Hoeveel personen passen er in een vipbus?

Hoeveel personen er in een vipbus passen hangt af van het formaat vipbus. Er zijn diverse soorten en maten vipbussen te huur. De meeste vipbussen zijn geschikt voor 5 tot 50 personen. Het is dus mogelijk om zowel met kleine als grote groepen een vipbus te huren.

Vipbus huren? Verschillende mogelijkheden 

Voor ieder gezelschap is er een passend voertuig te huur. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark mogen uitbreiden met diverse modellen vipbussen. Hieronder vindt u een overzicht van de vipbussen die u bij ons kunt huren:

Vipbus huren?

Nu u weet hoeveel personen er in een vipbus passen wilt u misschien ook wel weten hoeveel het dan kost om een van deze voertuigen te huren. Voor meer informatie over de prijs voor het huren van een vipbus verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Geef op het offerte formulier aan met hoeveel personen u wilt reizen en beschrijf de route. Op deze manier kan een van onze medewerkers een offerte op maat maken. Een offerte aanvragen is bij vipbus.nl gratis en geheel vrijblijvend. Voor vragen die geen betrekking op de prijzen en beschikbaarheid van ons vipvervoer kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken of middels het contactformulier.

 

Offerte aanvragen