Vipbus huren

Vipbus huren voor vervoer op maat. De voertuigen die wij aanbieden, zijn afgestemd voor onze zakelijke gebruikers. U, als bedrijf, gaat niet zomaar een vipbus huren, maar een multifunctionele bus die ver boven uw verwachtingen uitstijgt. Wij beschikken over een scala aan voertuigen om diverse gezelschappen te vervoeren naar hun bestemming of event.

Vipbus huren, het online wagenpark

Zoals u kunt zien, hebben wij een zeer gevarieerd aanbod als het gaat om een vipbus huren. Doordat wij samenwerken met meerdere Maatschappijen kunnen wij dit aanbod realiseren. De maatschappijen zijn gevestigd door heel Nederland met als gevolg dat wij een landelijke dekking kunnen bieden tegen uiterst betaalbare prijzen. Wij zoeken voor u altijd de dichtstbijzijnde partner, zodat wij snel ter plaatse zijn. Of het nu in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, EindhovenMaastricht of Brussels is? Wij zoeken de dichtstbijzijnde partner.

vipbus huren

vip bus huren Amsterdam

Wat onderscheidt vipbus.nl van de concurrentie:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Climat Control
 • Wireless Internet Access Point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Presentatiemogelijkheden
 • WC aan boord
 • Luxe keukenhoek
 • en nog veel meer

Dit en nog veel meer maakt het voor bedrijven interessant om een vipbus te huren. In de linksgenoemde events is onze vipbus geschikt. in de afgelopen jaren zien we een toename in offerte aanvragen van nationale en internationale bedrijven.

vipbus huren

vipbus verhuur

Op het moment dat u binnenstapt, is de totale rondzit over het gehele bovendek een eyecatcher. Nergens anders in Europa kun je een vipbus huren met deze mogelijkheden. De perfecte stoelopstelling voor het realiseren van een vergadering. In combinatie met de vele videoschermen kunt u tijdens de meeting een slideshow laten draaien.

Gaat u de vipbus huren voor zakelijke doeleinden? Informeer dan ook naar de branding mogelijkheden aan het exterieur en interieur. U kunt de bus laten bestikkeren of presentaties laten draaien met logo's en/of videomateriaal. Desgewenst kunnen we de verlichting afstemmen op de sfeer.

vipbus huren

vipbus huren

In een week tijd kwamen er diverse bedrijven langs om materiaal in te bouwen in de vipbus. Het moest lijken of dat er een complete radio studio in de bus was gebouwd. Kilometers kabels, tientallen camera's, mengtafels, microfoons, binnen- en buiten branding. Vijf dagen lang waren er hier medewerkers over de vloer die continu in de bus bezig waren om alles in orde te krijgen voor slechts een paar uur rondrijden door Nederland. Nadat de diverse radiomedewerkerse en twee bekende DJ's waren ingestapt, kon het streamen beginnen. Gedurende een rondrit van een viertal uren werd er een luisteraar uitgekozen bij wie een huiskamer concert werd georganiseerd. 

Een vipbus huren voor jouw event hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij werken met een eenvoudig offerteformulier waarbij wij een aantal gegevens van u vragen. Aan de hand van deze gegevens kunnen we bekijken welke vipbus bij uw verplaatsing past. Op onze website ziet u een scala aan verschillende modellen. Dit komt doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen welke net iets meer kunnen bieden. Naast het uitbreiden van de online collectie wordt op deze manier vele lege kilometers voorkomen, wat resulteerd in een landelijke dekking en een zo scherp mogelijke huurprijs. Op het moment dat u een voorstel van ons ontvangt, kan het zijn dat het aangeboden voertuig van een van onze collega's is.

vipbus verhuur nederland

vipbus huren

Wilt u als bedrijf een vipbus huren, maar u bent benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat het ons u uitleggen. Eerder in deze pagina hebben we de diverse mogelijkheden van de vip coach besproken. Misschien bent u benieuwd voor welke doeleinden de vipbus zoal wordt ingezet. Dit is heel divers. Om u een goed beeld te kunnen schetsen, vindt u hieronder een klein overzicht.

Vipbus huren, te gast bij:

 • Artiestenvervoer
 • VIP vervoer tijdens events
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • Personeelsuitjes
 • Beursstands en congressen
 • Luchthavenvervoer
 • Vergaderingen en presentaties onderweg
 • en nog veel meer

Werkelijk alles is mogelijk met deze multifunctionele vipbus verhuur. Door de jaren heen hebben wij voor vele honderden bedrijven en instanties gereden. Sommige projecten hebben een andere aanpak nodig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen door onze vipcoach op de juiste manier in te zetten. Niks is onmogelijk, daarom zullen wij er alles aan doen om uw event te laten slagen. Hoe moeilijk het ook soms kan zijn.

te huur vipbus

vipbus huren

Vipbus huren?

