Slaapbus huren

Bent u op zoek naar een luxe bus met slaapplaatsen voor een zakelijke reis of een vakantie met bijvoorbeeld een groep vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze slaapbussen brengen wij u in stijl met alle nodige comfort naar uw bestemming. Aan boord van deze luxe voertuigen is alles aanwezig wat u nodig zult hebben gedurende een langere reis, denk hierbij aan comfortabele stoelen, tafeltjes, een keukenblok, toilet, comfortabele bedden en voldoende bagageruimte.

slaap bus huren

nightliner verhuur

Comfortabel op reis met een slaapbus

Wij hebben twee luxe slaapbussen voor u klaar staan. Beide bussen beschikken over 16 slaapplaatsen met daarnaast ook voldoende zitplaatsen voor iedereen. Met het inrichten van deze bussen is aan alles gedacht. Hierbij is voornamelijk rekening gehouden met het comfort van de passagiers. Om deze reden zult u nergens binnen de Benelux een sleepliner vinden welke zo comfortabel is om in te reizen.

Slaapbus huren voor zakelijk vervoer

Door de diverse bijzondere eigenschappen van onze nightliners bent u verzekerd van een comfortabele reis. Gedurende de rit zult u niets tekort komen. Gaat u op reis met bijvoorbeeld collega's of zakenrelaties om bijvoorbeeld een vestiging van een bedrijf in het buitenland te bezoeken? Dan zijn er aan boord allerlei faciliteiten aanwezig waardoor u onderweg nog gemakkelijk door kunt werken om op deze manier uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten.

slaapbus huren

luxe slaapbus te huur

Kom uitgerust aan op uw bestemming met onze nightliner

Gaat u met een groep vrienden of met bijvoorbeeld de hele familie samen op vakantie en zoekt u daarom naar geschikt groepsvervoer waarin u kunt slapen? Wij zorgen er graag voor dat jullie compleet uitgerust op jullie bestemming aan komen. Onderweg in onze bus met bedden kunt u natuurlijk volledig ontspannen. U kunt uw reis indelen zoals u zelf wilt. Onderweg kunt u met uw gezelschap een bijvoorbeeld een spelletje spelen aan een van de tafeltjes, of u kunt zich terug trekken in uw eigen slaapcabine.

Wilt u een slaapbus huren voor bijvoorbeeld een skireis waardoor u waarschijnlijk ook veel bagage bij u heeft? Dan is het bij ons ook mogelijk om een bagagetrailer of aanhangwagen bij te boeken. Op deze manier heeft u altijd voldoende ruimte voor uw bagage.

Eindeloze mogelijkheden met een slaapbus

De mogelijkheden met onze slaapbussen zijn eindeloos. Voor diverse soorten gelegenheden zijn onze nightliners geschikt, dus zoekt u naar een luxe bus met bedden voor bijvoorbeeld een zakelijke reis, skivakantie of artiestenvervoer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar om de reis helemaal compleet te maken!

Slaapbus huren?

Wilt u een nightliner huren en wilt u daarom graag meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor uw reis? Dan verwijzen wij u graag naar het offerte formulier op onze website. Geef bij het invullen van het offerte formulier aan dat het gaat om het huren van een slaapbus en wij zullen voor u een prijs op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen