Luxe busje huren

Luxe busje huren?

Zoekt u een luxe busje om te huren dan kunnen wij u van dienst zijn met vele luxe busjes in alle soorten en maten. Busjes met lederen bekleding, leder/stof combinatie, getinte privacy ruiten, heldere ruiten voor maximaal zicht naar buiten, luxe busjes met slaapstoelen, luxe busjes met tafeltjes. Kortom, vele soorten luxe busjes kunt u bij ons huren. De meeste luxe busjes zijn donker van kleur maar wij hebben ook witte luxe busjes wanneer dit gewenst is. De meeste luxe busjes zijn donkerblauw, nachtblauw en wij hebben ook donkerbruine luxe busjes en een aantal zwarte luxe busjes in de verhuur. Wanneer je een 5 persoons luxe busje wil huren kunnen wij je daarmee van dienst zijn. De volgende stap is een 7 persoons luxe busje, wij hebben ook 7 persoons busjes met een keukenhoekje. Helaas hebben wij geen 7 persoons busjes met toilet. Luxe busjes met toilet begint bij ons bij 14 personen.

Luxe vervoer in elke maat

Luxe busje huren voor 16 personen? Geen enkel probleem bij vipbus.nl en zoals hierboven reeds aangegeven begint het bij ons bij een 5 persoons luxe busje huren. Daarna komt dan 7 persoons, dan 8 persoons. Boven de 8 personen gaan wij naar een 12 persoons busje, dan voor maximaal 14 personen en de kleinere vip busjes stoppen bij ons bij een 16 persoons luxe busje. Hierboven gaan we naar de grote luxe bussen geschikt voor 30 personen, 35 personen, 40, 45 of zelfs 50 personen luxe bussen kun je bij vipbus.nl huren. De grotere bussen zijn naar rato ook voorzien van meer faciliteiten zo is bij de grotere bussen standaard een toilet aanwezig, ook een keukenhoek is in de grotere bussen standaard zoals ook een gevulde koelkast en koffie automaat bij de grotere bussen een van de standaard voorzieningen is.

verhuur luxe busje

luxe busje huren

Faciliteiten in een luxe busje

Bij ons kunt u een luxe busje huren met alle denkbare faciliteiten. Niet alleen de aanwezige apparatuur kan naar keuze aanwezig zijn als u een luxe viptaxi busje bij ons huurt maar ook qua chauffeur of hostess service hebben wij diverse mogelijkheden. Wij hebben dan ook een aantal professionele gediplomeerde VIP-chauffeurs in dienst en deze spreken ook diverse talen. Al onze chauffeurs speken Nederlands en Engels maar op verzoek kunnen wij ook chauffeurs leveren welke de taal van uw gasten spreken om de reis geheel ontspannen te laten verlopen. Zo is een Spaans sprekende chauffeur mogelijk, ook Frans sprekend, Turks, Grieks, Marokkaans en zelfs Pools, Chinees, Japans en Russisch is mogelijk door onze samenwerking met enkele andere VIP-vervoer bedrijven.

luxe busje huren

luxe busje

Bestemmingen luxe busje huren

U kunt natuurlijk een luxe busje huren om eender waar naartoe te reizen. Veelal worden onze luxe busjes voor zakelijk vervoer gehuurd maar ook particuliere gezelschappen vinden het met regelmaat prettig om niet een standaard busje te huren maar een luxe busje te huren. Even wat meer comfort en even van wat meer gemakken voorzien. Dus ook familie uitjes welke samen willen reizen in een luxe busje en geen problemen willen ondervinden met parkeren in de randstad huren bij ons een luxe busje. Een dagje Efteling, een rondrit door Parijs, via de Eurotunnel naar Londen, of voor de claustrofobische passagiers is het ook mogelijk om met de veerboot de overtocht te maken naar Wales of Schotland en wat is nu heerlijker als deze reis te maken met een luxe busje van alle gemakken voorzien. Bagage is ook geen enkel probleem als u bij ons een luxe busje huurt, wij kunnen bij veel bagage ook voorzien in een aanhanger tegen een geringe meerprijs maar wij hebben ook luxe busjes voor 14 of 16 personen (minder kan natuurlijk altijd) welke over extra veel bagageruimte beschikken waardoor een aanhanger wellicht overbodig is. Zelfs wanneer u met een luxe busje naar de skigebieden reist hebben wij door gebruik te maken van een aanhanger voldoende bagageruimte voor grote koffers en ook kunnen de ski’s dan probleemloos meegenomen worden.