Kortom, voor een vipbus huren bent u bij ons aan het juiste adres. Het offerteformulier staat voor u klaar om ingevuld te worden. Het kost slechts een aantal minuten, maar aan de hand van uw gegevens kunnen we een zo scherp mogelijk prijs maken. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte prijs van onze administratie.

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

Bent u op zoek naar personenvervoer voor bijvoorbeeld een zakelijk event? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een vipbus te huur die voldoet aan al uw wensen. Wij bieden vipbussen en vipbusjes te huur aan in diverse soorten en maten. Voor zowel kleine als voor grote groepen bieden wij zakelijk vervoer van het hoogste niveau. Wilt u een vipbus huren? Lees dan hier meer over het vipbus verhuur van vipbus.nl.

Vipbus te huur, in diverse soorten en maten

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark weten uit te breiden met diverse luxe voertuigen. Voor zakelijk vervoer van het hoogste niveau bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben voertuigen klaar staan voor kleine groepen tot 5 personen maar ook voor grotere groepen tot 50 personen. Alle voertuigen bieden diverse mogelijkheden voor zowel zakelijk als particulier vervoer. De voertuigen die bij ons te huur zijn hebben allemaal een luxe en stijlvolle uitstraling en unieke kenmerken. Wilt u een personenbus huren, dan heeft u bij ons de keuze uit de volgende opties:

vipbus huren

vipbus te huur

De unieke kenmerken van ons zakelijk vervoer

De vipbussen welke wij voor u te huur hebben staan zijn allemaal zodandig ontwikkeld dat deze geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Zo bieden de voertuigen mogelijkheden om onderweg door te werken. Zo zijn een aantal van onze vipbussen compleet ingericht als een mobiele vergaderruimte waarin alles aanwezig is voor het organiseren van een vergading of presentatie. Hiervoor zijn de volgende bijzondere eigenschappen aan onze vergaderbussen- en busjes toegevoegd:

 • Totale rondzit in onze vergaderbussen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meedere videoschermen
 • Draadloos internet
 • Ruime luxe lederen stoelen
 • Meerdere tafeltjes
 • Draadloze microfoons
 • Een scala aan multimedia
 • Geblindeerde ramen
 • Professionele geluidsisolatie
 • Toilet en garderobe aan boord
 • En ga zo maar door...

Meer informatie ontvangen over vipbus te huur?

Vip bus huren, de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe busje huren? Wilt u een vipbus huren, maar is de bus wel beschikbaar en is de prijs juist? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van deze gegevens maakt onze administratie een op maat gemaakte prijs. Veelal binnen enkele werkdagen.

Vipbus huren, de juiste keuze!!

Wij kunnen u veel vertellen over de inzet van een vipbus die bij uw event past. Gaat u een vip bus huren? Dan bent u benieuwd op welke manier de kostprijs wordt berekend. Wij zullen u in het kort vertellen hoe dit wordt berekend. The Experience & The Reference zijn gestald in Baarle-Nassau. Wij rekenen het aantal uren en kilometers in en uit de standplaats. Bij dit bedrag wordt nog een starttarief opgeteld.

Naast de huurprijs kan het zijn dat er overige kosten met zich meebrengen:

 • Inzet hostess
 • Extra catering, genuttigde dranken
 • Extra chauffeur
 • Extra kilometers en extra uren, buiten de route om
 • en nog veel meer

Dit is niet alles. Door de jaren heen worden onze voertuigen regelmatig ingezet in de grote steden van de Benelux. Voor veel bedrijven zijn de bovengenoemde mogelijkheden ideaal te gebruiken bij de inzet van een vipcoach. Als u een nachtblauwe vipbus voorbij ziet komen met ABC Specials erop kunt u ervan uitgaan dat dit een vanonze paradepaardjes zijn. In welke plaatsen zijn wij regelmatig actief:

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele steden waar onze klanten gehuisvest zijn. Een vip bus huren kan uiteraard in meerdere maten. Om aan de groeiende vraag te voldoen werken wij samen met meerdere maatschappijen die door geheel de Benelux zijn gevestigd. Dan hebben we het niet over gewone vipbussen, maar over voertuigen die net dat extra kunnen bieden. Vooral onze grote vipbussen zijn uniek en zijn de laatste jaren meer in België te vinden dan in Nederland.

