Vipbus Kerkrade

Vipbus Kerkrade, gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke reizen in deze mooie omgeving van Limburg. De voertuigen welke wij verhuren zijn op maat samengesteld en voor ieder betaalbaar. Wij bieden u een zeer divers wagenpark aan, waaruit u een keuze kunt maken voor uw event. Het wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen. Door dit collecitef kan er een landelijke dekking geboden worden.

Vipbus Kerkrade, de mogelijkheden:

Het wagenpark van vipbus Kerkrade is met zorgvuldigheid tot stand gekomen om aan de vraag van de consument te voldoen. U kunt daarom bij ons een luxe bus huren in diverse soorten en maten. Dus wilt u een luxe touringcar huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk uit de volgende opties kiezen:

Vipbus Kerkrade

Kerkrade Vipbus

De bijzondere faciliteiten van Vipbus Kerkrade

Met onze voertuigen richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt, maar dagelijks komen ook particuliere aanvragen binnen. Doordat wij multifunctioneel inzetbaar zijn, kunnen we deze doelgroep niet vergeten. Of het nu een bruiloft of een promotietour betreft? Elke gelegenheid is voor ons een mogelijkheid om ons te onderscheiden van de concurrentie met onze luxe busjes. Voor de zakelijke sector zijn wij de perfecte oplossing. Tijdens de reis kunt u uw tijd optimaal benutten door het gebruiken van de faciliteiten die de vipbus u te bieden heeft.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Comfortabele en lederen zetels
 • VGA aansluting (presentatiemogelijkheden)
 • Wireless Internet Access Point
 • Ruime keukenhoek
 • Cateringmogelijkheden
 • Belettering op maat
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Climat Control
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Bovengenoemde mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze klanten in kaart te brengen. Wat wilt een bedrijf of particulier in een vip bus, waardoor de reistijd vergemakkelijkt wordt? Zo zijn bovenstaande eigenschappen tot stand gekomen. Wij hechten veel waarde aan de aan- of opmerkingen van onze consument. 

Kerkrade vipbus verhuur

Kerkrade Vipbus verhuur

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Kerkrade..

Door de diverse unieke eigenschappen zijn de voertuigen van Vipbus Kerkrade inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij vipbus.nl. Dus wilt u een vip bus huren of een vip touringcar huren en bent u benieuwd of uw plannen mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of krijg een impressie van de diverse mogelijkheden door het overzicht van een aantal ritten die wij verzorgd hebben met onze luxe bujes hieronder te bekijken;

Zoals u kunt zien kunt u het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Vipbus Kerkrade, niet alleen zakelijk vervoer maar ook particulier. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast bij verjaardagen, bruiloften en uitvaarten. De gelegenheden waarvoor wij onze vipbussen verhuren zijn heel erg divers, maar onze chauffeurs hebben ervaring met het verzorgen van ritten met een luxe busje bij verschillende soorten gelegenheden. Zij zullen zich hierdoor ook volledig aan kunnen passen aan de sfeer en situatie.

vip bus huren kerkrade

luxe bus huren kerkrade

Uniek zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer op maat hebben wij bijzondere mobiele vergaderruimtes voor u klaar staan. Onderweg in een van onze luxe bussen welke zijn omgebouwd tot compleet mobiel kantoor kunt u aan het werk gaan, vergaderen en zelfs presentaties verzorgen. U kunt bij ons een mobiele kantoorruimte huren met een luxe eigenschappen waardoor het ook mogelijk is om onderweg heerlijk te ontspannen.

Meer weten over Vipbus huren Kerkrade?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een luxe busje huren bij vipbus Kerkrade? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Nadat uw aanvraag is ontvangen, gaan onze medewerkers uw offerte uitrekenen en ontvangt u een zo scherp mogelijke prijs. Voor een impressie kunt u een kijkje nemen in ons foto album of videopagina.

 

Wilt u liever een luxe busje huren in Eindhoven? Dat kan! Ook in de rest van Nederland en België staan wij graag voor u klaar!

Offerte aanvragen