Vipbus Katwijk

Vipbus Katwijk staat voor u klaar met een scala aan diensten en voertuigen. Laat ons uw vervoer regelen van A tot Z. De multifunctionaliteit van onze voertuigen zorgt ervoor dat u uw reistijd optimaal kunt benutten, zodat geen minuut en euro verloren gaat. Er zijn diverse vipbussen te huur in Nederland, maar er is geen maatschappij in Europa die u completere vipbus aanbiedt dan die u bij ons op de website vindt.

Vipbus Katwijk, the Reference & Experience

The Reference VIP Lounge en The Experience VIP Lounge zijn onze twee meest bijzondere vipbussen. Deze luxe bussen beschikken over diverse unieke eigenschappen die er voor zorgen dat u uw reistijd zo optimaal mogelijk kunt benutten. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze luxe bussen;

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Comfortabele en luxueuze zetels
 • VGA aansluiting
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multimedia installatie
 • Digital climat control
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Warme binnenverlichting
 • Diverse 230V aansluitingen
 • en nog veel meer

Dus wilt u een luxe touringcar huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij vipbus Katwijk aan het juiste adres. U kunt hier een luxe bus huren of een vip touringcar huren met bijzondere mogelijkheden. Nergens binnen Nederland vindt u vergelijkbare voertuigen!

mobiel kantoor huren in katwijk

Katwijk vipbus huren

Compleet verzorgd zakelijk vervoer met vipbus Katwijk

Vipbus Katwijk verhuurt de meest complete vipbussen voor een scala aan gelegenheden gericht op de zakelijke markt. Wat dacht u van een bedrijfsfeest waarbij uw personeelsleden geheel in stijl worden vervoerd. Tijdens de reis kan er een presentatie of vergadering worden gerealiseerd. Uiteraard onder het genot van een hapje of een drankje. Wilt u het zelf uitserveren of huur een van onze hostessen in, zodat u zelf niks hoeft te doen. 

Dus wilt u graag uw reisttijd samen met collega's, zakenrelaties of klanten zo optimaal mogelijk benutten? Dan is een vergaderbus huren wellicht de oplossing die u zoekt. In onze luxe bussen welke omgebouwd zijn tot compleet mobiel kantoor kunt u onderweg vergaderen, werken en presentaties verzorgen. Daarbij kunt u genieten van de luxe van de bussen en eventueel verzorgen wij ook nog de lekkerste hapjes en drankjes voor u!

Een vervoerspartner die met u meedenkt, dan bent u bij vipbus Katwijk aan het juiste adres. Door de diversiteit aan verreden ritten hebben we veel ervaring en weten waar de bottleneck ligt. Wij adviseren onze klanten op welke manier onze voertuigen en diensten optimaal ingezet kunnen worden.

Katwijk vipbus

Katwijk Vipbus Verhuur

Meer informatie ontvangen over Vipbus Katwijk?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven van vipbus Katwijk? Wij nodigen u uit om uw reis samen te stellen middels het offerte formulier. Het kost slechts een vijftal minuten en u ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaake offerte van onze administratie. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid voor een specifieke rit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van een vip bus huren in Katwijk.

luxe busje huren katwijk

luxe bus verhuur katwijk

Vipbus Katwijk staat voor u klaar in heel Nederland én België!

Heeft u een onderneming, maar dan in de buurt van Katwijk? Geen probleem, Vipbus Katwijk regelmatig vipvervoer in Noordwijk, Rijnsoever, Rijnsburg, Valkenburg, Rijksdorp, Haaswijk, Maaldrift en Oegstgeest. Maar ook verder buiten Katwijk zijn wij u graag van dienst. Onze luxe bussen zijn bijvoorbeeld ook vaak te gast in grote steden als Utrecht, Breda, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Den Haag. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website.

Offerte aanvragen