Vipbus huren, onze ervaringen

Laatst hebben we wat leuke vipreizen gehad. Een van onze klanten wilde een vipbus huren welke diende als shuttlebus. Gedurende de open dag op een groot bedrijventerrein werden honderden bezoekers rondgeleid. Doordat er gewoon gewerkt werd, gingen we met de vipbus door de diverse hallen. Dit leverde heel mooi beeldmateriaal op. Als je The Reference zou zien, zou je dat een best grote personenbus noemen, maar in deze hallen naast de vele graafmachines leek het wel een miniatuurbusje.

Onze klant wilde een vipbus huren, waarbij het mogelijk was om te presenteren tijdens de rit. Dat is geen enkel probleem in onze specials. De diverse voertuigen zijn gebouwd naar de smaak van de consument. Geregeld krijgen we vragen of bepaalde mogelijkheden kunnen voorzien in de vipcoach. Omdat wij tegemoet komen aan onze klanten bekijken we de mogelijkheden of het haalbaar is en of het een investering is voor de toekomst. Een van de laatste aanpassingen is Spotify en Netflix in de bus. Dit komt elke rit ten goede, zodat de diverse klanten hun eigen muziek kunnen beluisteren. Bij lange ritten kan muziek met filmpjes worden afgewisseld. 

Vipbus huren? Maak gebruik van de luxe catering opties

Eerder hebben wij vermeld dat u tijdens de reis gebruik kunt maken van onze cateringservice. Door de jaren heen hebben we met verschillende cateraars gewerkt die kunnen voorzien in een hapje en een drankje. Het is belangrijk bij een vipbus huren dat het niveua van deze catering van uitmuntend niveau is. Onze cateraars werken enkel met dagverse producten om u een optimale verwennerij te kunnen garanderen. Of het nu voor een kleine versnapering of een compleet verzorgde bbq is, alles is mogelijk en we garanderen een complete verwennerij.

Een VIP bus huren voor bijzondere projecten

Een tijd geleden hebben we voor twee grote bedrijven in Nederland een leuk project mogen realiseren. In eerste instantie wilden zij een vipbus huren waarbij Internet een grote rol gaat spelen. In eerste instantie dachten we dat het om een vergadering ging, maar dit was slechts een begin van een van de meest uitgebreide en innovatiefste projecten die we tot op heden hebben gedaan. Het was de bedoeling dat over het 4G netwerk een live radiouitzending werd gestreamed. Bij dit project was het ook nodig om de gehele vipbus te voorzien van op maat gemaakte branding.

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze vipbussen? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Op deze manier ontvangen onze medewerkers alle informatie die zij nodig hebben voor het controleren van de beschikbaarheid en het berekenen van een prijs. Voor overige vragen over vipbus te huur kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar voor het beantwoorden van ul vragen die betrekking hebben over de huur en verhuur van onze voertuigen.

Vipbus verhuur bedrijf vipbus.nl is dé maatschappij waar de beleving in de bus centraal staat. Het enthousiaste team van medewerkers tracht dit elke rit na te streven. Vipbus verhuur uit het hoogste segment voor de scherpste prijs. Onze multifunctionele vip coaches zijn van wereldklasse. U kunt ons niet vergelijken met andere maatschappijen.

Vipbus verhuur met een scala aan multimedia en entertainment!

Onze autobussen beschikken over een scala aan multimedia en entertainment die zijn weerga niet kent. Elke limobus welke wij verhuren, beschikt over een complete rondzit met comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. In Europa is geen enkel andere maatschappijen welke beschikt over dergelijke bussen. Dus bent u op zoek naar een vipbus verhuur met de bijzondere voertuigen? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres!