Luxe busje huren amsterdam

luxe busje huren den haag

Luxe busje huren voor video conferencen

Bij vipbus.nl kunt u ook vip busjes huren om te videobellen onderweg. Onze grootste bus voor te videobellen onderweg is The Executive Mobile Conference Room hierin kunnen 16 personen plaatsnemen en kunt u onderweg webexen, een Zoom meeting bijwonen, Google Meets, Skype met werkelijk alle mogelijke videodiensten kunnen wij connecten vanuit onze bussen. Hiervoor is in deze vergaderbussen een media server on board met Win 10 en alle denkbare video call apps. De verbinding wordt opgebouwd vanuit een snelle 5G internetverbinding waardoor we in hoge resolutie kunnen videobellen. Datasnelheden van +500 Mbit zijn hierbij geen uitzondering. Geen haperingen meer dus maar volle UHD 4K video kwaliteit streamen vanuit elke plaats in Europa. Door de versterkte data antennes, hoog op het dak van deze midibussen is het ontvangst altijd optimaal en tot heden hebben wij nog geen enkele locatie in Europa ontdekt waar het niet mogelijk is voor ons om een snelle videoverbinding op te zetten. Een Luxe busje huren dus niet alleen voor van een relaxte verplaatsing te genieten maar tevens uw reistijd optimaal benutten dan vind u bij vip bus.nl hiervoor de geschikte bus. 

luxe busjes verhuur

luxe busje

Verhuur luxe busjes

De verhuur van Luxe busjes is vipbus.nl op het lijf geschreven. Wij verhuren luxe busjes in alle soorten en maten en ook de gelegenheden waarvoor bij ons luxe busjes gehuurd worden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een busje als jurywagen en ook verhuren wij regelmatig luxe busjes als observatiepost. De Politie huurt bij ons ook wel eens een luxe busje voor snelheidscontroles, dus weer alert en matig uw snelheid als je een luxe busje van ons langs de kant van de weg ziet staan, het zou zo maar eens ingezet kunnen zijn als mobiele snelheidscontrole voertuig. Verhuur van luxe busjes is wat ons betreft nauwelijks aan plaatsen gebonden maar in de Noordelijke provincies zijn onze mogelijkheden wel wat beperkt. In Groningen, Friesland en Drenthe kunt u bij ons wel luxe busjes huren maar wij ontkomen er dan niet aan om hiervoor een extra fee door te belasten in verband met de onoverkomelijke extra voorrijdkosten. Maar wanneer u een luxe busje huurt in de andere provincies dan kunnen wij hiervoor uiterst concurrerende tarieven aanbieden. Vraag hiervoor een offerte aan via het offerte formulier van onze website en wij mailen u veelal binnen 1 werkdag onze beste opties. Hierbij bieden wij de geschikte luxe busjes aan in uw regio en de verschillende klasses. Zo kunt u voor elke budget wel een geschikt luxe busje vinden bij vipbus.nl maar onze tarieven zijn natuurlijk niet direct vergelijkbaar met de aller voordeligste aanbieder van busjes verhuur. Goedkope busjes verhuren wij namelijk niet, wel zo voordelig mogelijk voor de luxe welke wij bieden maar als werkelijk de laagste prijs uw belangrijkste punt van aandacht is dan zijn wij niet de juiste partij om aan u een busje te verhuren. Lage tarieven voor hetgeen wij bieden met een perfecte prijs kwaliteit verhouding bieden wij zeker maar het goedkoopste verhuurbedrijf voor busjes zijn wij zeker niet. Zo kunt u voordeliger een busje huren bij Hertz of Bert Jonk, bij Avis, Europcar, Sixt, Autohopper of Allcarrent maar let op, dit zijn allemaal standaard busjes. Voor een luxe busje huren kunnen deze bedrijven u niet van dienst zijn, wel zijn de tarieven welke deze bedrijven handteren voordeliger als onze tarieven. Het grote verschil is dat wij onze busjes alleen maar huren met chauffeur, bij deze collega verhuur bedrijven welke standaard personen busjes verhuren is de mogelijkheid er wel om deze zonder chauffeur te huren. Wilt u werkelijke luxe ervaren bij het huren van een busje dan huurt u een busje natuurlijk met chauffeur en laat u zich vorstelijk vervoeren. Dat is nu juist waar wij goed in zijn. Verhuur van luxe busjes met een chauffeur, welbespraakt en netjes in pak.

