Vipbus Nieuwegein

Vipbus Nieuwegein richt zich op de zakelijke sector in de omgeving van Nieuwegein. Onze vipbussen zijn speciaal ingericht om de diverse bedrijven te voorzien in hun wensen en behoeften betreffende vipvervoer op maat. Onze multifunctionele vipbussen staan voor u klaar. Continue zijn wij op zoek naar de juiste partners om het wagenpark uit te breiden met voertuigen die aansluiten op de vraag van de consument.

Vipbus Nieuwegein, het portfolio

Vipbus Nieuwegein heef de keuze uit diverse voertuigen. U kunt een luxe touringcar of een luxe bus huren met unieke kenmerken. Ook kunt u bij ons diverse luxe busjes huren.

vipbus huren nieuwegein

de mooiste vipbus van Nieuwegein

Vipbus Nieuwegein, de eigenschappen

In ons wagenpark ziet u gedetailleerde afbeeldingen van deze specials. Niet alleen het exterieur geeft al een stijlvol beeld, maar als u kijkt naar de mogelijkheden die deze vipbussen te bieden hebben, zijn ze allen uniek in hun soort. De twee grootste vipbussen uit het assortiment van vipbus Nieuwegein zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden om uw tijd optimaal te investeren.

 • Complete rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Multimedia installatie
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Wireless internet Access Point
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Extra geluidsisolatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • en nog veel meer

Nieuwegein Vipbus

Nieuwegein Vipbus verhuur

De eindeloze mogelijkheden van Vipbus Nieuwegein

De diverse mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze klanten. Regelmatig hebben wij contact na alfoop van de rit om de bevindingen in kaart te brengen. Aan de hand van deze resultaten kunnen we mogelijkheden in de bus uitbreiden op de juiste punten. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden van Vipbus Nieuwegein:

Onze bussen worden veel ingezet voor zakelijke ritten door de unieke inrichting van onze bussen. Voornamelijk de unieke opstelling van de stoelen maakt onze bussen geschikt voor zakelijk vervoer omdat het hierdoor mogelijk is om onderweg te vergaderen. Dus bent u opzoek naar een mobiel kantoor waarin u onderweg kunt werken, vergaderen en presentaties kunt verzorgen? Dan is een vergaderbus van Vipbus Nieuwegein misschien de oplossing waarna u op zoek bent!

Vipbus huren in Nieuwegein?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven van vipbus Nieuwegein. Wij sturen u graag door naar ons offerteformulier waar u uw rit kunt samenstellen in slechts een aantal minuten. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij de prijs berekenen voor uw vipvervoer. Van onze medewerkers ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakt bericht.

Vipbus Nieuwegein is regelmatig op bezoek bij bedrijven in de omgeving. Wij hebben klanten uit Houten, Loerik, Heemstede, Kanaleneiland, Molenbuurt, IJsselstein en Lopikerkapel. 

Ook rijden we in andere grote steden zoals Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Bergen op Zoom, Den Bosch, Den Haag, Heerlen en nog veel andere steden.

Offerte aanvragen