Exclusief wagenpark van vipbus verhuur:

Vipbus verhuur vipbus.nl beschikt over diverse unieke voertuigen. Wij hebben onze vipbussen en vip busjes volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze klanten. De meest uitgebreide vipbussen die wij verhuren zijn de:

huren vipbus

vipbus huren

Bovenstaande voertuigen zijn geschikt voor groepen tot 35 of zelfs 50 personen. Bent u met een kleinere groep? Ook dan heeft deze vipbus verhuur bijzondere vip busjes voor u klaar staan! Hieronder vindt een een overzicht van onze overige mogelijkheden:

Vipbus verhuur, de unieke kenmerken:

Vipbus verhuur hoeft niet meer een strak karakter te hebben. Door de juiste afstemming van onze multimedia en entertainment op het gezelschap en/of bedrijf wordt er een informele sfeer gecreeërd in een luxe vip bus. Om deze reden hebben wij onze multifunctionele vipbussen voorzien van de volgende bijzondere kenmerken.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Lederen fauteuils in vergaderopstelling
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Klassiek en zakelijk interieur
 • Nacht blauwe kleurzetting
 • Extra geluidsinstallatie
 • VGA aansluiting
 • Multicolor LED verlichting
 • en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken in onze vip coaches. Een aantal van deze mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur waardoor de bus voor meerdere doeleinden in te zetten is, zoals zakelijk vervoer. Bij vipbus.nl heeft u dus de meest veelzijdige vipbus verhuur van Nederland én België gevonden!

Vipbus verhuur voor zakelijke doeleinden

Door de jaren heen heeft vipbus.nl regelmatig vipbussen verhuurt aan diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies hoe in te spelen op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Zo weten wij bijvoorbeeld dat voor deze groep tijd heel kostbaar kan zijn en dat zij daarom graag hun reistijd zo optimaal mogelijk willen besteden. Om deze reden hebben wij onze bussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om gedurende de rit door te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in onze vipbussen te vergaderen en presentaties te verzorgen.

Vipbus verhuur voor diverse gelegenheden..

Door de unieke eigenschappen van deze vipbus verhuur worden de voertuigen ingezet voor een groot scala aan gelegenheden. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten bieden onze voertuigen diverse mogelijkheden. Onze voertuigen worden dan ook regelmatig ingezet bij de volgende soorten evenementen:

Zoals u ziet verhuren wij onze voertuigen voor een diversiteit aan gelegenheden. Heeft u een bijzondere reden waarvoor u een vipbus wilt huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vipbus Verhuur Nederland

Vipbus.nl is de grootste vipbus verhuur maatschappij van Nederland! Doordat wij samen werken met verschillende vipbus verhuur maatschappijen door heel Nederland kunnen wij een vipbus bij u voor laten rijden die maar weinig lege kilometers gereden heeft, hierdoor kunt u bij ons een vipbus of vip busje huren tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of u nou een vipbus wilt huren in Maastricht, Groningen, Den Haag of Breda. Bij vipbus.nl kunt u de meeste luxe voertuigen huren tegen de schepste prijs! Bent u benieuwd daar de tarieven voor uw rit? Dan raden wij u aan om het offerte formulier op onze website in te vullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers zo nauwkeurig mogelijk een prijs voor u berekenen.

Vipbus verhuur voor een complete ervaring

Deze vipbus verhuur wilt u gedurende de rit een ervaring bieden om nooit meer te vergeten. Om deze reden heeft u bij ons de keuze uit diverse extra's om u rit met vipbus verhuur vipbus.nl helemaal compleet te maken. Wanneer u er voor kiest om een vipbus bij ons te huren kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. We hebben diverse opties voor u samengesteld op onze cateringlijst, van snacks tot complete maaltijden. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden. Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat u een rit krijgt om nooit meer te vergeten.

Meer informatie over vipbus verhuur?

Zoals u kunt zien is dit vipbus verhuur uit het hoogste segment. Benieuwd of we u nog meer kunnen bieden? Vul dan het vrijblijvende offerte formulier in voor meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van onze voertuigen. En  wie weet komen wij u binnenkort ophalen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg of Schiphol Airport!

Ruime cateringmogelijkheden

Zoekt u een bijzondere vipbus verhuur bedrijf waarbij uw bijzonderheden geen probleem zijn? Ruime cateringmogelijkheden? Presentatie geven? Dat is bij vipbus.nl geen enkel probleem. De maatschappij welke gespecialiseerd is in vipvervoer van het hoogste segment. Regelmatig rijden wij voor bedrijven welke bepaalde eisen stellen aan het vervoer. Met name door de vele eigenschappen van onze vloot kunnen wij voor elke vraag een passende oplossing voorleggen.

Eigenschappen van het wagenpark:

 • Draadloze microfoons
 • Multimedia installatie met VGA aansluiting
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Klassiek, stijlvol & zakelijk interieur
 • Branding mogelijkheden
 • en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de vele mogelijkheden welke deze bijzondere touringcar in zich heeft. Wij verzorgen uw reis van A tot B op een comfortabele en veilige manier. Onze chauffeurs zijn opgeleide en ervaren medewerkers die uw comfort hoog in het vaandel hebben staan.