luxe busje huren rotterdam

verhuur luxe busje

Een luxe busje huren in Europa

Natuurlijk kun je een city trip maken naar een van de steden in Europa door op het vliegtuig te stappen. Wij vervoeren u graag in stijl naar Eindhoven airport, Lelystad Airport, Schiphol of Rotterdam Airport alwaar uw gezelschap verder reist per vliegtuig. Ook vervoeren wij regelmatig personen, zakenreizigers, artiesten of andersoortige VIP’s met onze luxe busjes naar heli platforms van Bijvoorbeeld Heli Holland in Lelystad of het mini vliegveldje bij Breda Hazeldonk. Grote voordeel is dat u thuis opgehaald word en vanaf dat moment totaal ontzorgt kunt reizen, geen parkeerplaats hoeft te zoeken en geen gedoe meer heeft met uw koffers en overige bagage. Bij de meeste vliegvelden hebben wij ook de mogelijkheid om met speciale VIP-Passen tot aan het vliegtuig te kunnen zijden met onze luxe busjes. Bij vliegveld Seppe is dit bijvoorbeeld helemaal geen probleem en bij vliegveld Eindhoven en Rotterdam zijn er ook mogelijkheden om tot aan het vliegtuig te geraken met onze luxe busjes. Wel dient u deze wens ruim van tevoren aan ons kenbaar te maken waarna wij dit verzoek kunnen indienen. Meestal wordt dit wel goedgekeurd omdat wij de juiste weg hiervoor weten te bewandelen met de juiste connecties voor dit verzoek om met het luxe busje tot aan het vliegtuig te kunnen rijden. Wel dient u dan vooraf thuis uw incheck online te regelen om niet alsnog via de aankomsthal te moeten inchecken. Tot zover over vervoer vanaf uw huis naar een van de luchthavens welke Nederland rijk is. Het is overigens ook mogelijk om naar Antwerpen airport te reizen of Zaventem met een luxe busje met chauffeur. Onze luxe busjes worden ook vaak gehuurd voor een citytrip naar een van de Europese steden wanneer men om welke reden dan ook liever geen gebruik maakt van het vliegtuig. Wanneer je de reistijd van huis naar vliegveld meetelt en ook de tijd van aankomst in betreffende stad tot in het centrum en ook de tijd meetelt welke u op de twee vliegvelden vertoeft bij vertrek en aankomst dan is veelal het reizen per luxe busje direct van huis naar uw bestemming minstens even snel. Ook wanneer er meerdere chauffeurs nodig zijn vanwege de rij- en rusttijden wetgeving dan regelen wij dit voor u en vrijwel ongemerkt zorgen wij dat er tijdig op de route een nieuwe chauffeur voor jullie klaarstaat om de reis te ongestoord voort te zetten. Het kan hierbij ook zo zijn dat wij de gehele rit met twee chauffeurs uitvoeren wanneer dit qua rij- en rusttijden beter uitkomt. Aken, Dusseldorf, Rome, Parijs, Milaan, Porto, Ibiza en nog vele andere bestemmingen zijn u reeds voorgegaan om te bezoeken met een van onze luxe busjes welke bij ons te huur zijn met professionele chauffeur.

Een luxe busje huren? Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Wij verhuren onze luxe busjes voor ritten binnen het gehele land. Dus wilt u bijvoorbeeld een luxe busje huren in Tilburg of een luxe busje huren in Rotterdam? Dat kan! Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast met onze personenbussen in de volgende steden:

Verhuur luxe busje, alles is mogelijk!!

Verhuur luxe busje uit het hoge segment. Zoekt u geschikt vervoer voor een klein gezelschap? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij beschikken naast luxe bussen ook over een breed netwerk aan vervoerders die dergelijke bussen aanbieden. Wij spreken ons netwerk aan op het moment dat er geen beschikbaarheid is of dat er een partner een gunstigere ligging heeft. In Nederland zijn voldoende maatschappijen van verhuur luxe busje.

luxe busje verhuur

luxe busje verhuur

Verhuur luxe busje, kenmerkt zich door:

 • Luxe interieur 
 • Diverse TFT schermen
 • Presentatiemogelijkheden
 • Cateringmogelijkheden
 • Comfortabele stoelen
 • Geüniformeerde chauffeur
 • Geblindeerde ramen

Als u kiest voor een kleine vipcoach zult u in stijl en op comfortabele wijze worden vervoerd naar uw eindbestemming of event. Afhankelijk van het soort reis zal de chauffeur u zo goed mogelijk ondersteunen tijdens de reis. De chauffeurs met wie wij samenwerken, zijn gecertificeerd en beschikken over de nodige bagage om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u vaker met ons zaken gedaan en heeft de voorkeur voor een chauffeur kunt u dit aangeven en zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

Verhuur luxe busje voor diverse gelegenheden..

Onze voertuigen rijden door heel West-Europa. De klant is koning. Het maakt ons niet uit wat de bestemming is. Wij doen er alles om u zo veilig en comfortabel mogelijk op locatie te brengen. Om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden en gelegenheden vindt u hieronder een beknopte selectie.

 • Bedrijfsbezoeken
 • Promotionele rondreizen
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • Artiestenvervoer
 • Pendeldiensten
 • Shuttlevervoer
 • Luchthavenvervoer
 • en ga maar door

Luxe busje huren breda

luxe busje huren utrecht

Unieke mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Wilt u een luxe busje huren voor een zakelijke rit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u luxe, zakelijke busjes huren waarmee u in stijl naar uw bestemming wordt gebracht. Wilt u uw reistijd samen met collega's, klanten of zakenrelaties zo optimaal mogelijk besteden? Dan kunt u bij ons ook een compleet mobiel kantoor huren, deze luxe bussen zijn helemaal aangepast op de mogelijkheid om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Een rijdend kantoor huren is ideaal voor iedere zakelijke reis!

Meer informatie over vehuur luxe busje?

Wilt u meer informatie over verhuur luxe busje over de tarieven en eventuele beschikbaarheid? Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen. In slechts een aantal minuten heeft u uw aanvraag verstuurd. Aan de hand van deze aanvraag kan onze administratie de scherpste prijs samenstellen. U ontvangt veelal een antwoord van onze administratie binnen enkele minuten.

Verhuur luxe busje in uw omgeving?

Wilt u meer informatie over verhuur luxe busje of personenbus in uw omgeving? Klik dan om één van de onderstaande links voor meer informatie over het huren van een luxe busje in uw buurt! 

Staat uw woon/werkplaats hierboven niet genoemd? Ook dan is het mogelijk om bij ons een luxe touringcar te huren, wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België! Wij raden u aan om het online offerte formulier in te vullen voor meer informatie over de tarieven voor uw rit.

Luxe busjes verhuur

Luxe busje huren? Geen probleem! De diverse mogelijkheden die wij ter beschikking stellen, zijn voorzien van een scala aan eigenschappen om uw reistijd optimaal te benutten. Tijdens de vele reserveringen voor een luxe busje huren, merken we dat onze consumenten dit als prettig ervaren.

huren luxe busje

busje huren luxe

Luxe busje huren, de kenmerken

 • Lederen zetels, in vergaderopstelling
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Diverse LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Representatieve chauffeur

Alles is aanwezig om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de verplaatsing zal de chauffeur u zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring met vipvervoer hebben wij vele verschillende gezelschappen en bedrijven mogen vervoeren. 

Naast het totale vervoer kunt u ook kiezen voor onze uitmuntende cateringservice. Deze dienst bieden wij aan in samenwerking met diverse cateraars. Deze bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het verzorgen van dagverse maaltijden in diverse vormen. Wat dacht u van een snack of versnapering voor bij de koffie of een compleet verzorgde bbq met verse salades en stokbrood. Wij garanderen u een culinaire verwennerij.

Een luxe busje huren kan voor een scala aan gelegenheden. Door de minieme bedrijfsreclame kunt u de buitenkant van het busje beletteren. Dit is optioneel, maar hierdoor kunt u uw vervoer personaliseren. We hebben al voor veel bedrijven en events het vervoer verzorgd.

 • VIP vervoer
 • Artiestenvervoer
 • Pendelvervoer tijdens events
 • Bedrijfsbezoeken
 • Product- en bedrijfspresenaties
 • Promotionele activiteiten

Luxe busje huren? U weet niet door het vele aanbod, wat u moet kiezen. Dan zoek niet verder naar de juiste keuze, want die heeft u hier al gevonden. Een luxe busje huren kunt u bij ons in alle soorten en maten. Voor elk gezelschap en event hebben wij een geschikte uitvoering. Wij beschikken over een breed en diep assortiment aan voertuigen welke ingezet kunnen worden voor vipvervoer voor de zakelijke markt.

luxe busje huren noord-holland

luxe busje huren zuid-holland

Luxe busje huren, wat kunnen we u bieden

Een aantal van bovengenoemde vipbussen zijn in beheer van collega maatschappijen die net als ABC Specials iets meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Dit extra wordt mogelijk gemaakt door de vele snufjes die inzetbaar zijn in de diverse specials. Deze snufjes zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Continu zijn wij bezig om deze snufjes uit te breiden of te optimaliseren, zodat vipbus.nl altijd een stapje voor is op de concurrentie.

Luxe busje huren met tafeltjes

Bijna alle luxe busjes van vipbus.nl zijn voorzien van tafeltjes, waardoor deze uitermate comfortabel zijn. De tafeltjes in de luxe busjes maken het mogelijk om onderweg te werken, te eten en om te onspannen. Dus wilt u een luxe busje met tafeltjes huren? Geef dit dan aan wanneer u een busje bij ons wilt gaan boeken. 

Luxe busje huren met mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Wilt u een luxe busje huren voor een zakelijke gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren onze vipbussen en vip busjes al jaren aan diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoefen hebben wij onze luxe busjes aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld in onze vergaderbus onderweg vergaderen en presenteren. De bus is namelijk geheel omgebouwd tot mobiele vergaderruimte. U heeft in deze vergaderbus alles wat u in een gewone vergaderruimte ook terug vindt. Op deze manier kunt u gemakkelijk onderweg vergaderen of vergaderen op locatie! Vipbus.nl is hierdoor dé partner op het gebied van zakelijk vervoer!

En meer...

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen, bieden de vipbussen van vipbus.nl nog meer mogelijkheden voor zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één van onze vipbussen in te zetten als reclamebus of promotiebus. Met deze bus kunt u dan een roadshow doen. 

Luxe busje huren?

Wilt u een luxe busje huren, maar bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts 5 minuten stelt u uw rit samen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een antwoord van onze administratie. Heeft u vragen over vipbusje huren? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Ervaringen met luxe busje huren?

Heeft u wel eens een luxe busje bij ons gehuurd of één van onze andere voertuigen? Dan zouden wij het leuk vinden als u uw ervaringen met ons deelt over een luxe autocar huren bij vipbus.nl. Ook wanneer u eventuele verbeterpunten voor ons heeft horen wij dat graag, op deze manier kunnen wij ons service ten alle tijden blijven verbeteren! Wilt u uw mening ook met anderen delen? Laat het ons dan weten en wij zorgen dat uw recensie hieronder geplaatst zal worden.

Wilt u een luxe bus huren en u wilt graag de prijzen en beschikbaarheid ontvangen? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. Na het ontvangen van uw aanvraag zal onze administratie uw reis berekenen en u een op maat gemaakt antwoord toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Neem eens een kijkje in het wagenpark en ontdek de vele mogelijkheden. 

 

Vind nog meer informatie en foto’s op onze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest, Mastodon

Bovenstaande tekst in beoordeeld en inhoudelijk goed gekeurd door Edwin Leuris, Specialist op het gebied van luxe groepsvervoer.

Offerte aanvragen