bestemming maakt hierbij niet uit, dit kan in heel Europa zijn. Wij verhuren een vip touringcar in elke maat en soort en voorzien van de meest uiteenlopende features. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over meer dan een vip touringcar met een totale rondzit opstelling. Doordat iedereen tegenover elkaar kan plaatnemen in deze touringcars is de interactie met de gehele groep optimaal. Zo’n vip touringcar met vergader opstelling is ideaal voor vergaderen en presentaties verzorgen onderweg. Ook beschikken wij over een touringcar waarin u onderweg al rijdende kunt video conferencen. Alle denkbare tools zijn hiervoor beschikbaar in deze special VIP Bus, denk aan MS Teams, Zoom, Webex en Google Meets.   

VIP touringcar is een luxe bus welke is voorzien van diverse gemakken voor onderweg. Een van de basis dingen waarmee een vip touringcar is uitgerust is de lederen bekleding, naast lederen bekleding zijn de meeste vip touringcars ook voorzien van tafeltjes.  Een tafeltje voor elke zitplaats is natuurlijk bijzonder handig voor het werken onderweg op een laptop of tablet maar ook voor het nuttigen van catering onderweg is het zeer handig dat elke zitplaats voorzien is van een tafeltje. Het nuttigen van catering is natuurlijk alleen maar mogelijk als er ook catering in de bus aanwezig is, hiervoor kunt u bij vipbus.nl elke gewenste vorm van catering bestellen. Standaard hebben wij alle mogelijke frisdranken aan boord maar ook een biertje of een wijntje kan onderweg genuttigd worden voor de informele momenten verder bieden onze koelkasten extra ruimte voor overige catering. Onze cateraar maakt namelijk graag de heerlijkste gerechten voor het rondreizen met de touringcar nog aangenamer te maken. 

Touringcar huren met tafeltjes

Een touringcar met tafeltjes kan een geweldige optie zijn voor groepen die op reis gaan en op zoek zijn naar een comfortabele en gemakkelijke manier om te reizen. De tafeltjes bieden ruimte om te werken, te eten of gewoon te ontspannen tijdens de rit. Bovendien hebben de luxe touringcars met tafeltjes vaak ook extra voorzieningen zoals comfortabele zitplaatsen, airconditioning en entertainmentmogelijkheden.

Er zijn luxe touringcars met tafeltjes te huur in diverse soorten en maten. Hou er bij het huren van een touringcar met tafeltjes daarom altijd rekening mee hoe groot uw gezelschap is en hoeveel bagage jullie zullen meenemen zodat jullie altijd een formaat touringcar huren dat voldoet aan uw behoeften.

Onze luxe bussen met tafeltjes zijn populair, daarom raden wij u altijd aan om zo vroeg mogelijk een van deze voertuigen te reserveren, vooral wanneer u een reis wilt boeken in onze piekseizonden of op drukke reisdata zoals feestdagen. Wanneer u er op tijd bij bent en u een van onze vip touringcars met tafels heeft geboekt, gaan wij voor u aan de slag om een onvergetelijk rit te verzorgen. 

Al met al kan het huren van een touringcar met tafeltjes een geweldige optie zijn voor groepen die op reis gaan en op zoek zijn naar comfort en gemak. Door goed te onderzoeken, vroeg te reserveren en de huurovereenkomst zorgvuldig te lezen, kunt u ervoor zorgen dat u de best mogelijke touringcar met tafeltjes krijgt voor uw reisbehoeften.

De mooiste touringcar van Nederland

Wanneer u de mooiste touringcar van Nederland zoekt bent u bij uw vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste VIP touringcars van Nederland. Of u nu een vip touringcar zoekt voor 8, 16, 32 of zelfs 50 personen in elk formaat bieden wij absoluut de mooiste VIP touringcar van Nederland.  Wist u bijvoorbeeld dat al onze bussen voorzien zijn van een totale rondzit opstelling? Onze bus is natuurlijk niet alleen maar door de rondzit opstelling van de  bussen van vipbus.nl zo bijzonder, ook de uitstraling van buiten draagt bij aan dit geheel. Onze VIP touringcars zijn allen donker van kleur en voorzien van privacy ruiten. Met rondzit opstelling is uniek in Nederland, in Europa zijn maar enkele bussen met een totale rondzit beschikbaar.