Tijdens uw vervoer is het mogelijk om gebruik te maken van onze ruime cateringmogelijkheden. Doordat wij samenwerken met diverse externe cateraars is het mogelijkheden om een wijde range aan gerechten en maaltijden. Of het nu om kleine gerechten gaat of om een compleet verzorgde barbecue. Alles is mogelijk en wij trachten altijd u een culinaire sensatie voor te schotelen.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor catering op maat in combinatie met onze luxe bus. Neem gerust eens een kijkje op de cateringlijst voor de ruime cateringmogelijkheden. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

Een vipbus komt niet enkel in de grote steden van Nederland, zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook in de kleinere plaatsen. In diverse kleinere steden zijn grote bedrijven gevestigd welke regelmatig gebruik maken van onze diensten. Doordat wij een grote range aan diverse voertuigen hebben, kunnen wij aan de grote vraag tegemoet komen. Het maakt dus niet uit waar u gevestigd bent, of wat uw bestemming is, u heeft de juiste vipbus verhuur gevonden!

Vip bus verhuur voor ieder gezelschap

Voor elk gezelschap kunnen wij een geschikte vipbus voorrijden. Om u een beeld te geven van de diverse voertuigen vindt u hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden.

De diverse voertuigen hebben elk bijzondere kenmerken en eigenschappen om uw rit zo goed mogelijk te laten verlopen. De juiste wagen wordt ingezet om aan de wensen en behoeften van de consument te voorzien. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor vipvervoer verhuur op maat!

verhuur vipbus

verhuur luxe touringcar

bus verhuur

bus verhuur

Doordat onze voertuigen in meerdere vestigingen zijn gestald, kunnen wij binnen afzienbare tijd bij uw accommodatie zijn. Stapt u gerust in, wij zorgen ervoor dat de koffie en uw koekje klaarstaan. Het vervoer naar uw event moet zo goed  mogelijk worden verzorgd. Met ons vipbus verhuur zijn we onder andere op de volgende soorten events geweest:

 • Beurzen en congressen
 • Productpresentaties
 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfspresentaties
 • Vergaderingen 
 • Presentaties
 • Personeelsfeesten
 • en nog veel meer

Eindeloze mogelijkheden vipbus verhuur

Wist u dat vipbus verhuur via ons eindeloos veel mogelijkheden biedt? Onze bussen zijn multifuntioneel door de diverse unieke features. De mogelijkheden die onze vipbussen bieden vindt u bij geen enkele andere bus in Nederland en België. Sluiten de kenmerken van onze bussen nog niet helemaal aan op uw wensen? Dan kunt u altijd contact met ons nemen, wij zullen dan kijken hoe wij toch aan uw wensen kunnen gaan voldoen! Bij ons is niets te gek, wij doen er graag alles aan om een onvergetelijke ervaring te maken van reis. Onze luxe bussen beschikken over de volgende kenmerken:

 • Vergader opstelling
 • Comfortabele, lederen stoelen
 • WiFi
 • Meerdere LCD schermen
 • Diverse vergader- en presentatiemogelijkeheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek
 • Standaard assortiment drank aanwezig
 • Koffiemachine
 • en nog veel meer....

Vipbus verhuur met catering mogelijkheden

Omdat wij van uw reis een onvergetelijke ervaring willen maken bieden wij ook nog vele cateringmogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van het standaardassortiment drank in de bus (tegen bijbetaling), maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Bieden wij uw favoriete drankje bijvoorbeeld niet aan in ons standaardassortiment, geef dit dan vooraf bij ons aan, dan zorgen wij dat dit tijdens de rit aanwezig is in de bus! Op onze cateringlijst kunt u onder andere zien uit welke dranken u de keus heeft. Wanneer u naast het drinken ook nog graag wat wilt eten is dat ook mogelijk! U kunt namelijk ook ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten bij ons bestellen, hiernaast kunt ook kiezen uit diverse soorten snacks of borrelhapjes.

Wij streven erna om alleen met de beste cateraars uit de omgeving samen te werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de catering in lijn staat met de exclusiviteit van onze vipbussen. Om deze reden hebben wij cateraars uitgezocht die enkel en alleen met dagverse producten werken. Op deze manier zal een rit in een vipbus een bijzondere ervaring zijn voor u en uw gezelschap!

