Vipbus Ridderkerk

Vipbus Ridderkerk staat voor klasse en stijl. Vipvervoer met talloze mogelijkheden om uw reis zo goed mogelijk te verzorgen. Wij zijn DE specialist in het vervoeren van gezelschappen uit het bedrijfsleven in elke sector. Geen rit is te moeilijk voor ons. Wij gaan graag uw uitdaging aan.

Vipbus Ridderkerk, te gast bij:

Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van vipvervoer voor diverse soorten gelegenheden. Zowel voor zakelijke als particuliere gelegenheden hebben wij passend vervoer. Wij verzorgen bijvoorbeeld regelmatig het vervoer voor onderstaande gelegenheden en events voor diverse soorten bedrijven en instanties.

Ridderkerk vipbus huren

Vipbus huren Ridderkerk

Naast de bovengenoemde zakelijke ritten, verzorgen wij ook regelmatig het vipvervoer tijdens bijvoorbeeld bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en uitvaarten. Zoals u kunt zien zijn de gelegenheden waarvoor wij onze vipbussen verhuren zeer uiteenlopend. Dus wilt u een vip bus huren met een bijzondere reden? Bij ons kan het allemaal!

Ridderkerk Vipbus

Ridderkerk vipbus verhuur

De unieke kenmerken van Vipbus Ridderkerk

Door de jaren heen heeft Vipbus Ridderkerk voor diverse events het vervoer verzorgd, zoals u kunt zien. Niet alleen in de omgeving van Ridderkerk, maar ook in het zuiden van België. Onze voertuigen zijn gevestigd door heel Nederland. Dit zijn vestigingen van collegabedrijven die iets kunnen toevoegen aan ons huidige aanbod. In eigen beheer hebben wij een aantal van de meest complete vipbussen die er in Europa te huren zijn. 

Dus wilt u een luxe touringcar huren met unieke kenmerken? Dan bent  u bij Vipbus Ridderkerk aan het juiste adres. U kunt hier een luxe bus huren met de volgende unieke kenmerken:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • Multifunctioneel multimedia apparaat
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Digital climat control
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Draadloze microfoons
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Wireless Internet Access Point
 • en nog veel meer

Een beknopt overzicht van de vele aanwezige mogelijkheden die uw reis vergemakkelijken. Door de vele features kunt u als bedrijf uw reistijd optimaal benutten. In deze zeer complete vipbus kunt u uw reistijd optimaal benutten. Kent u een andere maatschappij welke beschikt over vipcoaches met een totale rondzit aan boord. U kunt uw laptop aansluiten voor uw presentatie of stuur deze van te voren op en wij zullen uw ppt klaarzetten in de cloud.

Zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden? Bij Vipbus Ridderkerk heeft u de keuze uit een paar vergaderbussen welke compleet zijn ingericht als rijdend kantoor. Onderweg in deze voertuigen is alles aanwezig voor een presentatie of vergadering onderweg. Stap in en laat u verbazen door de unieke mogelijkheden van onze mobiele kantoorruimte. Bij ons kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten!

Meer informatie ontvangen over een vipbus huren in Ridderkerk?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van vipbus Ridderkerk omdat u bijvoorbeeld een luxe busje wilt huren. Stel nu binnen vijf minuten uw reis samen en ontvang binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Onze medewerkers gaan uw aanvraag calculeren en de beste vipbus voor u zoeken. Voor een korte impressie verwijzen wij u graag naar onze fotopagina en video album.

Wilt u een vipbus of vip busje huren voor een rit buiten Ridderkerk? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij vipbus.nl! Wij verzorgen ritten door heel Nederland én België, u heeft een van onze voertuigen misschien dus wel kunnen zien rijden in Rheden, Tilburg, Breda, Den Bosch, Voorburg, UtrechtAmsterdam of Den Haag!

Offerte aanvragen