vipbus huren

Vipbus huren voor vervoer op maat. De voertuigen die wij aanbieden, zijn afgestemd voor onze zakelijke gebruikers. U, als bedrijf, gaat niet zomaar een vipbus huren, maar een multifunctionele bus die ver boven uw verwachtingen uitstijgt. Wij beschikken over een scala aan voertuigen om diverse gezelschappen te vervoeren naar hun bestemming of event.

Vipbus huren, het online wagenpark

Zoals u kunt zien, hebben wij een zeer gevarieerd aanbod als het gaat om een vipbus huren. Doordat wij samenwerken met meerdere Maatschappijen kunnen wij dit aanbod realiseren. De maatschappijen zijn gevestigd door heel Nederland met als gevolg dat wij een landelijke dekking kunnen bieden tegen uiterst betaalbare prijzen. Wij zoeken voor u altijd de dichtstbijzijnde partner, zodat wij snel ter plaatse zijn. Of het nu in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Maastricht is? Wij zoeken de dichtstbijzijnde partner.

Wat onderscheidt vipbus.nl van de concurrentie:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Climat Control
 • Wireless Internet Access Point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Presentatiemogelijkheden
 • WC aan boord
 • Luxe keukenhoek
 • en nog veel meer

Dit en nog veel meer maakt het voor bedrijven interessant om een vipbus te huren. In de linksgenoemde events is onze vipbus geschikt. in de afgelopen jaren zien we een toename in offerte aanvragen van nationale en internationale bedrijven.

Op het moment dat u binnenstapt, is de totale rondzit over het gehele bovendek een eyecatcher. Nergens anders in Europa kun je een vipbus huren met deze mogelijkheden. De perfecte stoelopstelling voor het realiseren van een vergadering. In combinatie met de vele videoschermen kunt u tijdens de meeting een slideshow laten draaien.

Gaat u de vipbus huren voor zakelijke doeleinden? Informeer dan ook naar de branding mogelijkheden aan het exterieur en interieur. U kunt de bus laten bestikkeren of presentaties laten draaien met logo's en/of videomateriaal. Desgewenst kunnen we de verlichting afstemmen op de sfeer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een vipbus huren, maar is de bus wel beschikbaar en is de prijs juist? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van deze gegevens maakt onze administratie een op maat gemaakte prijs. Veelal binnen enkele werkdagen.

Offerte op maat

 

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 719 stemmen.

Karwin BV: Een geslaagde reis met de inzet van 5 verschillende vipbussen. 
Bijna 150 personen werden vervoerd naar de feestlocatie. Onderweg werd er 
tijdens de pauzes van bus gewisseld.
 
ABC SpecialsDoor de toenemende vraag naar onze vipbussen zijn 
we op zoek naar nieuwe partners voor het aanbieden van bijzondere  
uitvoeringen die voldoen aan onze hoge eisen.
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Offerte aanvragen