Vip bus verhuur voor zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar een vip bus verhuur voor zakelijk vervoer? De vipbussen van vipbus.nl bieden diverse mogelijkheden. Wilt u de reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo nuttig mogelijk besteden? In onze vipbussen kunt u onderweg vergaderen. Een aantal van onze vipbussen is namelijk omgebouwd tot een vergaderbus. Deze vergaderbus is een mobiele vergaderruimte die van dezelfde gemakken is voorzien als een echte vergaderruimte. U kunt in de vergaderbus gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het moderne multimedia systeem en de LCD schermen, hierdoor is het ook mogelijk om presentaties te geven in de vergaderbus.

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen bieden de vipbussen van vipbus.nl ook diverse andere mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Zo kunt u de vipbus bijvoorbeeld inzetten als promotiebus of reclamebus. Het is namelijk mogelijk om uw merk of reclameuiting op de bussen te laten bestickeren. Op deze manier kunt u een roadshow organiseren waarbij u uw merk of product kunt presenteren. Wilt u graag een vipbus inzetten als reclamebus of promotiebus? Dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vip bus verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze vipbus huren? Middels het offerteformulier kunt u uw reis samenstellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Heeft u nog vragen over vipbus verhuur? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels ons contactformulier. 

Wilt u een vip bus huren voor een bedrijfsevent of andere gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons exclusieve touringcars huren welke beschikken over een scala aan multimedia en entertainment. Veelal verhuren wij onze bussen aan bedrijven of instanties, maar ook voor particulier vervoer kunt u bij ons een luxe busje huren!

Vipbus huren voor vervoer op maat:

 • Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow
 • Luxe keukenhoek
 • Lederen interieur
 • Professionele keukenhoek
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point (meerprijs)
 • Videoshows
 • Mogelijkheid tot branding
 • Vidi wall (the Experience)
 • en nog veel meer

vip busje huren

luxe bus huren

Vipbus huren? Vele mogelijkheden!

Naast de bovengenoemde kenmerken van onze vipbus die u kunt huren, is er met onze multifuntionele bussen nog veel meer mogelijk! Wij luisteren goed naar de feedback die wij krijgen. We zijn continue bezig met het optimaliseren van onze bussen om nog beter aan te sluiten bij de vragen van onze klant. Heeft u nog speciale wensen die u nog mist in onze vipbussen? Dan horen wij dat natuurlijk graag zodat we onze bussen kunnen verbeteren. Op deze manier kunnen wij exclusief, uniek en luxe vipvervoer garanderen!  

Vipbus huren voor diverse gelegenheden

Deze te huren vipbus is in te zetten voor een diversiteit aan gelegenheden, zowel zakelijk als voor particulieren. Overal waar vervoer voor nodig is, kunnen wij een geschikt voertuig voor inzetten. Niks is onmogelijk en niks is ons te gek.

vipbus huren

vip busje huren

VIP bus met totale rondzit huren?

Een van de belangrijkste eigenschappen van onze te huren vipbussen is de aanwezigheid van de totale rondzit. U neemt plaats op comfortabele en lederen fauteuils van het beste kwaliteit leder. U zit met uw gezicht naar elkaar toe gericht, waardoor u elkaar aan kunt kijken terwijl u praat. Hierdoor is het dus uitermate geschikt om een van onze bussen te huren voor een vergadering. Maar ook voor andere gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of bruiloften kunt u één van onze bussen huren.

Diverse features wanneer u een bus wilt huren voor een feest!

Naast de diverse vip eigenschappen zijn onze voertuigen kenmerkend door aantal features om een extreem feest te realiseren. Waar moet u zoal aan denken:

 • Professionele & krachtige geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Aansluitingen multimedia apparaten
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Privacy beglazing
 • Airconditioning
 • Cateringmogelijkheden
 • Branding mogelijkheden
 • Lederen fauteuils
 • Stijlvol, klassiek & zakelijk interieur
 • En nog veel meer

Heeft u nog andere wensen wanneer u een vipbus gaat huren? Neem dan contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. We zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Heeft u bepaalde wensen waarvoor er aanpassingen gedaan moeten worden aan de bus? Bij ons is er veel mogelijk! Wij bouwen de bus graag voor u om, zodat het volledig aan uw wensen voldoet. 

