Luxe busje huren

Luxe busje huren? U weet niet door het vele aanbod, wat u moet kiezen. Dan zoek niet verder naar de juiste keuze, want die heeft u hier al gevonden. Een luxe busje huren kunt u bij ons in alle soorten en maten. Voor elk gezelschap en event hebben wij een geschikte uitvoering. Wij beschikken over een breed en diep assortiment aan voertuigen welke ingezet kunnen worden voor vipvervoer voor de zakelijke markt.

Luxe busje huren, wat kunnen we u bieden

Een aantal van bovengenoemde vipbussen zijn in beheer van collega maatschappijen die net als ABC Specials iets meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Dit extra wordt mogelijk gemaakt door de vele snufjes die inzetbaar zijn in de diverse specials. Deze snufjes zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Continu zijn wij bezig om deze snufjes uit te breiden of te optimaliseren, zodat vipbus.nl altijd een stapje voor is op de concurrentie.

Unieke kenmerken vipbussen

 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Complete rondzit (vergaderopstelling)
 • Digitaliseerde klimaatbeheersing
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie
 • Complete rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Multimedia installatie
 • diverse andere voorzieningen

Gaat u een luxe busje huren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze uitgebreide cateringservice. Wij garanderen u indrukwekkende en exclusieve vervoersmiddelen. Deze waarden willen we ook terug laten komen in onze gerechten en versnaperingen. Wij werken samen met een lokale cateraar die enkel dagverse en lokale producten gebruikt. Op het moment dat dit bedrijf zijn producten presenteert, garanderen wij een culinaire verwennerij. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Luxe busje huren met mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Wilt u een luxe busje huren voor een zakelijke gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren onze vipbussen en vip busjes al jaren aan diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoefen hebben wij onze luxe busjes aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld in onze vergaderbus onderweg vergaderen en presenteren. De bus is namelijk geheel omgebouwd tot mobiele vergaderruimte. U heeft in deze vergaderbus alles wat u in een gewone vergaderruimte ook terug vindt. Op deze manier kunt u gemakkelijk onderweg vergaderen of vergaderen op locatie! Vipbus.nl is hierdoor dé partner op het gebied van zakelijk vervoer!

En meer...

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen, bieden de vipbussen van vipbus.nl nog meer mogelijkheden voor zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één van onze vipbussen in te zetten als reclamebus of promotiebus. Met deze bus kunt u dan een roadshow doen. 

Luxe busje huren?

Wilt u een luxe busje huren, maar bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts 5 minuten stelt u uw rit samen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een antwoord van onze administratie. Heeft u vragen over vipbusje huren? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Ervaringen met luxe busje huren?

Heeft u wel eens een luxe busje bij ons gehuurd of één van onze andere voertuigen? Dan zouden wij het leuk vinden als u uw ervaringen met ons deelt. Ook wanneer u eventuele verbeterpunten voor ons heeft horen wij dat graag, op deze manier kunnen wij ons service ten alle tijden blijven verbeteren! Wilt u uw mening ook met anderen delen? Laat het ons dan weten en wij zorgen dat uw recensie hieronder geplaatst zal worden.

 

Offerte aanvragen