Een VIP touringcar is een luxe touringcar die gebruikt wordt voor het vervoer van groepen mensen, zoals bijvoorbeeld voor zakelijke reizen, vakanties, bruiloften, schoolreizen of andere evenementen. Deze touringcars zijn vaak uitgerust met alle gemakken om de reis zo comfortabel mogelijk te maken voor de passagiers.

Een VIP touringcar is vaak groter dan een standaard touringcar en hebben comfortabele zitplaatsen. De cabine van een VIP touringcar is vaak ruimer en comfortabeler voor de chauffeur. Er is vaak meer ruimte om te bewegen en er zijn vaak extra voorzieningen, zoals airconditioning, verwarming en een koelkast. Sommige VIP touringcars hebben zelfs een aparte ruimte voor de chauffeur, zodat hij of zij zich tijdens lange ritten kan terugtrekken.

Een VIP touringcar is vaak ook uitgerust met extra technologische voorzieningen, zoals wifi, USB-aansluitingen en audiovisuele apparatuur. Dit maakt het mogelijk om tijdens de reis te werken, te ontspannen of te genieten van entertainment.

Een VIP touringcar is natuurlijk duurder dan een standaard touringcar, maar het extra comfort en de extra voorzieningen zijn vaak de moeite waard voor mensen die op zoek zijn naar een luxe vervoersmiddel. Het is ook een goede keuze voor mensen die lange afstanden moeten afleggen en comfortabel willen reizen.

Een VIP touringcar is dus een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en luxe manier om met een groep te reizen. Of je nu op zakenreis gaat, op vakantie gaat met je familie of vrienden, met de VIP touringcars van vipbus.nl zit je altijd goed.

Vip touringcar huren?

Bent u benieuwd naar de tarieven, mogelijkheden en beschikbaarheid van de vip touringcar huren of luxe busje huren in bijvoorbeeld Den Haag? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. In slechts een aantal minuten vult uw gegevens in en aan de hand van een zo volledig mogelijke aanvraag kunnen wij u het scherpste voorstel doen. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie. Heeft u nog vragen over een luxe touringcar huren? Dan is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen, dan beantwoorden wij graag uw vragen!

Extra wensen?

Wilt u een vip touringcar huren in Amsterdam maar heeft u nog extra wensen? Bij ons is alles mogelijk! Tegen bijbetaling is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om hostess, dj of artiest in te zetten tijdens de rit! Wij werken samen met verschillende externe bureaus waardoor wij diverse artiesten kunnen boeken en u deze tegen een gunstig tarief kunt inhuren. 

Wat is een luxe touringcar? 

Een luxe touringcar is een bus met extra comfort. Hiermee zit een luxe touringcar tussen een standaard touringcar en een VIP-Bus in. Daar waar de VIP-Bus voorzien is van volledig lederen bekleding is een luxe touringcar meerstal voorzien van gedeeltelijk lederen bekleding. De luxe touringcar kent vaak wel een keukenhoekje met koffie automaat en een koelkast maar anders als een VIP-bus heeft een luxe touringcar meestal geen tafeltjes. Een luxe touringcar wordt meestal ingezet voor langere afstandsritten en buitenland trips. VIP-Bussen zijn voor al te lange afstanden minder geschikt als luxe bussen omdat even je ogen dichtdoen als er iemand tegenover je zit niet zo gebruikelijk is. Ook kunnen bij een VIP-Bus met tafeltjes de stoelen niet achterover gezet worden terwijl bij een luxe bus daarvoor wel mogelijkheden zijn. er zijn ook luxe bussen met voetsteunen die het lange afstand reizen nog wat comfortabeler maken.


Wilt u een luxe touringcar huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda op Apeldoorn? Bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres! (maar pas op in Scheveningen)  Vind nog meer informatie en foto’s over luxe touringcar huren op onze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest, Mastodon

De inhoud van deze pagina is gecontroleerd door Edwin Leuris, Specialist Business Travel


Vip touringcar

Luxe touringcar

Offerte aanvragen