Vipbus huren met luxe catering

Zoals hierboven al beschreven heeft u bij ons ook diverse catering mogelijkheden. U kunt er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om een ontbijt- en/of lunchpakket te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een van onze maaltijd opties. Bekijk onze cateringlijst voor de mogelijke opties. Heeft u andere speciale wensen of bijvoorbeeld allergiën waar wij rekening mee moeten houden wanneer u bij ons een luxe busje gaat huren? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er namelijk alles aan doen om aan de wensen van de klant te voldoen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel kennis op het gebied van catering, voor ons is alleen het beste goed genoeg.  Wij vinden het namelijk belangrijk dat de catering bij een vipbus van een uitmuntende kwaliteit is. Onze cateraars maken enkel gebruik van verse producten, op deze manier kunt u genieten van de lekkerste verse hapjes. Of u nu kiest voor een kleine versnapering, of voor een compleet verzorgde bbq, bij ons kunt u de beste kwaliteit verwachten. Op deze manier zal een rit in de vipbus die u huurt een ware verwennerij zijn.

Luxe touringcar huren!

Er zijn slechts een aantal touringcars in Nederland welke vip vervoer op dit niveau kan aanbieden. Je gaat dus niet zomaar een vipbus huren, maar een op maat gemaakt vervoersmiddel. Dit is themabus huren zoals je nergens anders tegenkomt.

Vipbus huren met grenzeloze mogelijkheden

Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, werkelijk alles is mogelijk met onze multifuntionele vipbussen. De afgelopen jaren hebben wij voor diverse groepen en instanties gereden, maar voor bepaalde projecten is er een speciale aanpak nodig. Door de opgedane ervaring kunnen wij onze vipbussen op de juiste manier inzetten zodat uw event zeker zal slagen! Wij zullen er alles aan doen om de dag succesvol te laten verlopen!

Wilt u meer informatie ontvangen over onze voertuigen? Middels het contactformulier ontvangt u een antwoord op al uw vragen. Bent u overtuigd tot het huren van een van onze vipbussen? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

Bent u benieuwd hoe wij de prijs berekenen voor het huren van een vipbus?  Wij rekenen het aantal kilometers van de gerele rit, van de standplaats tot weer terug in de standplaats. Hiernaast rekenen we het aantal uren dat de vipbus onderweg is. Hier tellen wij ook nog een starttarief bij op. Heeft u nog extra wensen? Het is mogelijk dat wij hier nog een meerprijs voor vragen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden: 

 • Inzet hostess
 • Genuttigde dranken
 • Extra catering
 • Extra chauffeur
 • Extra kilometers en extra uren buiten de route om

Vipbus huren? Mogelijk door heel de Benelux

Onze bussen zijn gestald in Baale Nassau (Noord-Brabant), maar onze bussen worden ingezet door de gehele Benelux. Door de centrale ligging in de Benelux zijn diverse steden en dorpen goed te bereiken voor onze vipbussen. Dus wilt u een vipbus huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Brussel, Utrecht  of Groningen? Wij zijn u graag van dienst! Het maakt niet uit waar de rit heen gaat, bij ons is alles mogelijk. 

Zakelijke vipbus huren

ABC Specials  is dé maatschappij waar de beleving voorop staat. Ons enthousiaste team probeert elke rit weer tot een waar succes te maken. Onze vipbussen zijn uit het hoogste segment en zijn bij ons te huur tegen de meest scherpe prijzen. Onze bussen zijn niet vergelijkbaar met bussen van andere maatschappijen. Doordat wij ons vooral richten om zakelijke klanten zijn onze bussen optimaal ingericht voor bijvoorbeeld vergaderingen of presentaties onderweg. De vipbussen beschikken bijvoorbeeld over een totale rondzit waardoor iedereen elkaar kan aankijken tijdens de rit, wat natuurlijk ideaal is wanneer u de reistijd met uw team optimaal wil benutten door onderweg te vergaderen. Hiernaast is het altijd mogelijk om gebruik te maken van de schermen en de geluidsinstallatie, waardoor de vipbussen ook ideaal zijn om in te presenteren.

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

Ik wil een vipbus huren

"Ik wil een vipbus huren!" Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verhuren van de meest exclusieve vipwagens van Europa. Deze exclusiviteit kunnen we bieden door de verschillende mogelijkheden die in onze voertuigen zijn gebouwd. Deze features zijn naar de wensen en de behoeften van onze consument ingebouwd.

vipbus huren

een vipbus huren

Ik wil een vipbus huren, maar dan met:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Professioneel geluidssysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Mogelijkheid tot catering
 • Branding mogelijkheden
 • Presentatie-en vergadermogelijkheden
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • en nog veel meer 

Vipbusje wil ik huren

Ik wil een vipbusje huren

De diverse mogelijkheden zijn gericht op de zakelijke markt. Met name onze zakelijke klanten stellen het op prijs als de reistijd optimaal benut kan worden. Met name bij bedrijfsbezoeken en verplaatsingen waarbij tijd essentieel is, kunt u onze voertuigen vergelijken met een kantoor op wielen. Ik wil een vipbus huren, maar dan met de mogelijkheden die u op uw bedrijf ter beschikking heeft. Nergens anders in Nederland of Europa vindt u vergelijkbare voertuigen.

Door de jaren heen hebben wij voor veel bedrijven diverse events gerealiseerd. Met name op vervoersgebied zijn wij pionier. Er zijn wel vipbussen en luxe voertuigen, maar deze zijn beperkt in hun mogelijkheden. Vooral de totale rondzit is onderscheidend van de concurrentie. Om u een beeld te geven van de events, waarbij wij aanwezig zijn, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

 • Vergaderingen onderweg of op locatie
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • VIPvervoer tijdens events
 • Shuttlevervoer
 • Ceremonieel vervoer
 • Beursstand en congressen
 • Roadshows
 • Directievervoer
 • Artiestenvervoer

Overal waar u specifiek en bijzonder vervoer voor nodig heeft, zijn wij in te zetten. In combinatie met onze cateringservice is de reis compleet en er zal u aan niks ontbreken. Op het offerteformulier kunt u uw wensen aangeven. Wij zorgen ervoor.

Ik wil een vipbus huren, maar hoe gaat het in zijn werk? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Het kost slechts een vijftal minuten. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt voorstel van onze administratie.

Vipbus verhuur voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven kunt zien verhuren wij onze vipbussen aan een diversiteit van bedrijven en instanties. Wilt u ook graag een vipbus huren voor een zakelijke rit? Dan bent u bij vipbus verhuur vipbus.nl aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verhuren van vipbussen en vip busjes voor zakelijke ritten. Op deze manier weten onze medewerkers precies wat zakelijke klanten die een vipbus of vip busje huren belangrijk vinden. Wij zorgen er graag voor dat u niets te kort komt tijdens de rit in één van onze bijzondere vipbussen. U kunt bij ons een luxe bus huren in de vorm van een vergaderbus of een mobiele kantoorruimte, alles is aan boord aanwezig om gewoon door te werken, te vergaderen of presentaties te verzorgen.

Diverse mogelijkheden

Zoekt u luxe vervoer voor een zakelijke rit? De vipbussen van vipbus.nl bieden vele mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een vipbus huren die te gebruiken is als een vergaderbus. Deze mobiele vergaderruimte beschikt over allerlei faciliteiten die er voor zorgen dat u ongestoord kunt vergaderen onderweg of op locatie. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld presentaties te verzorgen onderweg of u kunt de vipbus inzetten als beursstand of promotiebus.

Vipbussen te huur in heel Nederland én België

Wij verhuren onze vipbussen voor zakelijke ritten binnen heel Nederland en België. Dus wilt u bijvoorbeeld een vipbus huren in Amsterdam om een belangrijke klant of zakenrelatie in stijl op te halen? Of wilt u een vipbus huren in Rotterdam voor een promotietour? Vipbus.nl is u graag van dienst om luxe zakelijk vervoer op maat te verzorgen. 

Doordat wij onze vipbussen verhuren aan diverse soorten bedrijven door het gehele land heeft u onze vipbussen en vip busjes regelmatig kunnen zien rijden in verschillende grote steden zoals Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven, Almere en Groningen. Wilt u een vipbus huren in één van deze steden of elders in Nederland of België? Vipbus.nl staat voor u klaar!

Vipbus huren voor diverse gelegenheid

Onze vipbussen en vip busjes zijn niet alleen te huur voor zakelijk vervoer, wij verzorgen ook regelmatig vervoer voor particuliere ritten. Onze vipbussen worden bijvoorbeeld ingezet bij vrijgezellenfeesten en bruiloften. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een vipbus van vipbus.nl.

Vipbus huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons vipbus verhuur voor uw gelegenheid? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen onze medewerkers de beschikbaarheid controleren en een prijs voor u opstellen. Heeft u nog vragen die geen betrekking hebben op de prijs of beschikbaarheid? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

 

 

 

Deze tekst is gecontroleerd en inhoudelijk goedgekeurd door Edwin Leuris, expert op het gebied van luxe personen- en vip vervoer.  

Offerte aanvragen